FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vi strašno igrati, čak i loptu u nogama imate, i onda oni presjeku loptu i Bandović se baci sa stative na penal, šteta
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa gori je ovdje bio Dupovac. Sto niko Dupovca nikad ne prozove? On i Bandovic ne pripadaju ovoj ekipi jer su ograniceni, dok ostali nisu..Janez je napisao/la:Bandovicu![]()
30 sec prije Dupovac imao sansu da ocisti on cusnu loptu do protivnickog igraca..
-
lolfgoptica
- Kontakt:
Jednostavno, igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli. Borussija poslije gola nije ništa napravila. Sarajevo je odigralo odlično prvih 45 minuta, čak bih se usudio reći da su bili i bolja ekipa od Bundesligaša. Pa ovog Bandovića fol guraju u repku, ne mogu da vjerujem.
Džaba 10 boraca, kad je tele na golu.
Zadnja izmjena: beka23, dana/u 21 avg 2014, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
Nerminovic
- Kontakt:
ubi meNerminovic je napisao/la:Hrgota se usro.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
E moj Bandoviću smoto, ljudi gore izginuse, bore se a ti ne znas loptu uzet
pu **** te
pu **** te
Bandovic je po Papetovim mjerilima zasluzio poziv, redovno igra u svom klubu... 
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Koji amater od golmana....
daleko ste bolji,i svaka cast....ali ovako glup golman da moze biiti i jos zvati ga u repku,pa onaj susic nije uredan
za njeg je delac daleko ispred,steta sto nije ostao.
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Najgluplji gol ikad primljen

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sta je ovo? Igra se 44 minute, kakva je ovo televizija? Ne vjerujem.
Ako vodstvo Sarajeva ima pameti, onda nece vise nikad igrat za njih.lolcina je napisao/la:Bandovic je po Papetovim mjerilima zasluzio poziv, redovno igra u svom klubu...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bandovic u svom stilu....svako predkolo njegov jedan gol....kad se samo sjetim sta je radio prosle godine protiv onih Crnogoraca mescini
Golmana i kuRrca
- fanatic1991
- Kontakt:
Dobri ste samo bandovic svako malo retardiran gol prima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Jel to taj isti golman ?jelle je napisao/la:Bandovic u svom stilu....svako predkolo njegov jedan gol....kad se samo sjetim sta je radio prosle godine protiv onih Crnogoraca mescini
hahaha
Bandovicu ko tebi rece da si golman dobro te je slagao. Ne mogu da vjerujem kakve amaterske greske pravi, stvarno nevjerovatno.
Ne mogu da shvatim kako ova ubleha jos uvijek stoji na golu Sarajeva.
Kako je ovo zalosno...momci odigrali odlicno i nadje se baksuz Bandovic i sjebe sve..inace FKS bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.