FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueTiger
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueTiger » 21 jun 2012, 11:36

Elegant je napisao/la:Isto se pricalo kada je dolazio Adilovic, te krampa, te levat, te ovo te ono, pa sta bi ? Proigrao kad je dosao u Zelju, najbolji strijelac lige.
Bolje neka pricaju da je krampa i levat, nego da ocekuju od njega da brani kao Guso, jer u suprotnom samo ce se razocarati, a vako se mogu samo dobro obradovati! Eto bas si naveo, isti slucaj kao i sa Adilom. ;)

Jednu gresku smo svi mi napravili kada je u pitanju Bukvic, a to je preveliko ocekivanje od njega. On jeste talenat, ali ne treba sada covjeku pritisak na leda natovariti, pa da mora braniti kao Kahn sto je branio. Takoder, Karica su svi ismijavali nakon gola u Travnika a svi zaboravljaju sezonu prije kada je znao zamijeniti Sehu pa nas spasiti od sigurnih poraza u par utakmice. Svi zaboravljaju njegovu povredeu nogu (krvavu) u uzvratnom susretu protiv Serifa a nakon ismijavanja u Travniku, vise se tu nije moglo nista uciti sa Karicem, jer svaki put kada bi stao na gol, postajao bih sve nestabilniji i nestabilniji. Jbg, valjda sada nece zasrati sa ovim novim golmanom!

"RedBlueArmy" - drug po meni to najvise zavisi od okoline kako ga prihvati i kako se on snade. Istina je da se nije istakao vani a ni u Borcu, ali upravo ovi faktori koje sam naveo u recenici iza su sigurno bili presudni, plus to neku ocekivanje od navijaca kao da Kahn dolazi. I onda ti se dogodi jedna greska, i sranja nastaje.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 21 jun 2012, 11:42

RedBlueArmy je napisao/la:
bob je napisao/la:
fredi je napisao/la:antolovic ce vam biti pojacanje ko i stanceski haha
heheh da hoce biti tako al sa istim scenariom tj. dupla kruna :P
Stanceskog kad ste uzeli, Borac je osvojio prvenstvo ;) Antolovic je rupa. Mozda se desi taj neki preporod koji stalno pominjete, ali covjek jednostavno nema instinkt koji golman treba... Nek' se nama Avduka vratio 8-)

Pored Bogicevica, Vasilica, Kerle, Kvesica, Colica svaki prosjecan golman ce obarati rekorde sa hiljadama minuta bez primljenog gola :mrgreen: .. Avduka je od Zelje i po cetiri komada primao u jednoj tekmi ali da je dobar golman to stoji, samo je seljacina malo je reci...
FORZA ZELJO !!!

RedBlueArmy
Kontakt:

Post Postao/la RedBlueArmy » 21 jun 2012, 11:44

istina1981 je napisao/la: Pored Bogicevica, Vasilica, Kerle, Kvesica, Colica svaki prosjecan golman ce obarati rekorde sa hiljadama minuta bez primljenog gola :mrgreen: .. Avduka je od Zelje i po cetiri komada primao u jednoj tekmi ali da je dobar golman to stoji, samo je seljacina malo je reci...
Sto seljacina? U svakom slucaju ne moze biti veca od Mirsada Beslije :)

edit

Uglavnom, poenta je da kad god je situacija bila kad bi nam odbrana ispala, Avduka spasi dan.. u bezbroj situacija i utakmica kad smo uzeli titulu. Antolovic nema to u sebi. Njemu se desavaju kiksevi za koje Avduka ne zna.
Zadnja izmjena: RedBlueArmy, dana/u 21 jun 2012, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 21 jun 2012, 11:45

Ima li neko kakav spisak igraca koji su se pojavili na prozivci????
FORZA ZELJO !!!

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 21 jun 2012, 11:50

Evo Muharemovic spominje i Givovu, nekako mi ona bolja od patrika :D

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 21 jun 2012, 11:59

Ma vazniji je ovaj dio sa Mersinom ;) a sto se tice opreme ja bi volio da produze sa Macronom i drago mi je sto se u Europi necemo brukati u ovim zlj dresovima
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 21 jun 2012, 12:05

Sto me malo ovo nervira oko dresova.Dodjem da vidim imali sta konkretno ,ono 5 stranica o dresovima,u pm kao da u najmanju ruku sa Adidasom potpisujemo ugovor,a ne sa nekim sranjima od kompanija. :mrgreen: Svake **** godine novi dobavljac.Ovaj macron je meni u zadnji par godina bio najbolji,i nek se dogovore detaljno ,a ne neki polu dogovori,samo prvi tim da oblace.To je najmanji problem dogovoriti ,ima puno vaznijih odluka za klub ,koje treba sprovesti.Sere se o dresovima ko ne znam ti ocemu,a 100 va ne bi kupilo dres da se sutra prodaje u fan sopu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 21 jun 2012, 12:08

diego_TM je napisao/la:Ma vazniji je ovaj dio sa Mersinom ;) a sto se tice opreme ja bi volio da produze sa Macronom i drago mi je sto se u Europi necemo brukati u ovim zlj dresovima
Bila je pred kraj sezone aktuelna prica da bi mogli i vratiti Sehu iz Mersina ukoliko ne isplate dug a mi tako budemo zelili. Jos bi nam oni morali platiti za vrijeme provedeno u Mersinu plus neke zatezne kamate. Ali lova nam je neophodna a i nije malo, cini mi se, 500 000...
Zadnja izmjena: istina1981, dana/u 21 jun 2012, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO !!!

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 21 jun 2012, 12:12

barbarez je napisao/la:Sto me malo ovo nervira oko dresova.Dodjem da vidim imali sta konkretno ,ono 5 stranica o dresovima,u pm kao da u najmanju ruku sa Adidasom potpisujemo ugovor,a ne sa nekim sranjima od kompanija. :mrgreen: Svake **** godine novi dobavljac.Ovaj macron je meni u zadnji par godina bio najbolji,i nek se dogovore detaljno ,a ne neki polu dogovori,samo prvi tim da oblace.To je najmanji problem dogovoriti ,ima puno vaznijih odluka za klub ,koje treba sprovesti.Sere se o dresovima ko ne znam ti ocemu,a 100 va ne bi kupilo dres da se sutra prodaje u fan sopu.
Ma ni Amar ne zna nista konkretno a ne mi ovdje :mrgreen: Neka raja supljira. U 99% slucajeva to i jeste svrha ovakvih i slicnih foruma...
FORZA ZELJO !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jun 2012, 12:40

Koji će nam k Antolović ako će doći na posudbu ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 21 jun 2012, 12:45

starac,pa kako si drukcije mislio dovest igraca koji ima mjesecnu platu 30 000 maraka?

ovako ce mu zeljo placat 5-6 hiljada,a ostatak legija,tako je bilo i kod nas...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jun 2012, 12:54

Ma to je po meni bespotrebno trošenje novca.Primaće platu godinu dana, i to ne neku siću već sasvim solidnu platu, i onda će otići.A da je neki aman zaman kvalitet i nije.
DRUG NEBI TI PUNCA

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 21 jun 2012, 12:55

Antolović ima sve predispozicije da postane odličan, ma ekstra golman. Da li će se to i ostvariti, teško je odgovoriti. Visok 1,95 m; godina rođenja 1989. Iza sebe ima odličnih odbrana u HNL, nešto međunarodnog iskustva i sigurno jedno 10ak godina karijere na golu nekog kluba.

Zbog svega navedenog volio bih kada bi Antolović postao naš golman, al' ono za posve. Znam da je teško to realizovati, ali bi sigurno imali goldžiju za budućnost.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jun 2012, 13:02

Evo i Lazio od sljedeće sezone nosi macron dresove.Meni macron izgleda puno bolje od svih navedenih ponuđača.
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 21 jun 2012, 13:12

bagrcavi je napisao/la:Evo i Lazio od sljedeće sezone nosi macron dresove.Meni macron izgleda puno bolje od svih navedenih ponuđača.
slika
Pa daj da i nama naprave ovako nesto slicno, a ne ono usko sr.anje, pa KErla ne moze obuci onaj dres :?
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 21 jun 2012, 13:23

bagrcavi je napisao/la:Ma to je po meni bespotrebno trošenje novca.Primaće platu godinu dana, i to ne neku siću već sasvim solidnu platu, i onda će otići.A da je neki aman zaman kvalitet i nije.
Ko kaže da će doći na posudbu :o
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jun 2012, 13:26

Direktor F.K. Željezničar Dželaludin Muharemović Litex ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 21 jun 2012, 13:28

Oprahnoge je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ma to je po meni bespotrebno trošenje novca.Primaće platu godinu dana, i to ne neku siću već sasvim solidnu platu, i onda će otići.A da je neki aman zaman kvalitet i nije.
Ko kaže da će doći na posudbu :o
Ne znam, i ja sam čuo da je Amar uvjetovao dolazak Antolovića pod uslovom da ima čiste papire. Ja ga u svakom slučaju ne bih dovodio na posudbu.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 jun 2012, 13:36

Upravo sam i ja htio napisati da ne treba dovoditi Antolovica na posudbu, jer mi time nista ne dobijamo. Bolje se onda okrenuti nekom drugom golmanu koji ce imati ciste papire i kojeg ce Zeljo moci eventualno unovciti.

Nemojte sada sa pricama da se i u najacim svijetskim ligama igraci posuduju, jer se to ne moze porediti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 jun 2012, 14:10

posuditi bi se jedino isplatiilo nekoga ko je za klasu (ili tri) jači na svojoj poziciji od ovih što ih imamo. tipa papac ili muslimović :mrgreen: antolovića, neka hvala...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.