Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Nakon 1. poluvremena rezultati koji Širokom i Sarajevu odgovaraju.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Koliko samo radosti sto Zeljo gubi titulu ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kako ide ovo sa premiranjem klubova od strane drugih klubova. Vidim Siroki Brijeg, Zrinjski i Travnik ispremirali Borac sa 22 000 KM zbog rezultata protiv Sarajeva i Rudara?
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Bogami komsije ako zjane u derbiju ostaju i bez europe.
i dobra sezona nakon 7 godinaHZ_ilidzaa je napisao/la:Bogami komsije ako zjane u derbiju ostaju i bez europe.
Velika radost za pojedine klubove PL BiH, Zeljo gubi titulu.
Svaka cast.
Svaka cast.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ma kako ce ostatHZ_ilidzaa je napisao/la:Bogami komsije ako zjane u derbiju ostaju i bez europe.
Jako tesko je ne izborit europu u ligi u kojoj licencu dobije samo 4-5 ekipa

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ne mozemo ostat bez evrope, ne brinite se komsije 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Šta ćeš gledaš ovaj vitez pa to je bez veze ekipa skupili bodova za opstanak i onda se zajebaju ne igraju nego su kanta za napucavanje, isto borac nema se love pa hajmo prodat zvijezdi, isto i olimpik ajmo mi za pare prodat tekmu svakako evropu dostić ne mogu jbga, i tako to funkcioniše sa ovakvom mega ligom od 16 klubova e jadni mi sa ovakvom i ovom ligom.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
jahija je napisao/la:Šta ćeš gledaš ovaj vitez pa to je bez veze ekipa skupili bodova za opstanak i onda se zajebaju ne igraju nego su kanta za napucavanje, isto borac nema se love pa hajmo prodat zvijezdi, isto i olimpik ajmo mi za pare prodat tekmu svakako evropu dostić ne mogu jbga, i tako to funkcioniše sa ovakvom mega ligom od 16 klubova e jadni mi sa ovakvom i ovom ligom.
Ma ja sad je do lige i ekipa koje prodaju utakmice,a nisi tako lani pisao kad ste titule uzimali.Ko gubi ima pravo da se ljuti.
Ako ćemo pošteno ovo je najbolje i najneizvjesnije prvenstvo do sada ali nije to moje mišljenje od danas ja sam ovako pisao i prije mjesec-dva na ovoj istoj temi.Malo dosljednosti i objektivnosti ne bi nam škodilo.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Ove godine jako zanimljiva liga.Cestitam Zrinjskom na tituli.Nadam se da ce Rudar ostati u ligi.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Vrijeme je da se prestane sa priželjkivanjem mešetarenja, puštanja, prodavanja i kupovanja utakmica, jer to je oličenje primitivizma, kao i nakaradno svrstavanje klubova u nacionalne torove. Svaki klub treba da bude priča za sebe i tu treba sve završiti. Svi želimo kvalitetniju ligu i prema tome treba da bude pošteno.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Upravu si ti sve regularno kad zrinjski osvaja prvenstvo u predhodnim sezonama je Željo bježao po 10 bodova drugom nije nam trebala nikakva neizvjesnost ni ovakvo mešetarenje kao sad-zrinja05 je napisao/la:jahija je napisao/la:Šta ćeš gledaš ovaj vitez pa to je bez veze ekipa skupili bodova za opstanak i onda se zajebaju ne igraju nego su kanta za napucavanje, isto borac nema se love pa hajmo prodat zvijezdi, isto i olimpik ajmo mi za pare prodat tekmu svakako evropu dostić ne mogu jbga, i tako to funkcioniše sa ovakvom mega ligom od 16 klubova e jadni mi sa ovakvom i ovom ligom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ja sad je do lige i ekipa koje prodaju utakmice,a nisi tako lani pisao kad ste titule uzimali.Ko gubi ima pravo da se ljuti.
Ako ćemo pošteno ovo je najbolje i najneizvjesnije prvenstvo do sada ali nije to moje mišljenje od danas ja sam ovako pisao i prije mjesec-dva na ovoj istoj temi.Malo dosljednosti i objektivnosti ne bi nam škodilo.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
zeljo je najlosiji od prve 4 ekipe. sva sreca pa ce sarajevo osvojit kup pa ce zeljo sa 4. mjesta ici u europu
To vi vec dobili derbi?
Sve regularno sad kad Zeljo nije prvi? Sarajevo standardno najbolje u državi?
Sve regularno sad kad Zeljo nije prvi? Sarajevo standardno najbolje u državi?
Siroki (ako dobije obje celik i olimpic) moze biti prvak ukoliko zeljo pobjedi obje utakmice do kraja (sarajevo, rudar) i ako zrinjski izgubi jednu (velez, mladost)... mada su sanse da se to sve poklopi 5 % ......
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nikad regularnije prvenstvo.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.