Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Zivot
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la Zivot » 15 jul 2015, 19:37

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Ajmoo jedan dugi aplauz za ovo
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 15 jul 2015, 19:37

Ovo je čudo za četvrtinu nisu dali poen,pa ovi momci ruše sve rekorde,njima je i obruč pogoditi uspjeh,jad i čemer

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 15 jul 2015, 19:38

baglama je napisao/la:sasvim sigurno nijedan ovaj igrac ne moze doprinjet seniorima, ni danas ni ikad!! kakav **** buza???dajte se saberite (onih par likova koji racunaju i na polutka i zahiragica :urnebes: )...lik nema nista, osim solidnosti. s loptom je na vi, tehhnika nula, ulazi u reket kao pickica, a takva mu je i sva igra...Atic je vec sada igracina za njega, jer Atic ima i sut, i moze kreirat i za sebe i za druge...i nije pickica kao ovaj bljedoliki
Ode on u Ostende, a ti drkaj qrac kod kuce.

Ovo je stvarno ocajno, pa ljudi ne mogu jedan yebeni kos da zabiju cijelu cetvrtinu, NEMOGUCE!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 15 jul 2015, 19:38

Jel ovo ikad ikome uspjelo? Za cijelu cetvrtinu ne ubaciti ni kosa...

Ukupan sut 6-35, za 3 poena 0-14 :tokralju:

Sto je jos veca tuga Grci uopste nisu na pravi nacin iskoristili ovaj cirkus, iole ozbiljnija reprezentacija bi sada vodila 25 razlike.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 15 jul 2015, 19:38

Svaka cast momci, ovi sto vas pljuju to su hejteri, mrze vas, samo to znaju.

Ponos nacije! :bih: :bih:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 15 jul 2015, 19:38

ne bih gledao drugo poluvrijeme da mi plate...ovo je uzas, samo da zavrse turnir i da vise nikad ne cujem za njih

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 15 jul 2015, 19:39

Ethel je napisao/la:I onda dodje Lotus i kaze igrajte za pljuvace, nisu to care pljuvaci, to su realni ljudi koji kritikuju katastrofu.

Osim Buze i Polutka ni na kog se ovdje ne moze racunati. A sve svoje pogrdne epitete su s pravom zasluzili.
Bas tako Da bi kako da savez organizuje utakmicu izmedju ovih i nase U18, glavu dajem da bi ih dobro natamburali makar 20razlike :salut:

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 15 jul 2015, 19:41

kobe24 je napisao/la: Ode on u Ostende, a ti drkaj qrac kod kuce.

Ovo je stvarno ocajno, pa ljudi ne mogu jedan yebeni kos da zabiju cijelu cetvrtinu, NEMOGUCE!
jaka liga u pm

ako se ne popravi, vratice se on brzo
nisi demantovo nista

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 15 jul 2015, 19:42

mirsad993 je napisao/la:
Ethel je napisao/la:I onda dodje Lotus i kaze igrajte za pljuvace, nisu to care pljuvaci, to su realni ljudi koji kritikuju katastrofu.

Osim Buze i Polutka ni na kog se ovdje ne moze racunati. A sve svoje pogrdne epitete su s pravom zasluzili.
Bas tako Da bi kako da savez organizuje utakmicu izmedju ovih i nase U18, glavu dajem da bi ih dobro natamburali makar 20razlike :salut:
Jeste se udruzili..a sta i ocekivat od dva pljuvaca koji ovdje lijece svoje frustracije i neuspjehe..

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 15 jul 2015, 19:42

Al zato komsije lagano se pogravaju s Francuzima, svaka im cast i ljudi za razliku od nas dadose 27poena za cetvrtinu :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jul 2015, 19:43

Sramite se. Moj vam je savjet ostavite košarku sve i jedan, bez izuzetaka, nije to za vas. Ne znate je igrat. Učite škole, dok još možete. Kasno će biti za 5-6 godina kad "odrastete" i skontate da ste niko i ništa u košarci.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 15 jul 2015, 19:43

Ja samo ne shvatam sto nisu Atica poveli i s njim da se pokusa izboriti opstanak, bolje da je odigrao ovo, nego tamo sto je ganjao neke prijateljske. Glavu dajem da bi i on i Musa u ovom uzrastu i na ovom prvenstvu imali bar 10 poena u prosjeku.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 15 jul 2015, 19:43

Ne treba ih pljuvat, nema razloga za tim, ali isto tako - ovo je sramota. Nisu ovo pjetlici, ovo je uzrast u kojem trebas ipak neke osnove imat. 0 koseva za cetvrtinu cijelu - ja garantujem da smo napravili mi s ove teme ekipu, i igrali neko bi u cetvrtini ubo makar jedan sut, a odbranu bi odigrali jednako uz bolje gradjenje na skosku! 100%!!

Jos nesto - znam da je mladost mladost.....al brate mili kad vidim ove stajlinge, frizurice, bradice, metro-sranja, kosa mi se digne na glavi. Znam da nema veze sa kosarkom raspravljati to, ali nesto mi bode oci to na mladim igracima... Ja da sam trener - svima bi im zabranio to budalesanje i stajlinge, ako ne mozes ubost kos za cetvrtinu- nemas pravo da imas **** frizuru i bradu....

MujoMujaga
Kontakt:

Post Postao/la MujoMujaga » 15 jul 2015, 19:44

Nema Juke momci, on je prešao u seniore. Gledam ovo pa ovo je jad i tuga golema, ali možda je to tako i trebalo uraditi tj.imenvati za trenera nekoga anonimusa, a Halimića, Markovića ili možda Seleskovića nikako oni nam nisu potrebni jer takvih imamo za izvoza na kilograme.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 15 jul 2015, 19:44

Lotus je napisao/la:
mirsad993 je napisao/la:

Jeste se udruzili..a sta i ocekivat od dva pljuvaca koji ovdje lijece svoje frustracije i neuspjehe..
Ne lijecim ja frustracije nikakve, samo kazem kako je, ne stvaram o njima sliku kao da igraju dobro, ali eto nemaju srece.

Ovo je najgora igra koju je ikad nasa reprezentativna selekcija pruzila i bruka za drzavu, jer ti se ljudi smiju sto nisi u stanju zabiti jedan jedini poen u cetvrtini.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 15 jul 2015, 19:45

Lotus je napisao/la:
mirsad993 je napisao/la:

Izvini jarane ali ti ako ne radis u savezu onda mi nimalo nisi jasan :roll:

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 15 jul 2015, 19:48

Polutak kad puca kao da baca namjestaj iz kuce,osjecaj 0 bodova!Trice nemamo,skok opet los,bacili par lopti u bunar i eto sta dobijes..jel moramo ovo dobiti da idemo u to famozno 1/2 finale?
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 15 jul 2015, 19:49

Slatinash_7 je napisao/la:Polutak kad puca kao da baca namjestaj iz kuce,osjecaj 0 bodova!Trice nemamo,skok opet los,bacili par lopti u bunar i eto sta dobijes..jel moramo ovo dobiti da idemo u to famozno 1/2 finale?
Moramo

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 15 jul 2015, 19:50

Osim Buze i Polutka ni na kog se ovdje ne moze racunati. A sve svoje pogrdne epitete su s pravom zasluzili.[/quote]
Bas tako Da bi kako da savez organizuje utakmicu izmedju ovih i nase U18, glavu dajem da bi ih dobro natamburali makar 20razlike :salut:[/quote]

Jeste se udruzili..a sta i ocekivat od dva pljuvaca koji ovdje lijece svoje frustracije i neuspjehe..[/quote]
Izvini jarane ali ti ako ne radis u savezu onda mi nimalo nisi jasan :roll:[/quote]

Naravo da radim :urnebes: :facepalm:

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 15 jul 2015, 19:50

Ne lupaj džabe Ljubo, za poraze si ti kriv, a da si napravio kakav dobar rezultat, zna se ko bi pokupio zasluge, a sad ti neće ni ruku stisnut.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, haris004 i 17 gostiju.