Bolje neka pricaju da je krampa i levat, nego da ocekuju od njega da brani kao Guso, jer u suprotnom samo ce se razocarati, a vako se mogu samo dobro obradovati! Eto bas si naveo, isti slucaj kao i sa Adilom.Elegant je napisao/la:Isto se pricalo kada je dolazio Adilovic, te krampa, te levat, te ovo te ono, pa sta bi ? Proigrao kad je dosao u Zelju, najbolji strijelac lige.

Jednu gresku smo svi mi napravili kada je u pitanju Bukvic, a to je preveliko ocekivanje od njega. On jeste talenat, ali ne treba sada covjeku pritisak na leda natovariti, pa da mora braniti kao Kahn sto je branio. Takoder, Karica su svi ismijavali nakon gola u Travnika a svi zaboravljaju sezonu prije kada je znao zamijeniti Sehu pa nas spasiti od sigurnih poraza u par utakmice. Svi zaboravljaju njegovu povredeu nogu (krvavu) u uzvratnom susretu protiv Serifa a nakon ismijavanja u Travniku, vise se tu nije moglo nista uciti sa Karicem, jer svaki put kada bi stao na gol, postajao bih sve nestabilniji i nestabilniji. Jbg, valjda sada nece zasrati sa ovim novim golmanom!
"RedBlueArmy" - drug po meni to najvise zavisi od okoline kako ga prihvati i kako se on snade. Istina je da se nije istakao vani a ni u Borcu, ali upravo ovi faktori koje sam naveo u recenici iza su sigurno bili presudni, plus to neku ocekivanje od navijaca kao da Kahn dolazi. I onda ti se dogodi jedna greska, i sranja nastaje.