FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Argentinski mediji se raspisali o želji Racinga da već u januaru dovede Milita.

Koji su samo kraljevi, Wes samo gleda da zezne Yuta

Ako sam dobro razumio, Wes pozvao Yuta da dođe kod njega i dok je ovaj išao Sneijderman je prešao preko balkona u njegovu sobu a Yuto zbunjen traži Wesa

Menadžer mladog Lucasa potvrdio da je Inter poslao ponudu, zajedno sa Chelseaom i Liverpoolom i da je Sao Paolo odbio ponude, zasada.Vargas se opet spominje kao moguća akvizicija u januaru.
Valja izdržati ove špekulacije do kraja januara..
Gazzetta je u današnjem izdanju objavila da je Moratti već sve dogovorio sa Spalletijem o preuzimanju Intera u novoj sezoni.
Inter je to danas demantovao
Spalleti mi je uvijek bio jedan od poželjnijih kandidata za Interovu klupu.
Inter je to danas demantovao
No poznavajući MM u tome ima istine iako mi nije jasno što to ide u javnost kada je ekipi krenulo barem u bodovnom smislu.MILAN - With reference to the article printed in today's edition of La Gazzetta dello Sport regarding the future coach of Inter, F.C. Internazionale emphatically denies the story, which is entirely groundless.
Spalleti mi je uvijek bio jedan od poželjnijih kandidata za Interovu klupu.
Ako Ranieri nastavi sa dobrim predstavama nevidim zasto bi ga mijenjali iako je Spaletti realno bolji trener od njega.
Tko ce docekat sljedece kolo
vec sam se zazelio Serie a.
Tko ce docekat sljedece kolo

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Chelsea ponudio 30mln a Inter 20mln,,nema se tu sta ni pratit,zavrsice kao i sa Vargasom,,,Mister No je napisao/la:Menadžer mladog Lucasa potvrdio da je Inter poslao ponudu, zajedno sa Chelseaom i Liverpoolom i da je Sao Paolo odbio ponude, zasada.Vargas se opet spominje kao moguća akvizicija u januaru.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
To je izgleda realnost, tamo gdje se uključe Chelsea, City, Real, Barca pa i PSG tu Inter nema šta tražiti.
Čitam da je City već bacio udicu na Hazarda ..
Čitam da je City već bacio udicu na Hazarda ..
cujem od sledece sezone i Monaco valjda,,,opet neki seik,,, 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Mislim da je Rus u pitanju ali isti qrac.adointer je napisao/la:cujem od sledece sezone i Monaco valjda,,,opet neki seik,,,
Biće zahebano ili čekati da se neki Kinez za promjenu pojavi i kupi Inter

Navodno da dajemo 10 mil € za Lovrena koji bi treba bit zamjena za Chivua.
Sve je bolje od kacigasa trenutno ali mislim da Lovren ipak nije dovoljno dobar za Inter, iako je proglasen u najboljih 11 Francuske polusezone.
Sve je bolje od kacigasa trenutno ali mislim da Lovren ipak nije dovoljno dobar za Inter, iako je proglasen u najboljih 11 Francuske polusezone.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Pa zar Juan ne moze navodno igrati i na lijevoj strani? Osim toga,i Ranieri je rekao da je Nagatomo lijevi bek.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Moze, a valjda idu na totalno pomlađivanje obrane...Juan i Lovren.
Inace Lovren ne igra lijevo vec stopera i moze igrat desno, ali ne vidim razlog zasto smo se rijesili Bambina ako sad dovodimo Lovrena, meni su oni identicni.
Inace Lovren ne igra lijevo vec stopera i moze igrat desno, ali ne vidim razlog zasto smo se rijesili Bambina ako sad dovodimo Lovrena, meni su oni identicni.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kakav crni Lovren 

-
- Kontakt:
Ma ovo je samo jos jedna od stotina izvala po medijima. Kud ces dalje kad su spominjali i Neymara
Ja bi u tom slucaju radije doveo nazad Andreolli-ja nego ove kofol talentirane 10-milionske macke u vreci.

Ja bi u tom slucaju radije doveo nazad Andreolli-ja nego ove kofol talentirane 10-milionske macke u vreci.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ne znam zašto se Inter ne osloni na svoju akademiju , sigurno ima par momaka koji bi se dobro pokazali , nego da kupuju neke propalitete.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
http://www.espnstar.com/editorial/news/ ... s-of-2011/" onclick="window.open(this.href);return false;
Yuto
Malo je bezvezna lista (fale Barcini igraci),al jbg...
Yuto

Malo je bezvezna lista (fale Barcini igraci),al jbg...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Prema statistici Football Data-e, u 2011. godini, uzimajući u obzir prvenstvene utakmice Serie A, Inter, koji je odigrao dvije utakmice više (one odgođene zbog klupskog svjetskog prvenstva), je ekipa koja je pobijedila najviše utakmica (25) i imala najmanje remija (4).
Nerazzurri imaju najefikasniji napad (71 gol, kao i Milan) i realizovali su najviše golova iz slobodnih udaraca (5, kao Catania i Palermo).
Javier Zanetti je najstandardniji igrač u Serie A sa 38 odigranih utakmica (kao i Alessandro Gamberini), te apsolutni rekorder po odigranim minutama (3411).
Ako se uzmu u obzir i ostale utakmice, Capitano je igrač, među svojim saigračima, sa najvećim brojem nastupa (53) i sa najvećim brojem minuta provedenim na terenu (4791).
Nerazzurri imaju najefikasniji napad (71 gol, kao i Milan) i realizovali su najviše golova iz slobodnih udaraca (5, kao Catania i Palermo).
Javier Zanetti je najstandardniji igrač u Serie A sa 38 odigranih utakmica (kao i Alessandro Gamberini), te apsolutni rekorder po odigranim minutama (3411).
Ako se uzmu u obzir i ostale utakmice, Capitano je igrač, među svojim saigračima, sa najvećim brojem nastupa (53) i sa najvećim brojem minuta provedenim na terenu (4791).
Sretnu i uspješnu 2012 godinu
želim dragim interistima sa ovog pdf-a ,
kao i svim interistima diljem svijeta.
[youtube][/youtube]
želim dragim interistima sa ovog pdf-a ,
kao i svim interistima diljem svijeta.
[youtube][/youtube]
DA se ja prvi pribiljezim u novoj godini
Nek' Vam je sretna Nova i da u njoj ispunite sta god budete zeljeli
meni je jedna od zelja da nadju kakav lijek za ovaj mamurluk
ovo nardono nista ne pomaze 

Nek' Vam je sretna Nova i da u njoj ispunite sta god budete zeljeli

SVE NAJBOLJE U NOVOJ GODINI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.