Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
eto Kemalov se broji
Ne Mjaute, ako kazes bio je penal onda reci i da je Ahmetovic napravio prekrsaj. A jeste cigani, gluho bilo.
Jesi vidioVanja8 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 18:44Pa i CAS je sud...
Vidim dobili ste tamo presudu...![]()
![]()
Jeli to bolesni pitarski um hoce da kaže da cetiri od pet golova nisu regularni?mohikanac12 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 19:31
Prosli put. Bojo gledao loptu.
Ne mozes ovo napisati @Denchi, nije u redu.![]()
Bojo u osajdu, aktivan i okrenut lopti.Radmilo87 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 19:33Jeli to bolesni pitarski um hoce da kaže da cetiri od pet golova nisu regularni?mohikanac12 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 19:31
![]()
![]()
![]()
Ono je bila rokačina samo takva ,dobro je pa nisu još primili.Radmilo87 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 19:33Jeli to bolesni pitarski um hoce da kaže da cetiri od pet golova nisu regularni?mohikanac12 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 19:31
![]()
![]()
A ti tvrdiš da su momci uredu u vugla![]()
Moze li neko od vas napisati sta su pripadnici SIPA-e radili u nasem klubu? Je li istina da je Ivica Molio da za njegovog zivota ne ispituju Amara? Bio sam pred kapijom ali mi je zabranjen ulazak u prostorije. Razlog se zna-ostao sam vjeran nasem Zelji i kao takav sam NEPODOBAN!
bezKORISNIK je napisao/la: ↑13 nov 2019, 20:19Uspjeli su skrenuti temu. Mozda dobiju pola dnevnice![]()
Sta to radi pitarska SIPA?![]()
Moze li neko od vas napisati sta su pripadnici SIPA-e radili u nasem klubu? Je li istina da je Ivica Molio da za njegovog zivota ne ispituju Amara? Bio sam pred kapijom ali mi je zabranjen ulazak u prostorije. Razlog se zna-ostao sam vjeran nasem Zelji i kao takav sam NEPODOBAN!
Nije bezveze Azmir rek'o da ce to biti najcistija titula u nasoj ligi ako je osvoji Sloboda. Al' naravno da nismo osvojili, jer smo Sloboda, hhh.
Jesu jarane eno barikade na stadionu a na zgradama ljudi sa m24 a ispred stadiona sa heklerima ko god prodje svi na pod nema labavobezKORISNIK je napisao/la: ↑13 nov 2019, 20:19Uspjeli su skrenuti temu. Mozda dobiju pola dnevnice![]()
Sta to radi pitarska SIPA?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.