Vidis na to sam potpuno zaboravio!Mont0 je napisao/la:Nema produzetaka

Moderator/ica: vlakanje
Vidis na to sam potpuno zaboravio!Mont0 je napisao/la:Nema produzetaka
Schlager, lijepo si to smislio al mi zao da nastavaljate muke sa njim, pa je bolje da ne zabijete taj drugi gol, cisto zbog vas i vasih mukaSchlager je napisao/la:Posto mi je Milvol upravo dao drugi gol cime mi je prosao tiket,mogu nastaviti da s.erem ovdje![]()
Evo jedan scenario za sutra koji mi se mota po glavi....Utakmica pocinje u fenomenalnoj atmosferi,uraganskim napadima Zeljeznicara,nasi prilicno pogubljeni,pogotovo golman Knezevic koji brani prvu ozbiljnu utakmicu u zivotu.Noseni tom atmosferom igraci Zeljeznicara stvaraju sanse,promasuju,ali ipak negdje oko 20.tog minuta dolaze u vodjstvo...Maric sjedi kao mrtav konj,i nastavlja se ista slika na terenu do kraja prvog poluvremena ali vise srecom nego znanjem ne primamo drugi gol i na pauzu se odlazi sa 1-0.
Drugo poluvrijeme ista slika,i negdje oko 60 minuta Zeljeznicar povecava vodjstvo uz erupciju odusevljenja na stadionu. Igra se nastavlja,domacin spusta loptu na zemlju,a Maric i dalje sjedi. Osim iskazuje klasicnu boljku svih ex-yu strucnjaka koji ne znaju dotuci grogiranog protivnika i odlucuje "zatvoriti" utakmicu tako sto izvodi napadaca i uvodi veznjaka. Na stadionu euforija,medjutim oko 75.minuta iz nekog prekida malo iza centra ide centarsut i glavom smanjujemo na 2-1,to nam je najjace oruzje. Igracima Zeljeznicara ulazi voda u usi,navijaci Zeljeznicara,kao i svi balkanci,kad najvise treba navijati-sute,drhte i gledaju na sat kad ce kraj,samo se sa juga cuje sporadicna pjesma koju nasi Lesinari nadglasavaju. Igraci Zeljeznicara pocinju da odugovlace,valjaju se po terenu i cekaju kraj,maricu neko od asistenata kaze "sefe,mozda bi trebali nesto promjeniti" i on kaze"Ta,mani...ima vremena"...Negdje 3 minuta prije kraja ubacuje Bojica da bunari i docekuje visoke lopte pred Sehicem....Sudija produzuje utakmicu 2 minuta,iako je trebalo 7.i nakon sto je igrac Zeljeznicara bio u ofsajdu,slobodan udarac sa nase polovine izvodi nas golman Knezevic,a igraci obe ekipe su u sesnaestercu Zeljeznicara...Neki odbijanac dolazi do Jandrica na ivici sesnaesterca,sut,lopta dodiruje jednog igraca Zeljeznicara i GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL!!!!!!!
Na Grbavici-MUK
Nasi uzimaju taj pehar,Maric postaje trofejni trener i nase muke sa njim se nastavljaju![]()
Kec u duzini Dunava.Adnan_TM87 je napisao/la:Zeljeznicar Sarajevo - Borac Banja Luka 1.20 5.75 8.00![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nasborik je napisao/la:Mislim da angažovanom i strpljivom igrom možemo prvi do trofeja ove sezone. Neće biti lako, ali vjerujem u ovu ekipu", rekao je Zoran Marić, trener Borca,
ostro i na muskiSchlager je napisao/la:Oštro,muški i na 0-0
ispravka jedna: jedinstveni kupa na prostoru bih-a se igra do sezone 2000/2001.nasborik je napisao/la:Dosadašnji osvajači
2003. godina - Željezničar, 2004 - Modriča Maksima, 2005 - Sarajevo, 2006 - Orašje, 2007 - Široki Brijeg, 2008 - Zrinjski, 2009 - Slavija.
Meni bi odgovaralo ali ce onda biti dosadna utakmica i moram se tresti 90 i kusur minuta ..Schlager je napisao/la:Oštro,muški i na 0-0
Vidi ga sad .. Ovo vec ne bi valjalo ..Schlager je napisao/la:večeras je 2-2 pa vi pričajte šta hoćete
tm84 je napisao/la:ispravka jedna: jedinstveni kupa na prostoru bih-a se igra do sezone 2000/2001.nasborik je napisao/la:Dosadašnji osvajači
2003. godina - Željezničar, 2004 - Modriča Maksima, 2005 - Sarajevo, 2006 - Orašje, 2007 - Široki Brijeg, 2008 - Zrinjski, 2009 - Slavija.
VECERAS KEC KO MUNARA....Adnan_TM87 je napisao/la:Zeljeznicar Sarajevo - Borac Banja Luka 1.20 5.75 8.00![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.