Pa trebaju nam po meni iz jednog razloga koji je jako bitan: DA BUDEMO BOLJI NEGO PROSLE GODINE! Mogu preci preko milijardu stvari koje su u klubu i oko kluba, mogu preci i preko toga da nas neko razvali 5-0 u evropi i svasta nesto pod uslovom da udjemo u sezonu bolji jer mi je to preuslov da cemo opet iduce godine biti jos bolji i to je ono sto mene zanima.Mali korak nema veze ali napredak da je iz godine u godinu.avlami97 je napisao/la: Šta će nam pojačanja, pa i sa ovima smo izdominirali ovu ligu, a za Evropu treba malo više sreće i para naravno.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
@Pile, teško je dovesti pojačanje. I sam znaš da za takvo nešto potrebna lova, a ni tada nisi siguran da si doveo pojačanje. Meni se sviđa Amarova politika. Nemamo love da dovodimo pojačanja, al' oni koji nam odu, za njih ćemo pokušati naći adekvatne zamjene. Nadam se da ćemo uskoro za godinu-dvije moći početi i plaćati obeštećenja za igrače koji nam zapnu za oko.
Iz prve ekipe nam je odlepršao Nijema i za njega ćemo teško naći adekvatnu zamjenu. Momak je u odbrani mogao igrati sve, oba beka, stopera i zadnji vezni-destruktivac. Drago mi je što će Zola dobiti priliku, al' on još nije na nivou Nijeme. Približio mu se kvalitetom na poziciji zadnjeg veznog, al' u našoj ekipi Nijema je bio igrač u kome su satkane sve defanzivne pozicije u timu.
Do početka naredne prvenstvene sezone stići će nam još najmanje 2-3 igrača, a da li će biti pojačanja, to ćemo vidjeti. Ti igrači će biti zamjena za ove što su otišli. Možda budu bolji od ovih što su otišli i to bi bio taj MALI NAPREDAK, o kojem govoriš.
Iz prve ekipe nam je odlepršao Nijema i za njega ćemo teško naći adekvatnu zamjenu. Momak je u odbrani mogao igrati sve, oba beka, stopera i zadnji vezni-destruktivac. Drago mi je što će Zola dobiti priliku, al' on još nije na nivou Nijeme. Približio mu se kvalitetom na poziciji zadnjeg veznog, al' u našoj ekipi Nijema je bio igrač u kome su satkane sve defanzivne pozicije u timu.
Do početka naredne prvenstvene sezone stići će nam još najmanje 2-3 igrača, a da li će biti pojačanja, to ćemo vidjeti. Ti igrači će biti zamjena za ove što su otišli. Možda budu bolji od ovih što su otišli i to bi bio taj MALI NAPREDAK, o kojem govoriš.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
Slažem se @pile mali napredak u granicama mogućnosti ali da se vidi da smo bolji, a za neka veća pojačanja treba uhvatiti momenat kao što je bio sa Bekrijom. Lagano kad rasteš onda ćeš teško pasti. Ne kažu džaba ko visoko leti nisko pada. Također, ne treba gledati tako da ako ne uzmemo duplu sljedeće godine da je to nazadak. Mnogo stvari može uticati na konačni ishod ali bitno je da smo konstantno u Evropi i da jačamo iz dana u dan a titule će dolaziti nekad jedna nekad dvije. A ovog Hajradinovića ako izgubimo onda mi se to neće svidjeti, sem ako je Amar procijenio da neće postati igrač (ali ne bih rekao), jer ako ne možemo zadržati našu djecu onda je to znak slabosti mada znam da su pravila takva da ako mu ponudi neki velikan uslove (Armin Hodžić) onda ne možemo ništa.pile87 je napisao/la:Pa trebaju nam po meni iz jednog razloga koji je jako bitan: DA BUDEMO BOLJI NEGO PROSLE GODINE! Mogu preci preko milijardu stvari koje su u klubu i oko kluba, mogu preci i preko toga da nas neko razvali 5-0 u evropi i svasta nesto pod uslovom da udjemo u sezonu bolji jer mi je to preuslov da cemo opet iduce godine biti jos bolji i to je ono sto mene zanima.Mali korak nema veze ali napredak da je iz godine u godinu.avlami97 je napisao/la: Šta će nam pojačanja, pa i sa ovima smo izdominirali ovu ligu, a za Evropu treba malo više sreće i para naravno.
-
- Kontakt:
Na Ćutuka ste zaboravili nije adekvatna ali jeste dostojna zamjena za neki period.boccaccio je napisao/la:Ne vidim ni ja adekvatnu zamjenu,i mislim da si potpuno u pravuBlagoje Bratić je napisao/la:Pa to i govorim, nije srećno riješenje onaj mali u utakmicama života i u užarenoj atmosferi moramo imati lijevog i desnog beka istog ako ne i boljeg od onih iz prvog sastava,šta sad dođe ponuda za Kvesu ko će ga zamjeniti tu ajde mi molim te reci ja ga ne vidim u našem timu da bi tom zadatku adekvatno odgovorio,onako ja realno odmjereno i u interesu kluba i nas svih skupa pišem ništa lično prema nikom samo iznosim svoj stav i mišljenje jer ja na tribinama znam dobro kako je gristi nokte i strahovati.
- SarajlijaTM
ćutuk samom pojavom tjera protivnike od sebe,jbt ko terminator je
al bez zezancije dobar je igrac,sto jest jest
samo juce gledam,ispade vasilic izgleda iz prve,a zao mi ga,dobar je on igrac,bio je tu kad je onaj pakas kerla okrenuo ledja i valjao nam pravo. juce nose one prskalice,kerla se pravi lud,nose go,kerla se pravi lud,a adil mrezu pridrzava

al bez zezancije dobar je igrac,sto jest jest
samo juce gledam,ispade vasilic izgleda iz prve,a zao mi ga,dobar je on igrac,bio je tu kad je onaj pakas kerla okrenuo ledja i valjao nam pravo. juce nose one prskalice,kerla se pravi lud,nose go,kerla se pravi lud,a adil mrezu pridrzava

Nemora pojacanje biti kupljen igrac, kraj je sezone ima dosta slobodnih igraca koji su kvalitetni zimi je puno teze dovesti takvog.Ja govorim o malom napredku koji je u granicama mogucnosti ne trazim ligu prvaka ni Ronalda, trazim da dovedemo dostojnu zamjenu za Patrika ako ne i nesto boljeg igraca cisto iz razloga jer se tako gura naprjed.Nemislim ja da i Amar ne razmislja o tome ali on je ponekad tvrdogalav i mimo cijelog svijeta i tjerace svoj inat jer svi pricaju o nekim pojacanjima a tome je najvise kriv klub i Zujo koji se pojavio na TV i rekao dovesce dca tri igraca ze evrope i normalno je da takve stvari podgriju navijace e pa ja bi bio zadovoljan i jednim igracem za evrope a ta druga dva baci u vodu.avlami97 je napisao/la:@Pile, teško je dovesti pojačanje. I sam znaš da za takvo nešto potrebna lova, a ni tada nisi siguran da si doveo pojačanje. Meni se sviđa Amarova politika. Nemamo love da dovodimo pojačanja, al' oni koji nam odu, za njih ćemo pokušati naći adekvatne zamjene. Nadam se da ćemo uskoro za godinu-dvije moći početi i plaćati obeštećenja za igrače koji nam zapnu za oko.
Amar jeste tvrdoglav, ali sam 100% siguran da neće uraditi ništa na štetu kluba radi te tvrdoglavosti. Ako je planirao da dovede igrača, dovešće ga bez obzira šta pričao Žuju, ili neko peti-deseti.pile87 je napisao/la:Nemora pojacanje biti kupljen igrac, kraj je sezone ima dosta slobodnih igraca koji su kvalitetni zimi je puno teze dovesti takvog.Ja govorim o malom napredku koji je u granicama mogucnosti ne trazim ligu prvaka ni Ronalda, trazim da dovedemo dostojnu zamjenu za Patrika ako ne i nesto boljeg igraca cisto iz razloga jer se tako gura naprjed.Nemislim ja da i Amar ne razmislja o tome ali on je ponekad tvrdogalav i mimo cijelog svijeta i tjerace svoj inat jer svi pricaju o nekim pojacanjima a tome je najvise kriv klub i Zujo koji se pojavio na TV i rekao dovesce dca tri igraca ze evrope i normalno je da takve stvari podgriju navijace e pa ja bi bio zadovoljan i jednim igracem za evrope a ta druga dva baci u vodu.avlami97 je napisao/la:@Pile, teško je dovesti pojačanje. I sam znaš da za takvo nešto potrebna lova, a ni tada nisi siguran da si doveo pojačanje. Meni se sviđa Amarova politika. Nemamo love da dovodimo pojačanja, al' oni koji nam odu, za njih ćemo pokušati naći adekvatne zamjene. Nadam se da ćemo uskoro za godinu-dvije moći početi i plaćati obeštećenja za igrače koji nam zapnu za oko.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Uključimo se svi! ! !
ŽELJO FAN SHOP U AKCIJI POMOĆI PORODICI HASANOVIĆ
Fudbalski klub Željezničar putem fan shopa organizuje akciju prikupljanja pomoći porodici našeg navijača Nedima Hasanovića, koja je ostala bez krova nad glavom. Odazovite se akciji i pokažite humanost!
Akcija će biti organizovana i sprovedena u Željo fan shopu u srijedu 20. juna, a učestvovati možete kupovinom klupskih suvenira. Uprava shopa će 50 % novca zarađenog tog dana, uručiti porodici Hasanović.
Osim toga, u Željo fan shopu bit će postavljena i kutija u koju će posjetitelji klupske prodavnice moći direktno ostavljati svoje priloge.
Akcija će se, dakle, održati u srijedu od 10 do 18 sati.
Pomozimo porodici Hasanović da dobije svoj dom!
ŽELJO FAN SHOP U AKCIJI POMOĆI PORODICI HASANOVIĆ
Fudbalski klub Željezničar putem fan shopa organizuje akciju prikupljanja pomoći porodici našeg navijača Nedima Hasanovića, koja je ostala bez krova nad glavom. Odazovite se akciji i pokažite humanost!
Akcija će biti organizovana i sprovedena u Željo fan shopu u srijedu 20. juna, a učestvovati možete kupovinom klupskih suvenira. Uprava shopa će 50 % novca zarađenog tog dana, uručiti porodici Hasanović.
Osim toga, u Željo fan shopu bit će postavljena i kutija u koju će posjetitelji klupske prodavnice moći direktno ostavljati svoje priloge.
Akcija će se, dakle, održati u srijedu od 10 do 18 sati.
Pomozimo porodici Hasanović da dobije svoj dom!
Ma znam ja to da nece, Amar je lik totalno nepredvidljiv, mozda je to i rezlog njegovog uspjeha evo pored sve ove price mene nebi iznenadilo da se danas neko novi pojavi i pored njegovog stava kakav jeste.ublehas je napisao/la:Amar jeste tvrdoglav, ali sam 100% siguran da neće uraditi ništa na štetu kluba radi te tvrdoglavosti. Ako je planirao da dovede igrača, dovešće ga bez obzira šta pričao Žuju, ili neko peti-deseti.pile87 je napisao/la:Nemora pojacanje biti kupljen igrac, kraj je sezone ima dosta slobodnih igraca koji su kvalitetni zimi je puno teze dovesti takvog.Ja govorim o malom napredku koji je u granicama mogucnosti ne trazim ligu prvaka ni Ronalda, trazim da dovedemo dostojnu zamjenu za Patrika ako ne i nesto boljeg igraca cisto iz razloga jer se tako gura naprjed.Nemislim ja da i Amar ne razmislja o tome ali on je ponekad tvrdogalav i mimo cijelog svijeta i tjerace svoj inat jer svi pricaju o nekim pojacanjima a tome je najvise kriv klub i Zujo koji se pojavio na TV i rekao dovesce dca tri igraca ze evrope i normalno je da takve stvari podgriju navijace e pa ja bi bio zadovoljan i jednim igracem za evrope a ta druga dva baci u vodu.avlami97 je napisao/la:@Pile, teško je dovesti pojačanje. I sam znaš da za takvo nešto potrebna lova, a ni tada nisi siguran da si doveo pojačanje. Meni se sviđa Amarova politika. Nemamo love da dovodimo pojačanja, al' oni koji nam odu, za njih ćemo pokušati naći adekvatne zamjene. Nadam se da ćemo uskoro za godinu-dvije moći početi i plaćati obeštećenja za igrače koji nam zapnu za oko.
- KB-TM87
- Kontakt:
Dajte nam Helsingborg 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Drug Olympia bi bila puna nasih!KB-TM87 je napisao/la:Dajte nam Helsingborg

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- KB-TM87
- Kontakt:
Em što bi bilo naših, em što ih možemo izbaciti, em što bi lavor tolko-kolko napunili, em što bi bili nositelji kad ih izbacimo 

Željezničar - kult glavnog grada
Da se hoce Dzeko prodati sad u naredne 2-3 sedmice, a vjerujem da hoce, da nam pukne jednu finansijsku injekciju koja bi nam fino dosla pred LS, jos kad ih Amar motivise... ma kud ces dalje motivacije od LS... idemo plavi!
I koje smo srece izvukli bi izraelce u narednom krugu kad bi bili nosiociKB-TM87 je napisao/la:Em što bi bilo naših, em što ih možemo izbaciti, em što bi lavor tolko-kolko napunili, em što bi bili nositelji kad ih izbacimo

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
sad ćemo da vidimo da li Bukvić zaslužuje biti golman FKŽ-a..
p.s. i ja bih volio Helsingborg
p.s. i ja bih volio Helsingborg

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja mislim da je Bukvic fulio sport. Mozda zvuci grubo ali to je moje misljenje. I Šehu smo dosta vremena trpili, ali za tog istog Šehu sam znao da ce sazrijeti u pravog golmana. U vezi Bukvica sam totalno pesimistican i mislim da on nije adekvatan golman za ekipu koja je najbolja u drzavi, ma koliko god pricali da ima tog "talenta" ...
Nista, vidjet cemo...
Nista, vidjet cemo...
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
-
- Kontakt:
ja ne mislim da je fulio sport, da je tako mislim da ga nebi ni angazovali uopste koji ce nam vrag neko da guli krompir
samo momku treba vremena plus tu je Guso i sa njim samo moze naprijed nazad nikako
sto se tice pojacanja nekako nije se tresla gora a rodio se mis otprilike
Brkovic je tu, ja puno ocekujem od Smajica kad se oporavi (ako bude smio uopste uci u duel kad se oporavi jer psihicki tragovi su gori nego fizicki)
bez dvojbe cemo biti jaci, ekipa je ostala na okupu a valjda ce mali Zolotic nauciti (ako vec nije) da klizi i presjeca lopte i daje nekome dalje i eto vozdra nauci se postavljati i presijecati lopte, trci ko levat i eto defanzivnog grubo receno
samo momku treba vremena plus tu je Guso i sa njim samo moze naprijed nazad nikako
sto se tice pojacanja nekako nije se tresla gora a rodio se mis otprilike

Brkovic je tu, ja puno ocekujem od Smajica kad se oporavi (ako bude smio uopste uci u duel kad se oporavi jer psihicki tragovi su gori nego fizicki)
bez dvojbe cemo biti jaci, ekipa je ostala na okupu a valjda ce mali Zolotic nauciti (ako vec nije) da klizi i presjeca lopte i daje nekome dalje i eto vozdra nauci se postavljati i presijecati lopte, trci ko levat i eto defanzivnog grubo receno

kakva pojacanja???
pojacanja su vam u vasoj omladini i u omladini ostalih ekipa iz lijepe nase
odakle je doso dzeko? visca ? hasagic ? sehic ? zajko ? bekric ?,,,,,,vjerujem da ih ima mali milion
e odatle ih i trazite ponovo
pojacanja su vam u vasoj omladini i u omladini ostalih ekipa iz lijepe nase
odakle je doso dzeko? visca ? hasagic ? sehic ? zajko ? bekric ?,,,,,,vjerujem da ih ima mali milion
e odatle ih i trazite ponovo

Ovom timu fale 2-3 kvalitetna igrača tu najviše mislim na napadača jer ukoliko se uđe sa postojećim kadrom u Europu mogao bi se ponoviti Macabi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020