Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
CORNER TAKEN QUICKLY NUNEEEEEZ
It's four! Real four, Liverpool one.
It's four! Real four, Liverpool one.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

FOUR TWO FUCKING FOUR
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jbo mu Keita mater, pa i kad je na klupi.
Mozda nam je zadnja tekma u LP za iducih 20 mjeseci. Valjda je odradimo kako treba
ne znam sto se nadam uopste lol
Volio bih da ne izgubimo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Volio bih da zaspem sad i probudim se za četiri sata. Neću moći preživjeti ovu sramotu noćas što slijedi.
Sramota je realno na Anfieldu primiti 5 komada. Gore od toga za mene ne može. Valjda 

Samo da ne budemo mimovani pola godine zbog rezultata
Mislim da se ispod petice ne vraćamo u Englesku, ali mislim da ćemo na kraju meča biti bliži desetki nego petici.
Realno najbesmislenija utakmica ikad. Ideš da izgubiš. A ono, i ako ne izgubiš, za nagradu će ti qrac biti uručen da izbiješ sebi oči.
Nije bilo ovako pesimisticno stanje podugo na temi, kad ih dobijemo sad 4 razlike 

Da smo rasklopili Trešnjice (kako je i trebalo biti nakon Uniteda) sad bi bio ko na speedu. Ovako, meh. Povratak u realnost.
Ne znam zasto bi bili mimovani igramo protiv tima kojem ovo takmicenje lezi bolje nego domace prvenstvo, gori od Seville u EL. Uz to igramo s djedom u veznom redu i s 4 napadaca ganjamo nemogucu razliku.
Mi se nismo s njima mogli nositi ni u boljem sastavu i formi, Chelsea i City jesu zahvaljujuci veznom redom koji je sposoban parirati njihovom pa opet na kraju nisu uspjeli proci dalje.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zamalo sam mu dao 2 eura da mu cestitam sto ne pije alcohol ali yt mi je na real name 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.