Ko da su burazeriSenad_tm87 je napisao/la:Japanac je jedan od ova dva
http://www.transfermarkt.co.uk/en/akito ... 49076.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/osamu ... 17799.html

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ko da su burazeriSenad_tm87 je napisao/la:Japanac je jedan od ova dva
http://www.transfermarkt.co.uk/en/akito ... 49076.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/osamu ... 17799.html
koliko sam zakljucio Hodzic je ponovno u Zelji...gledao sam ga 2-3 puta u Kaknju protiv ovih nasih, i samo mogu reci da je mali zvivotinja...Zeljo bi trebao da napravi s njim kakav takav ugovor...sto se tice Vile i nj sam gledao , dobar jepartibrejker1921 je napisao/la:Da je htio, Amar ga je mogao uzeti kao i Hodžića koji je bio u Liverpoolu pola godine i na kraju se vratio u juniore Želje gdje je završio sezonu. I narednu će igrati u juniorima Želje... Vila jeste dobar, bolji od ostalih u ovoj generaciji juniora uz Hajru i Emraha ali sve je to daleko od prvog tima. Uostalom, juniori su sezonu završili daleko od vrha...
Jesil gledo Gacan Faruka,kakav je on ?Gusar1995 je napisao/la:koliko sam zakljucio Hodzic je ponovno u Zelji...gledao sam ga 2-3 puta u Kaknju protiv ovih nasih, i samo mogu reci da je mali zvivotinja...Zeljo bi trebao da napravi s njim kakav takav ugovor...sto se tice Vile i nj sam gledao , dobar jepartibrejker1921 je napisao/la:Da je htio, Amar ga je mogao uzeti kao i Hodžića koji je bio u Liverpoolu pola godine i na kraju se vratio u juniore Želje gdje je završio sezonu. I narednu će igrati u juniorima Želje... Vila jeste dobar, bolji od ostalih u ovoj generaciji juniora uz Hajru i Emraha ali sve je to daleko od prvog tima. Uostalom, juniori su sezonu završili daleko od vrha...
Mali je vanj takvi talenat.Znam ga od "mali nogu".Trenirao u Novom Gradu pa presao u Zelju i tako par puta.Otac ga vodao tamo vamo.Djete ima nevjerovatnu tehniku kao i sut.Ima veliko samopuzdanje i pozitivno je bezobrazan.Po meni jedina mana mu je sebicnost.godiste je 97 i ako nastavi ovako bit ce nesto od njega.Posto dijete znam licno zelio bi mu sve najbolje.partibrejker1921 je napisao/la:Kažu da je neki mali Gojak daleko iznad svih trenutno u cjeloj Željinoj omladinskoj školi, supertalent. Zna li neko nešto više?
Jos samo da pustimo da i njega odvede neki drugi klub :Sgollum je napisao/la:[youtube][/youtube]
Igraju danas u 18:00 uzvratnu utakmicu polufinala pionirskog prvenstva BiH, prvu dobili 1:3.
Mislim da ga to jedino moze zeznuti u karijeri.Da brzo ne poleti za lovom.Nadam se da nece.Mora se znati da je mali vec promjenio 3-4 kluba-skole fudbala.Razlog je po onome sto ja znam njegov otac.Naravno svako od nas zeli sve najbolje svome djetetu al ponekad u toj zelji i pretjeramo i radimo bas suprotno.bagrcavi je napisao/la:Ovaj izgleda već zvijezda.U ovim godinama već neke video klipove pravi
Valjda na glavnom.istina1981 je napisao/la:@gollum
Igraju li na glavnom ili pomocnom???
Najbolji primjer kako treba raditi je Zola.Momak je bez ikakve pompe "harao" u svim mlađim selekcijama, pa i u juniorima dok je bio i pružao sjajne partije malo se o njemu pisalo.A sad Zola budućnost našeg kluba, naša zlatna koka.123456 je napisao/la:Mislim da ga to jedino moze zeznuti u karijeri.Da brzo ne poleti za lovom.Nadam se da nece.Mora se znati da je mali vec promjenio 3-4 kluba-skole fudbala.Razlog je po onome sto ja znam njegov otac.Naravno svako od nas zeli sve najbolje svome djetetu al ponekad u toj zelji i pretjeramo i radimo bas suprotno.bagrcavi je napisao/la:Ovaj izgleda već zvijezda.U ovim godinama već neke video klipove pravi
Nadam se da ce mali zaigrati jednom na Grbavici u prvom timu.
bagrcavi je napisao/la:Najbolji primjer kako treba raditi je Zola.Momak je bez ikakve pompe "harao" u svim mlađim selekcijama, pa i u juniorima dok je bio i pružao sjajne partije malo se o njemu pisalo.A sad Zola budućnost našeg kluba, naša zlatna koka.123456 je napisao/la:Mislim da ga to jedino moze zeznuti u karijeri.Da brzo ne poleti za lovom.Nadam se da nece.Mora se znati da je mali vec promjenio 3-4 kluba-skole fudbala.Razlog je po onome sto ja znam njegov otac.Naravno svako od nas zeli sve najbolje svome djetetu al ponekad u toj zelji i pretjeramo i radimo bas suprotno.bagrcavi je napisao/la:Ovaj izgleda već zvijezda.U ovim godinama već neke video klipove pravi
Nadam se da ce mali zaigrati jednom na Grbavici u prvom timu.
U fudbalu je bitna jedna stvar:red, rad i disciplina.
Smajli na krajuCLS je napisao/la:zar to nisu tri stvari
Teško će potpisati novi ugovor.Baja_Zvjerka je napisao/la:Cuj, nek ima pohlepnog menadjera, nek ima godinu ugovora.. Amar sjedne sa njim za stol. Evo ti ugovor, potpisi na 2,3 godine, malo bolja primanja jer eto sada ce i igrati kako je Nyema otisao... Kaze Zolin menadjer, necemo nista potpisivati, ok... Nadjes nekog zadnjeg veznog, Zola bujrum na klupu, i ne bih ga uveo ni 1 minute u bilo kom takmicenju sljedece sezone, pa ces da vidis kako ce te tada traziti Zvijezda, Rudar P i K, Travnik, i sl. Sve se moze, kad se hoce... Nyemi to nije mogao uraditi jer je bio bas bitna karika naseg tima, a sta je ovaj ?? Nista, cak sta vise mislim da cemo sljedece sezone imati u nekoliko utakmica problema zbog njega, mada moze postati Rahimic ako bude slusao Amara...