Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

markic77
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la markic77 » 26 feb 2015, 16:22

real over 159,5
zenit vise zutih od 4,5
inter 1
olympiakos 1
kvora 11,01 u premieru
SRETNO

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 feb 2015, 16:28

Bilbao 1 (Bilbao ima bolju ekipu, mislim da talijani nemaju šta tražiti večeras)
Fiorentina oba daju (utakmica na nož, mislim da će Tottenham svakako dati barem jedan gol a i Fiorentina bi trebala ispoštovati)
M'gladbach 3+ (iako su me prošlu samo oni oborili 3+ al' nema veze ganjam ih i večeras :D)
Liverpool AH 2 (vjerovatno druga postava Liverpula, al' i tu ima kvalitetnih igrača koji će se željeti dokazati)
Nizhny 1 (čisto na osjećaj, iako sam sebi dao pravilo da nikad ne igram ostale sportove koji se nalaze u super ponudi :hmmmmm: )
Roma prolaz (iako su u qurčevoj formi mislim da su bolji tim od đankelankeho i prošlu su trebali dobiti rutinski da je dvojac iz Obale Slonovače bio malo precizniji)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 26 feb 2015, 16:37

Anderson J.(-15,5+)-Žal-Ga 1,85 više
Jedan od najboljih igrača u EL-u i osobno meni najdraži za klađenje pogotovo kad igra doma jer je tu na prosjeku od skoro 18 koševa,s tim da troši oko 17 lopti po susretu.U 7 domaćih utakmica je u 2 samo išao ispod ove granice i to u prvoj utakmici sezone ,te u zadnjoj protiv Reala ,večeras će sigurno imati nešto veći prostor za igru jer Galata ne igra tako čvrstu obranu što će mu uvelike olakšati posao, u prvoj utakmici u Istambulu im je za samo 24 min zabio 15,a i trebao bi igrati večeras oko 30-tak minuta jer Zalgiris ne smije gubiti ovekve susrete ako želi imati ikakve šanse u nastavku TOP 16.

Salzburg(z.kor10,5)-Villar 1,85 više
Salzburg je donio aktivan rezultat iz Španjolske danas će morati napasti ako žele izbaciti Villareal.Iako je u prvom susretu bilo 8 kornera večeras očekujem da prebace ovu granicu.Salzburg je na prosjeku od 7,5 dok je Villareal 6,5 kornera po susretu.Salzburg je u 6 utakmica u samo jednoj išao ispod ove granice.

DynamoKy(ž.ka.4,5)-Guinga 1,85 više
Borbalan je na prosjeku je od preko 4 žuta po susretu.U posljednjih 15 susreta u čak njih 11 je podjelio 5 ili više žutih,no zanimljivo je da je u Europi u 9 utakmica samo u dvije išao ispod ove granice.S obzirom na važnost utakmice za obje ekipe i ono što se idešavalo u prvoj sigurno je da nas čeka dosta grube i čvrste igre što će nadam se biti dovoljno da David Fernandez Borbalan podjeli dosta kartona.

MTelAviv-Panathinaikos BC 1,50 1X
Obje su momčadi na omjeru 5:2 i ovo će biti borba za potvrdu prolaska TOP 16 jer onaj koji pobjedi će napraviti veliki korak prema tome.Pao ove sezone igra iznimno loše u gostima i tek su uspjeli pobijediti Turow i ALBU,dok Maccabi nakon nečekivanog poraza protiv ALBE doma nema pravo na grešku,jer bi si eventualnim porazom dosta zakomplicirao situaciju.

:pray:
Zadnja izmjena: jozinho, dana/u 27 feb 2015, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 26 feb 2015, 16:52

Vrijeme je da smotana Kvitova ispadne.

Kvitova - Suarez Navarro 2 2.40 u Premieru, 2.76 u Wwinu.

Kvitova najčešće ne može prebaciti 3 lopte preko mreže u polje, danas ide na raspoloženu Španjolku, po ovoj kvoti morao sam probati.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 feb 2015, 16:57

dinamo moskva 1
borusija m. 1
bilbao 1
vasan sport-tappara 2
hokej milano-valpellice 1
NY rangers-arizona 1
everton 3+
olimpiakos-dnjepr oba daju...
na tri eura 678..
:pray:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 26 feb 2015, 17:28

Ne'am vremena za satro analize :mrgreen:

Inter, Tottenham daje, Bes-Liv oba daju, Fognini i Nizhny... Kvota oko 10 :salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

shakalll
Kontakt:

Post Postao/la shakalll » 26 feb 2015, 17:33

Legia-Ajax 1
Roma prolaz
Sporting-Wolfsburg 3+
Din.Kiev-Guingamp 1
1946

brunoconti
Kontakt:

Post Postao/la brunoconti » 26 feb 2015, 17:40

Feyenoord - Roma 2+
Mec koji je od velike vaznosti za Romu, godinama pokusavaju nesto postici kako u Serie A tako i u evropi. Gosti vec nekoliko utakmica u prvenstvu stagniraju, prosipaju bodove kako stignu, zadnju pobjedu zabiljezili su pocetkom februara u gostima protiv Cagliaria, vec se pocelo spominjati kako ce Rudi Garcia biti smjenjen,a negdje sam cak i procitao da sve zavisi od vecerasnjeg meca, u prvom susretu Roma je imala incijativu, jednostavno nisu uspjeli postici vise od jednog gola, falila im je doza srece, Feyenoord je obavio svoj dio zadatka i u Roterdam se vratio sa dobrim rezultatom. Roma je pod imperativom pobjede, koju dugo cekaju navijaci, a pobjedom protiv Feyenoorda i osiguravanje prolaza u iducu knockout faze bi bila odlicna uvertira pred iduce kolo Serie A gdje ce ugostiti Juventus. Ovdje ocekujem otvoren mec, obje ekipe igraju napadacki, Feyenoord ima dobru priliku da prodje u iducu knockout fazu, Roma ce sigurno ici na pobjedu i ovdje ocekujem minimalno dva pogodtka.
Borussia M. - Sevilla 2+
Sevilla dolazi u goste sa minimalnom prednoscu od 1:0, gosti znaju da ta prednost ne osigurava prolaz, Borussia ce pokusati vec u prvom poluvremnu postici pogodak kako bi se vratili u igru za prolaz dalje, a Sevilla ce na sve moguce nacine pokusati iskoristit svoje prilike. Ovdje prednost dajem domacinu, iako branitelj Europa Leauge Sevilla nece doci sa cilje da se brane,ocekujem jedan otvoren mec, gdje ce obje ekipe ici na pobjedu.
Dynamo Moscow - Anderlecht gg 1
Ovo jednostavno sam morao odigrati, po kv.1,5 da ce Anderlecht pogoditi mrezu je po meni poklon dana. Prvi mec sam gledao, i bila je potpuna dominacija Anderlechta, gdje su imali nevjerovatnih 26 udaraca, od toga 12 u okvir gola (izvor, ****), ali na kraju utakmica je zavrsena sa nepopularnim rezultatom 0:0,ovdje ocekujem pogotak Anderlechta i stvarno mislim da je kvota vise nego odlicna, cak sam uvjeren u prolaz gostiju. Sezona u Rusiji jos nije pocela domacin je odigrao nekoliko prijateljskih utakmica, i ono sto su pokazali u prvom mecu je pokazatelj da su daleko od forme, dok je protivnik Anderlecht u naletu forme i odlicno su iskoristili kikseve Club Brugge i tako stigli na zaostatak od samo jednog boda, prolazom vcrs bi sebi jos vise podigli sampouzdanje, a vise nego su zasluzili prolaz dalje.
Zadnja izmjena: brunoconti, dana/u 26 feb 2015, 23:24, ukupno mijenjano 2 puta.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 feb 2015, 17:47

Evo jedan double sa meca Novgorod - Milano iz EL:

Thompkins 14,5 OVER

Thompkins je krilni centar Novgoroda koji odlicno zna sutirati i za tri poena koji mu iznosi 40,6% (13-32), trenutni mu je prosjek 16,6 poena, u prosjeku igra oko 31 minuta i takodje uzima dosta suteva jer je uz Rochestia i Kinseya glavni igrac u svojoj ekipi. U posljednjem mecu je postigao 9 poena protiv Olimpiakosa koji odlicno brani poziciju pod kosem, prije tog meca redom je zabijao 21, 22 i 27 poena. U njihovom prvom mecu je postigao 19 poena uz sut 9-15 za 34 minute.

Brooks 12,5 OVER

Iznenadila me je granica na Brooksa kojem je prosjek 15,9 poena u ovoje fazi EL, u do sad 7 odigranih meceva 4 puta je isao preko ove granice jednom je postigao 12 poena a dva puta ostao ispod, (zbog BO). Veliki je potrosac lopti tako da u prosjeku uzima izmedju 10 do 15 suteva, u posljednja dva meca je postizao 18 i 24 poena, veceras bi moglo i biti dosta poena jer Novgorod igra brzu kosarku, Brooks im je u prvom mecu postigao 18 poena, uz svoj standardan broj suteva mogao bi i veceras ici preko ove granice.

Sretno !!!
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 26 feb 2015, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Marjan
Kontakt:

Post Postao/la Marjan » 26 feb 2015, 17:48

Zenit vise od 4,5 zuta
Bes-lfc vise od 4,5 zuta
sporting vise od 10,5 kornera
bes-lfc vise od 10,5 kornera
fio-tot vise od 9,5 kornera

19,14

Dynamo k -1
Bilbao-1
Slazburg -pm3
Inter - pm3
Dinamo m -1

26,63

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 26 feb 2015, 17:51

hvala svim forumasima, sto imaju vremena za analizu i daju prijedloge....ja sam juce izvukao sa ovog foruma koeficijent 105, i za 5 ga uplatio... danke,danke...

mrzim tipovati ligu evrope, to vam je gore od francuske 2 lige... ali evo i par mojih prijedloga nekog drugog sporta:
Hokej (aik - vasteras) - 2, Vilach - linz 2... tenis: Anderson K - troicki - 1

Liga evrope:
Totenhem zadnjih par godina kao da ne zeli igrati ovu ligu evrope, s toga cu ja tipovati na Fiorentinu.
M'Gladbah sam gledao prosle sedmice, i puno bolji su bili od Sevilje, tako da tip 1.
I naravno, Bilbao, koji je daleko kvalitetniji od Torina...

Lijep pozdrav.
Kindže, kindže...

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 26 feb 2015, 18:02

Edit:
Zelio bih, ako neko moze malo analizu utakmice Fejnord - Roma, zasto se sigurni u prolaz Rome, ako je npr. Fejnord uspio da pobijedi Sevilju u grupnoj fazi? Kartoni više? Penal? Crveni?

Edit:
Da li neko od vas igra POD (u prevodu.... OBA DAJU GOL U PRVOM POLUVREMENU), kvote su 3,8 - 5,00 otprilike...I dajte mi 3-4 prijedloga veceras?
Kindže, kindže...

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 26 feb 2015, 18:12

Pikado: Premier League (4. kolo)

Kim Huybrechts - Dave Chisnall 2 @1.90
Kim, uz Buntinga i Wrighta gospodari donjim dijelom tabele ovogodišnje premier lige, dok je Chizzy uz Mighty Mikea trenutno najjači. Neporažen zadnja 3 kola. Prošlo kolo uspio zaustaviti nalet jako zayebanog Wadea jednim poštenim remijem. Dva kola prije toga se poigravao sa Wrightom i nizozemskom ikonom Van Barnaveldom. Huybrechts ima potencijala, dosta puta sam ga gledao.. Ali je jedan od igrača koji će se više fokusirati na maximume (180), nego na doubleove. Tko je itimalo upućen u svijet pikada jako dobro zna da se bez pogođenog zadnjeg doublea ne može završiti leg. Tu je definitivno prednost na Chisnallovoj strani i imam svako pravo večeras očekivati pobjedu!

Gary Anderson - James Wade X2 @1.80

Svjetski prvak protiv opasnog Wadea. Igram X2 jer vjerujem da je Andersonu samopouzdanje itekako poljuljano. Zadnja dva meča igrao je protiv Van Gerwena (broj 1 u svijetu) za kojeg su mnogi govorili da je trebao osvojiti i najbitniju titulu godine, onu za SP-a, koju mu je oteo Anderson. I sada kad je, kao svjetski prvak, dva puta zaredom izgubio meč protiv "glavnog konkurenta za titulu", i to u razmaku od samo 4 dana, vjeurjem kako ga "Mašina" Wade ima barem na psihičkoj bazi. A i bez tih prošlotjednih gafova Andersona - krene li Jamesa ruka, može pobijediti svakoga, što je već nebrojeno puta dokazao! Po kvoti 1.80, ovo se mora odigrati..

Michael Van Gerwen - Adrian Lewis 1 @1.55

Mighty Mike vs. Jackpot. Ne treba puno komentirati ovaj par. Kvota ovolika samo zato što je sa suprotne strane dvostruki svjetski prvak Lewis, trenutno 4. igrač svijeta. Kad sve to stavimo na stranu, Lewis igra toplo-hladno zadnjih par sezone, a MVG trenutno baca strelice života. Teško da ga se može zaobići na tiketu pod takvim okolnostima.

Stephen Bunting - Raymond Van Barneveld X2 @1.45
Ma najrađe bih ovo zaobišao, ali odlučio sam danas sve odigrati i napraviti divlji listić. Iako mi par brutalno smrdi, mora se ispoštovati velikog Barneya. Ako i ne bude reka, svoju gerilu navijača će zasigurno večeras imati u većini, kao i u ostalih 99% mečeva koje odigra. Možda ga oni motiviraju da pregazi prošlogodišnjeg prvaka BDO-a, Stephena "The Bullett" Buntinga!

Phil Taylor - Peter Wright 1 @1.35

Analiza: https://www.youtube.com/watch?v=cjS2B52jBbU

Zaključak: slika

Ukupna kvota: 10,3767
U desetom selu živi Antuntun!

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 26 feb 2015, 18:18

TOP/Dinamo Kiev - Guingamp 1 1.85
B.Mgladbach-Sevilla X2 1.65
Inter M.-Celtic 1 1.55
Salzburg-Villarreal X2 1.40
Ath.Bilbao-Torino 1 1.90
Feyenoord -Roma X2 1.40
D.Diamantidis 9.5 Manje 1.85
K.Thompson 21.5 Vise 1.85

Kurs:60,30
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

harisbokii
Kontakt:

Post Postao/la harisbokii » 26 feb 2015, 18:56

Inter - Celtic ps1 @1,80 jer cim vidim italijane vidim napetost do kraja, ranjene odbrane kod oba tima.
Feyenoord - Roma 1 @2.65 jer sto je to Roma bolja ?? Bolja forma je kod domacina

Napoli- Trabzon ps1 @1,95 jer ce se igrati opusteno

Legia W - Ajax 1 @2,20 jer vise nemam ideja

Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk

Griselda
Kontakt:

Post Postao/la Griselda » 26 feb 2015, 18:56

Evo mene nakon par dana, dobro mi je došao odmor. Probajte ;) Preskačem EL pa idem odmah na sutra...

Melbourne City - Adelaide United oba daju gol i 3+ @ 2.10, 3+ @ 1.75, 4+ @ 2.95

Ovo je utakmica prve australske lige, igra se sutra ujutro u 9.40 pa zato sad pišem.
Meni osobno najvažnije - u zadnje četiri međusobne utakmice bili su vrlo efikasni (1-2, 2-2, 2-2, 3-3). Zatim, ovo su ekipe koje zabijaju i primaju više od jednog gola po susretu, a i liga je vrlo efikasna. Međusobni omjer mi je najveći pokazatelj, nadam se da nastavljaju tako. Smatram da dolazi jedinica ili iks, ali s mnogo golova :)

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 feb 2015, 19:01

slika
FORZA MARŠAL !!!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 26 feb 2015, 19:48

Willy je napisao/la:Vrijeme je da smotana Kvitova ispadne.

Kvitova najčešće ne može prebaciti 3 lopte preko mreže u polje, danas ide na raspoloženu Španjolku, po ovoj kvoti morao sam probati.
6:3, 0:6, 3:6

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 26 feb 2015, 19:59

21:05 Sporting - Wolfsburg 3+ @1.70, 4+ @2.80, 2+pp @2.30 i gg3+ @1.98

Prvu utakmicu Wolfsburg je dobio sa 2:0 i Sportingu ce trebati pravo cudo da prodju dalje.Medjutim mislim da bi u ovoj uzvratnoj utakmici moglo biti puno vise golova zbog cinjenice da Sporting mora napasti Wolfsburg od starta sto pri tome otvara puno mogucnosti Wolfsburgu da sa super brzim i ofanzivnim igracima kao sto su Shurlle i de Bruyne te Dostom koji je u odlicnoj formi u potpunosti iskoriste ponudjene sanse.Opcenito portugalske ekipe gaje napadacki nogomet tako da vjerujem da i Sporting moze zabiti 1-2 gola na ovom mecu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

wily
Kontakt:

Post Postao/la wily » 26 feb 2015, 20:21

Willy je napisao/la:
Willy je napisao/la:Vrijeme je da smotana Kvitova ispadne.

6:3, 0:6, 3:6

:clap:

Hvala na ovom prijedlogu , ispraćeno ali pade Fognini ...

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.