Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Clutch
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Clutch » 13 jul 2014, 15:16

Kabadahiju više nećemo gledati u dresu reprezentacije.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 13 jul 2014, 15:16

Principatus je napisao/la:@Drummer

Daj bolan kakve greske u postavki nase igre?
Pa zar nevidis lijevo pored Spahica tragove Luliceve heatmap? :urnebes: :lol:
Najzanimljivije je sto Lulica nema ni u sirem kadru,ni na protivnickoj polovini.
Isto tako ni u sirem kadru se ne vidi Toni Šunjic,nema covjeka,kao u zemlju da je propao.Vidi se Edin Dzeko kako se po lijevoj strani vraca na nasu polovinu.

Ljudi,gdje su Toni Šunjic i Senad Lulic?Ovo je zbilja neki misterij,da mi nismo obmanuti pa su oni bili van terena? :roll:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 jul 2014, 15:18

Clutch je napisao/la:Kabadahiju više nećemo gledati u dresu reprezentacije.
Amin

Sent from Angelina's bed

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 13 jul 2014, 15:19

Necemo, necemo, ahaaaaaaaaaaaa :yawn:

Kapiten i dalje, vodja ove ekipe koji ce nas odvesti u Francusku.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 jul 2014, 15:22

Principatus je napisao/la:@Drummer

Daj bolan kakve greske u postavki nase igre?
Pa zar nevidis lijevo pored Spahica tragove Luliceve heatmap? :urnebes: :lol:
Ne bez zajebancije. Gdje nam je lijevi bek ( Lulic ) na ovom gifu Spahica. Ipak se radi o lijevoj strani terena. Cak se ni ne vidi ???? Crtale se su se neke formacije ovdje prije 20 dana. Gdje je Lulic bio nacrtan tacno na lijevom beku a Misimovic tacno na lijevom krilu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 jul 2014, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 jul 2014, 15:22

Yebla' vas ova tema, uvijek isto.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 jul 2014, 15:24

drummer je napisao/la: Na ovom gifu se pored grube greske Spahica vide i neke potpuno nevjerovatne stvari u samoj postavci nase igre.
Molio bi da se pogledaju i razmisli o slijedecim momentima:
1.U nasoj zadnjoj liniji nalaze se tri covjeka i samo jedan od odbranbene cetvorke.Gdje su ostali?
2.Spahic se nalazi na poziciji lijevog beka.Nije li on igrao stopera i gdje je lijevi bek?
3..Medunjanin se nalazi na poziciji stopera i faulom zaustavlja igraca Nigerije.Zasto je tu Medunjanin a nema stopera?
4.Gdje su Tonji Šunjić, Mensur Mujdza i Senad Lulic?
slika

Jedini koji možda ima odgovor na postavljena pitanja. Ponavljam, možda.
Clutch je napisao/la:Kabadahiju više nećemo gledati u dresu reprezentacije.
Nažalost, tako je, poslije Francuske.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2014, 15:25

Često čujemo kada neko kaže 'preš'o te je kao plitak potok'. Po Vukajliji, to je jedan od kreativnijih načina da istakneš ono što je očigledno, a evo slika koja to dokazuje,

slika

Da sumiramo, u ovoj priči Emenike je Emenike, a Spahić Emir je potok (plitak).
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 13 jul 2014, 15:26

Momenat kad se trebala sirit nasa igra ;) Kabadahija cini pocetnicku gresku.Kazete gdje je Sunjic,nema ga? Samo ja onda ne znam ko trci nazad kad je Lepi pogrijesio.Mujdza isto tako drzi svoju poziciju,a sad da nema Lulica nema ga.Nije ga bilo citavu utakmicu.Igrac koji moze odigrat 3 utakmice za redom u 40 min ne moze da hoda :(

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 jul 2014, 15:27

Virtu4l je napisao/la:Često čujemo kada neko kaže 'preš'o te je kao plitak potok'. Po Vukajliji, to je jedan od kreativnijih načina da istakneš ono što je očigledno, a evo slika koja to dokazuje,

slika

Da sumiramo, u ovoj priči Emenike je Emenike, a Spahić Emir je potok (plitak).
Sta ja vidim? Vidim da je faul cist ko' suza.

BackSpace United

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2014, 15:29

Ja vidim izuzetno loše postavljanje odbrambenog igrača koji ne zna gdje je lopta, koja je nekoliko sekundi kasnije bila na centru.
Voli te tvoje Sarajevo.

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 13 jul 2014, 15:30

ja vidim pokusaj gradjenja :D

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 13 jul 2014, 15:31

Najsmjesniji ispadnu upravo kad postavljaju ovoj gif kod gola gdje se vidi faul i saplitanje sa ledja iz aviona za zuti karton.
Nekoliko puta sam im vec napisao,ne stavljajte taj gif,samo se dodatno brukate :rol:

Ljudi su izvadili i tacan detalj ,sam cin prekrsaja,Emenike koljenom saplice Spahica.Mrsko mi to sad traziti.

Uredu oni pogresni pasovi ali gifom kod gola se samo brukate i ustvari otkrivate svoje pravo lice i pr ave namjere.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 13 jul 2014, 15:32

Virtu4l je napisao/la:Ja vidim izuzetno loše postavljanje odbrambenog igrača koji ne zna gdje je lopta, koja je nekoliko sekundi kasnije bila na centru.
Eto ti si kompetentan da odlucuješ je li dobro ili loše postavljanje. Postavljanje je bilo uredu, faul je bio, samo što sudija to nije želio da vidi.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 jul 2014, 15:32

Virtu4l je napisao/la:Ja vidim izuzetno loše postavljanje odbrambenog igrača koji ne zna gdje je lopta, koja je nekoliko sekundi kasnije bila na centru.
Majstore, nek' ti je sa srecom u zivotu - to je sve sto imam da kazem.

BackSpace United

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2014, 15:34

Belmin6 je napisao/la:Eto ti si kompetentan da odlucuješ je li dobro ili loše postavljanje. Postavljanje je bilo uredu, faul je bio, samo što sudija to nije želio da vidi.
Na forumu smo, gdje je veoma malo (skoro nimalo) kompetentnih. Čovjek ga je pregazio, a on je pokušao u svom hinjskom stilu da isprovocira faul kad je već bilo jasno da nema šanse protiv Emenikea.

Možda je problem u tome što svako vidi ono što želi da vidi, ne znam :hmmmmm:
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 jul 2014, 15:39

A gdje su gifovi od Bicakciceve dvije pogreske protiv Argentine. Da je Spaha sapleo Besica. Ovdje bi se mjesec dana vrtio taj gif. Gdje je gif kada je Chicharito izvozao Sunjica zapucao na gol i tek tada se Sunjic okrece. Gdje je gif kada je Sunjic zakasnio kao najblizi igrac i Iran postize gol. Gdje su ti gifovi ??

Sta ako slucajno Spahic nije bio 100% spreman za utakmicu. Ipak dva dana prije nije trenirao. Mislio je da mozda moze ali ocigledno nije mogao. Uostalom ono sto je Emenike uradio bi mnoge sudije sudile i faul. U svakom slucaju 33 godisnji stoper nemas sta trazit na BEKU nikako. A kamoli protiv africke reprezentacije kojoj je glavna prednost BRZINA. Jedino ako nismo znali da su africke selekcije jako brze i atletske, onda OK.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 13 jul 2014, 15:40

Emir je prvi stigao do lopte, gradio se, ali je ovaj škobalj Emenike naletio na njega, što je u normalnim okolnostima faul.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 jul 2014, 15:44

Belmin6 je napisao/la:Emir je prvi stigao do lopte, gradio se, ali je ovaj škobalj Emenike naletio na njega, što je u normalnim okolnostima faul.
Dali je tebi poznat fenomen da ako je neko rovit. Imas nezaljecenu povredu da jednostavno mislis da mozes ali nemozes uci sa 100% snage u duel. Jednostavno ti tijelo blokira. Osim ako treniras neki borilacki sport, to je onda drugo. Kako mogu svi biti sigurni da je Spaha 100% zaljecio svoju povredu od dva dana prije utakmice. Jer da bi Spaha koji je ipak u godinama ( nije vise u svom igrackom optimumu niti ce ikada vise biti ). Zaustavio ovoliko tezeg, jaceg i brzeg igraca kao sto je Emenike. On je morao da bude 100% fit i da ide u duele sa punom snagom. A i tada nije sigurno da bi dobio duel. Spahic jeste odigrao lose. Ali svakako je veca gresa selektora da smo odigrali bez ljevog beka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2014, 15:47

Ajax je napisao/la:Sta ako slucajno Spahic nije bio 100% spreman za utakmicu.
Ko onomad protiv Khimkija, kad je igrao pod bolovima ali se nije želio pravdati, pa se ipak pravdao? :rol:
- Gurenko nema meni šta pričati. On nije trener. I predsjednik Naumov urlao je na sve, jer smo protiv Khimkija podbacili. Moraju me svi razumjeti da sam igrao pod velikim bolovima, a na kraju krajeva ne želim se pravdati - rekao je naš reprezentativac.
Razumjeli smo te i tad i sad, samo nemoj više majke ti :wave:
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Voland i 25 gostiju.