FK Radnički Lukavac

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 20 mar 2017, 12:46

gambler1899 je napisao/la:@Babatunde Ne govori ovdje niko protiv Veleza nego o mafiji koja je prozeta kroz sve pore ove lige od saveza do ljudi u klubovima...Mnogi su probali pošteno da udju pa kad vide koliko sa svih strana "udaraju" sljedece se opamete i usmjere novac "gdje treba"...Pisao sam ranije da mozemo zatvarati oči na tu cinjenicu i pisali su mnogi kao što ti sad pises pa su se kasnije uvjerili u ovo.Jos jednom naglašavam nemoj shvatati ovo kao napad na Velez ovo sam napisao generalno za čitavu ligu
Druze kako ne govori niko o Velezu pola saopstenja o nama. Velez nema nikoga u savezu,protiv Travnika nula kuci,Jedinstvo dobili na snagu,Bratstvo neki dan imalo zicer na 2:1 (mogla je nula bit) . U ostalom nama je raspored dobar jer za 3 kola (bez njih) vezemo 12 bodova. Imamo poslje toga Capljinu na strani,Gosk na strani koji su blizu tako da neka supljiranja da smo zavrsili Radnicki padaju u vodu. Ne mogu da vjerujem koja klosarska obavijest. Ono cisto seljacka da se mozes oprat kad izgubis od jakog Veleza i dizati u zvijezde heroje ako nas dobijete. Dobili ste nas posteno u Mostaru 1:2 i niko nije a rekao. Cestitali vam i idemo dalje. Sada je drugacije stanje. Imamo Ibru Rahimica i 11 mladih igraca koji pucaju od snage i koji su fizicki spremni za dvije tekme. Sada koliko cemo tehnicki dobro odigrati ostaje da vidimo. Glavno da je sa nase strane posteno i da klub casno radi svoj posao

Taksisto romske klijentele nemas pojma koje ti je stanje u Slobodi. Nemate helera u klubu sa zestokim dugom na grbaci. Krepat cete vi 16 puta dok docekas Velez u trecoj ligi. Institucija smo sada za vas i navijacki i po uređenosti kluba. Ubrzo i infrastrukturalno. Bjezi sirotinjo nađi kartonsku kutiju i prosi ispred tusnja. Eto vam uprave. U najvecoj euforiji imate 700 clanova a mi predzadnji u drugoj ligi pa imamo 1200 bjezi rokni se cobane jedsn
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 20 mar 2017, 12:56

Ovo zadovoljstvo se platiti ne moze.
Zamisli kad si u blatu Federalne lige,..na dnu dna,..a sabanima nabijas komplekse,..
Tu se vidi sva velicina FK VELEZ,..

ETO REALA IZ MOSTARA DA VAS SVE KARA,..HAHAHAHAHHAA

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 20 mar 2017, 13:18

A tek je ponedjeljak...

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 20 mar 2017, 13:33

staragarda je napisao/la: Vrapcicane, vidjet ces vec iduce sezone da su pare cudo... letite u 3.ligu sto vam je mjera
Nećemo letit, hvala što nas pratis redovno. Koliki si ti kompleksas govori i da si došao ovdje i pises, a ni radnički ni Velež nemaju veze sa slobodom, ali jbg, pripremas se za povratak u drugu ligu gdje vam je i mjesto, nema para vise jbg, vidimo se u Lukavcu, čujem da dolazite, cijela grupa Fukara, negdje oko 10-ak ljudi :rol: :rol: :wave:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 20 mar 2017, 14:02

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Babatunde je napisao/la:
staragarda je napisao/la: Vrapcicane, vidjet ces vec iduce sezone da su pare cudo... letite u 3.ligu sto vam je mjera
Nećemo letit, hvala što nas pratis redovno. Koliki si ti kompleksas govori i da si došao ovdje i pises, a ni radnički ni Velež nemaju veze sa slobodom, ali jbg, pripremas se za povratak u drugu ligu gdje vam je i mjesto, nema para vise jbg, vidimo se u Lukavcu, čujem da dolazite, cijela grupa Fukara, negdje oko 10-ak ljudi :rol: :rol: :wave:
Trebao si napisat malom seljancicu za Crvenu noc u Švici u oktobru. 2000 zvanica. Nista humanitarni karakter nego samo ljubav prema svom klubu kao svaki put do sada. Rekao je El Prezidente da ne treba nista ali ovo je volja raje mostarske i svih onih kojima je Velez u srcu. Za malo seljance to je samo san jer je njegov domet kartonska kutija sa probusenim dnom nece li ispast lapo kerme. Idemo po pola miliona maraka. Zelja Samardzic i ostali sa svoj klub. Perverzija
Samardžić i mnoga druga poznata lica. Poslovni ljudi iz SSvice, biznismeni itd. Bježi brato smiješan frajer, neće ga bit nigdje ubrzo :opaopa: :opaopa:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 20 mar 2017, 14:28

Jao ovih Tuzlaka, koji je to kompleks prema Veležu. Vratit cete se i vi u 2. ligu gdje vam je i mjesto..
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 20 mar 2017, 14:40

Ne znam zasto ovi lafo mostarci prosipaju neki sarkazam ovdje,dobro skontali smo da dizes tog svog "el prezidentea",ako ti kazes da on nece kupovati,onda je to sto posto tako :facepalm: :facepalm:
I cemu ova recenica "U blatu prve lige a sabanima nabijamo komplekse" .. pa ko to jos ima komplekse od veleza? odavno propali klub,kao i celik,travnik,sloboda.. mislim nemoj ti gledat na ovo kao da pljujem na vase klubove,al realno je to tako..i uopste niko nema komplekse od vas,znaci sto se tice ljudi,ama bas nikog ne zanima velez kao ime,velez kao klub,jednostavno ljude boli cinjenica o namjestanju utakmica,to svako moze skontati,a price da se ne namjesta velezu da ostane makar i u ovoj ligi jer je totalno propao je suplja prica..jos samo ostane u ovoj sedmici da vidimo odabrane sudije za predstojeci mec i da se ta slika uokviri,da prica dobije svoje potpuno znacenje...a sto se tice same utakmice i ovih desavanja,neka bolji pobjedi,nadam se da ce to biti moj tim :salut:
I da se izvinim simpatizerima celika,travnika,slobode (ako ih ima ovdje) radi moje gore recenice,ali trebalo bi da se sloze,jer nije to vise ta Sloboda,nije to vise taj Travnik i nije to vise isti Celik..ovo trenutno je rasulo..

hrubesch
Kontakt:

Post Postao/la hrubesch » 20 mar 2017, 14:44

:bih: Ne znam sto se na nasoj temi prepucavate vi iz Mostara sa ovima iz Tuzle.Bujrum u subotu u Lukavac i Velez i RA.Krkanluka i udaranja u kost sigurno nece biti, sudijske lakrdije(u nasu korist) isto tako.Teren ce biti relativno los (mislim da je to nasa prednost, jbg. navikli).Korektno navijanje i sve sto pripada jednoj pravoj fudbalskoj tekmi.Kako god bude, nadam se da cemo kasnije na pivo.PS.Jedino me strah ljudi u crnom, ali nama je kap prelila čašu, tako da im ne bi bio u kozi, ako budu pravili kino od utakmice.Pozzz. za Mostar i respektabilnu RA.Da je bogdo više navijackih grupa kao Sioux-i i RA.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 20 mar 2017, 14:57

Brigada89 je napisao/la:Ne znam zasto ovi lafo mostarci prosipaju neki sarkazam ovdje,dobro skontali smo da dizes tog svog "el prezidentea",ako ti kazes da on nece kupovati,onda je to sto posto tako :facepalm: :facepalm:
I cemu ova recenica "U blatu prve lige a sabanima nabijamo komplekse" .. pa ko to jos ima komplekse od veleza? odavno propali klub,kao i celik,travnik,sloboda.. mislim nemoj ti gledat na ovo kao da pljujem na vase klubove,al realno je to tako..i uopste niko nema komplekse od vas,znaci sto se tice ljudi,ama bas nikog ne zanima velez kao ime,velez kao klub,jednostavno ljude boli cinjenica o namjestanju utakmica,to svako moze skontati,a price da se ne namjesta velezu da ostane makar i u ovoj ligi jer je totalno propao je suplja prica..jos samo ostane u ovoj sedmici da vidimo odabrane sudije za predstojeci mec i da se ta slika uokviri,da prica dobije svoje potpuno znacenje...a sto se tice same utakmice i ovih desavanja,neka bolji pobjedi,nadam se da ce to biti moj tim :salut:
I da se izvinim simpatizerima celika,travnika,slobode (ako ih ima ovdje) radi moje gore recenice,ali trebalo bi da se sloze,jer nije to vise ta Sloboda,nije to vise taj Travnik i nije to vise isti Celik..ovo trenutno je rasulo..
Ne stoji ti prica,ocito imate komplekse prema nama jer smo pored mafijaskog saveza glavna tema u vasem saopstenju,na stranu to i mi smo cesto pisali saopstenja prosle godine jer nam je samo to bilo ostalo dok ovi novi ljudi nisu dosli a eto ispali smo u nizu ligu bas kad smo pisali ta saopstenja.Ovim vasim saopstenjem udarili ste na Velez i to se vidi,u nadi da ce se ljudi dici u lukavcu i doc na utakmicu da vas bude 150 a ne 50 kao i inace(bez ikakve uvrede to je tako).Neka bolji pobjedi u subotu,ovakva huskacka afmosfera nas je cekala i u bihacu. :bih:
#musvdg

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 20 mar 2017, 15:18

1922VFC1981 je napisao/la:
Brigada89 je napisao/la:Ne znam zasto ovi lafo mostarci prosipaju neki sarkazam ovdje,dobro skontali smo da dizes tog svog "el prezidentea",ako ti kazes da on nece kupovati,onda je to sto posto tako :facepalm: :facepalm:
Ne stoji ti prica,ocito imate komplekse prema nama jer smo pored mafijaskog saveza glavna tema u vasem saopstenju,na stranu to i mi smo cesto pisali saopstenja prosle godine jer nam je samo to bilo ostalo dok ovi novi ljudi nisu dosli a eto ispali smo u nizu ligu bas kad smo pisali ta saopstenja.Ovim vasim saopstenjem udarili ste na Velez i to se vidi,u nadi da ce se ljudi dici u lukavcu i doc na utakmicu da vas bude 150 a ne 50 kao i inace(bez ikakve uvrede to je tako).Neka bolji pobjedi u subotu,ovakva huskacka afmosfera nas je cekala i u bihacu. :bih:
Inace ne vrijedjam nikoga kako ovde tako na bilo kojem forumu ali iz ovog tvog posta samo vidim koliko si ogranicen, Nazalost zbog pojedinih srednje inteligetnih navijaca Veleza( mislim na ovom forumu) ispade da je ovo saopstenju okrenuto prema Velezu sto jednostavno nije tacno. Isto tako kod autora tog istog saopstenja primjecujem veliku gresku, provlacenja Veleza kroz to obavjestenje koje ukazuje na konstatno samaranje naseg kluba od strane saveza tacnije lopova njihovih sirih rodbina na relaciji Orasje/Cazin. Takodjer primjetio sam da rijec "kompleks" je najzastupljenija u BH navijackoj sceni. Bujrum na Josik i zelim vam lijep provod i da bude fer i korektna utakmica i molio bih da smanjite tenzije oko nicega. Veliki pozdrav za sve normalne navijace bilo kojeg kluba.

hrubesch
Kontakt:

Post Postao/la hrubesch » 20 mar 2017, 15:20

Vidim pola lige izdalo saopstenje na SS o otimanju od strane ljudi u crnom, samo nema našeg saopstenja za javnost. Jos ce ljudi pomisliti da je u Orasju bilo sve po pravilima nogometne/fudbalske igre.Ili je i ovo dio urote, ne bi se iznenadio.

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 20 mar 2017, 15:22

Ocigledno si glup,i ocigledno je da ti ne stoji vrlina da nekad razmislis sta ces napisati a prije toga procitati ono sto je neko napisao prije..procitaj malo bolje moj post... vi ste u ovoj situaciji jer je naredni mec nasa dva tima,a sto se tice taj "attack" na strasni velez,pa kao sto sam gore i naveo,i tvrdim i to znaju svi ljudi da se vama namjesta da ostanete u ovoj ligi,pa da mozda nekad opet pokusate uci u PL .. pogledaj rezultate zadnjeg kola nasih "konkurenata" .. slucajnost bas da svi rezultati onako zavrse,slucajnost i da azmir sjedi sa doticnim **** sa slike.. sigurno su sve slucajnosti,e moji mostarci,al nastavite sa tim svojim moralisanjem,povjerovat ce vam sigurno,hoce al djeca iz mostara... a za ovo sto spominjes brojku na utakmici svaka cast,dodano si sam sebe opisao koliko si glup da poredis mostar i Lukavac,jel ti ima mozda negdje u toj glavurdi neka cinjenica kolko koji grad ima stanovnika? al dobro..spustit cu se i na tvoj taj nivo vrijedjanja pa cu ti odgovoriti istom metodom Ako Bog da da se ponovi 12:1...mada eto ja sam zadovoljan i sa minimalnom pobjedom,da poslije ne bi rekli mostarci da je utakmica bila na noz (naravno ovo sve stoji dok ne dodje lista sudaca za taj mec)... a ako nas pobjedite na nasem stadionu,bez uticaja sudija,bez nekih gluposti van terena,sto se mene tice onda nas razbijte i 5 razlike ako mozete,i cestitat ce vam se.. barem sto se mene tice.. ;) ;)

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 20 mar 2017, 15:46

Dobro meni nije jasno sto se pojedinci cude sto se Velez gura da opstane? Jbg LJudi su u puno boljoj poziciji, imaju infrastrukturu za razliku od nas imaju navijace po cijelom svijetu koji ih mogu sponzorirati. Jest da ovo sve bi trebalo biti sporedno a da se na zelenom terenu odlucuje ko ulazi a ko ispada iz ove kaljuze ali nezaboravimo u kojoj ligi nastupamo. Mislim da jos trpimo posljedice zbog one utakmice sa Vitezom i da nas ljudi smatraju kako Pastrmka kaze seljacima. Jos uvijek mi je u glavi onaj penal za Vitez kada igrac Viteza izjednacuje na 2-2 ( u tom trenutku imaju dva igraca vise) i strijelac se okrene prema Siouxima u uhvati za karinu.Naravno nas najbolji sudija u ligi ( sarkazam ) doduse neko je uvjeren u to, nije mu ni zuti pokazao a trebao je dobiti direktan crveni. Citam sada obavjestenje NK Bosna visoko o kradji u Simin Hanu a ta ista Bosna koja dodje u Lukavac sa drugim sastavom nabije nas sa 4 komada u mrezi i budu fino ispraceni.Pa gdje je Rudar , ne sjecam se kad smo ih dobili na Josiku a tek Jedinstvo Bihac. Mladost DK dodje uze bod i njihovi igraci dobiju aplauz. Gosku se presmijesan penal svira u 92 minuti i svi odu kuci ni dlaka sa glave im ne fali. Volio bih da neko izvuce statistiku u zadnje 3 sezone vezano za kartone i vjerujem da smo u top tri po zutim a prvi po crvenim kartonima. Nista seljaci moji svi na Josik i opravdajmo taj epitet dostojanstveno u narednu subotu.

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 20 mar 2017, 15:51

sodaacm je napisao/la:Dobro meni nije jasno sto se pojedinci cude sto se Velez gura da opstane? Jbg LJudi su u puno boljoj poziciji, imaju infrastrukturu za razliku od nas imaju navijace po cijelom svijetu koji ih mogu sponzorirati. Jest da ovo sve bi trebalo biti sporedno a da se na zelenom terenu odlucuje ko ulazi a ko ispada iz ove kaljuze ali nezaboravimo u kojoj ligi nastupamo. Mislim da jos trpimo posljedice zbog one utakmice sa Vitezom i da nas ljudi smatraju kako Pastrmka kaze seljacima. Jos uvijek mi je u glavi onaj penal za Vitez kada igrac Viteza izjednacuje na 2-2 ( u tom trenutku imaju dva igraca vise) i strijelac se okrene prema Siouxima u uhvati za karinu.Naravno nas najbolji sudija u ligi ( sarkazam ) doduse neko je uvjeren u to, nije mu ni zuti pokazao a trebao je dobiti direktan crveni. Citam sada obavjestenje NK Bosna visoko o kradji u Simin Hanu a ta ista Bosna koja dodje u Lukavac sa drugim sastavom nabije nas sa 4 komada u mrezi i budu fino ispraceni.Pa gdje je Rudar , ne sjecam se kad smo ih dobili na Josiku a tek Jedinstvo Bihac. Mladost DK dodje uze bod i njihovi igraci dobiju aplauz. Gosku se presmijesan penal svira u 92 minuti i svi odu kuci ni dlaka sa glave im ne fali. Volio bih da neko izvuce statistiku u zadnje 3 sezone vezano za kartone i vjerujem da smo u top tri po zutim a prvi po crvenim kartonima. Nista seljaci moji svi na Josik i opravdajmo taj epitet dostojanstveno u narednu subotu.
Fazon je sto se uopste niko i ne cudi,nego svi znaju,moj sodjanu.....

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 mar 2017, 17:48

Nije neka utjeha al vjerojatno Ce radnicki i iduce sezone igrati sa mostarskim divom....A iduce sezone vidjet cete ko upada u PL....U fudbalu, pare su cudo, cudo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 20 mar 2017, 18:06

[quote="staragarda"]Nije neka utjeha al vjerojatno Ce radnicki i iduce sezone igrati sa mostarskim divom....A iduce sezone vidjet cete ko upada u PL....U fudbalu, pare su cudo, cudo[/quote
Simin han uz Azmirove pare. Simo i Azmir, čuvajte bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga :mrgreen:
Biće zanimljivo svakako pratiti kako pored Čelika, Veleža, Olimpica, Jedinstva, Zvijezde, Goška itd Azmirovi ulaze u PL. Pare su čudo ;)
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 mar 2017, 18:20

Cuj kome nabijamo komplekse? Evo sad cu ti nabrojati u zadnjih mjesec i po dana kome sve.

Domacim dusebriznicima, djecacima sa zapadne strane sto prekidaju prijateljske utakmice, Sarajevu koje se bori za titulu, pojedinim premijerligasima, Travniku koji se bori za ulazak i dodje u Vrapcice s motivom pobjede a na kraju jedva spasi bod, Jedinstvu koje poziva na rat i njihovi napadaju nase navijace. forumašima Bratstva za koje se i sam mozes uvjeriti na njihovoj temi, Sada Radnickom i citavoj ligi, a ocekujem iduce gostovanje i da se Buducnost oglasi.

A nas boli ****, trebala bi jedna strana tribine biti zavrsena do iduce domace tekme. Vi pisite saopstenja, mi cemo uzimat bodove.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 20 mar 2017, 18:42

Vidim Lukavac zaboravio kad su ostali u federalnoj zbog nase pobjede nad Vitezom koja nam nije ni trebala,i sa porazom smo bili vec u PL,ali eto imate kratak rok pamcenja.Ali eto zbo vase uprave koja nije u stanju ni taj teren da odrzi,a ne place i sve ostalo vama kriv svak osim vase uprave.
Hajde vratite se na utakmicu u Mostaru nakon vase pobjede,jel neko nešto lose napisao o Radničkom?Naravno da nije jer smo biki svjesni da nam je ekipa nespremna i da vise od 20 minuta ne mogu trčati.A vama svako kriv,gospodobako toliko volite klub zasučite rukave i ne plačite više.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 20 mar 2017, 19:05

Ja jedino ne mislim da je Velež doveo naše igrače da bi nas oslabili, to mi je smiješno, a sa svim ostalim u onom saopštenju se slažem i bravo za autora. "Imat ćemo sutra zajednički sastanak sa GOŠK-om, Radničkim iz Lukavca i Budućnosti iz Banovića, gdje ćemo istupiti iz lige ukoliko se nešto radikalno ne promijeni", kazao je direktor Bosne, Nermin Kadrić, u razgovoru za ****.ba. Moje mišljenje je da istupanja naravno nema ništa, ali treba nešto pokrenuti, očekujem podršku još timova.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 mar 2017, 19:28

Mozetel i jedni i drugi prestati vrijedjati se medjusobno, zato i jesu svi pro-Bosanski klubovi u banani. Da se konacno hoce neko naostriti na klubove koji sve ovo i kuhaju u ovom slucaju budite uvjereni da ovdje sve kuhaju u PL trenutno Zrinjski-Siroki-Metalleghe, a u Federalnoj GOSK.

Zato cemo ga uvijek pusiti i mi u PL koji cemo imati 5 separatistickih klubova koji ce da rade jedni za druge, a i vi u Federalnoj koji cete gledati samo da naguzite jedni druge i usput jedni drugima posaljete koju porciju uvreda. Ove sezone mozete sve iskombinovati da se 5 od 6 klubova izvuce ali cete napraviti to da se izvuku neka 2 od 6. ;)

Lijep pozdrav!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.