Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ja igro nakog westermana, yebi me ako čovjek ubaci tih 9 poena..
nemojte me yebat, izgleda neki zayeb u pitanju, nije mi učitavalo poene, evo ubaciše mi sad na premieru da je lik 5 zabio..breskva je napisao/la:ja igro nakog westermana, yebi me ako čovjek ubaci tih 9 poena..

hibernian...
al mogu oni okrenuti to u drugom.

al mogu oni okrenuti to u drugom.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ja igro PSV Atletiko 3+
Nisam mogo odolit kvoti, a izgleda bolje bi bilo da sam odolio 

8 zasadtips2292 je napisao/la:Zna neko na koliko je poena McCalebb, nesto mi ne updatea na stranici eurocupa
usrani francuzi i hokej
**** vas golovi vasi
**** vas golovi vasi
Pa cekam McCalebba za neku sicu da imam veceras NBA pratiti, kreten stao na 8 poena u prvom poluvremenu i kapak.Pa ovo je nevjerovatno
Sudija ebem ti mater 24 prekrsaja nijednog zutog... nikad vise zuti na tiket...
Svaki dan se sve vise iznenadim
Imal ko jaci u baksuzluku

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
ovaj nba je sprdnja
na 3 foruma citam za 4 igraca ziceri dana niti jedan kurca nemoze

na 3 foruma citam za 4 igraca ziceri dana niti jedan kurca nemoze

Dragicu **** ti umrle
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

scenad skotska....
ponistise im go i onda oni primise tri...

ponistise im go i onda oni primise tri...

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
nemoj premier-u da bi stavio totenham-fiorentina i olymiakos-andrlect u ponudu kartona... mamu vas bezobraznu...
Mogli su po jedan da uvale majku im ziherasku

-
- Kontakt:
totenham-fiorentina 4,5 zuti margina a Olymiakos-andrlect 5,5 nekako mi prevelika margina za ovaj drugi parstulic89 je napisao/la:nemoj premier-u da bi stavio totenham-fiorentina i olymiakos-andrlect u ponudu kartona... mamu vas bezobraznu...
Ne kontam te, jesi vezan pupčanom vrpcom za Premier? I kada imaju kartone zavale cifru od 5,6 komadastulic89 je napisao/la:nemoj premier-u da bi stavio totenham-fiorentina i olymiakos-andrlect u ponudu kartona... mamu vas bezobraznu...

Jos ljudi broje crveni kao 2 kartona. Istu ponudu imas i za kornere. Prekrizis Premier i odes u WWIN ili nastavi jadikovati

Dragicu ebemo ti mamicu... za danas pokusati Rapid - Valencia 1 2.20, gosti bez citave prve postave, domacini najavili pobjedu uz odlicnu podrsku sa tribina...
Ja nakon onog jucer sa Kijevom ne igram vise kartone nikad u zivotu, znaci lakat, grubi faulovi nigdje zutog, cak 24 prekrsaja bila, mislim da su zuti prevelika lutrija na koji utjece mnogo faktora, lakse cu pogoditi prijelaz nego zute...krmpotich je napisao/la:Ne kontam te, jesi vezan pupčanom vrpcom za Premier? I kada imaju kartone zavale cifru od 5,6 komadastulic89 je napisao/la:nemoj premier-u da bi stavio totenham-fiorentina i olymiakos-andrlect u ponudu kartona... mamu vas bezobraznu...Evo ti WWIN, sjedi i biraj:
Jos ljudi broje crveni kao 2 kartona. Istu ponudu imas i za kornere. Prekrizis Premier i odes u WWIN ili nastavi jadikovati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.