Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Chicago kp2 1.40@
Sacramento kp1 1.60@
James 26,5 OVER
Bledsoe 18,5 OVER
Harden 28,5 OVER
Kvota 13,42
Sacramento kp1 1.60@
James 26,5 OVER
Bledsoe 18,5 OVER
Harden 28,5 OVER
Kvota 13,42
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Hoce li ici ovaj Hibbert preko 10? Koliko znaci to sto igra McGee?
Preskaci tog smecara imas dosta boljih parovayusufoh je napisao/la:Hoce li ici ovaj Hibbert preko 10? Koliko znaci to sto igra McGee?
- plavipatriota
- Kontakt:
Šta mislite o:
Wall preko
James preko
Cleveland kp2
Wall preko
James preko
Cleveland kp2
-
- Kontakt:
Jel dojava levatu ?zgmiky je napisao/la:Nadal-Cuevas over 9.5 1.set 1.95, over 20.5 1.95, Cuevas uzima barem set 2.60
Mislim da nas očekuje zanimljiv meč u četvrtfinalu zemljanog turnira u brazilskom Rio de Janeiru u kojem se sastaju prvi nositelj španjolac Rafa Nadal i šesti nositelj urugvajac Pablo Cuevas.
Rafa ne igra uvjerljivo kako smo od njega navikli na njegovoj omiljenoj podlozi no vraća se polako i vjerujem da će biti opet onaj stari,ali opet pobjeđuje i ne gubi setove pa je tako oba meča dobio sa 2-0 Bellucci i Carreno Busta, s druge strane Cuevas igra solidno i prošla dva meča dobio je velikog Rafinog prijatelja Almagra 2-1(opet!) te Montanesa 2-0 i mislim da bi mogao namučiti Rafu i možda mu i uzeti set pa tko zna možda i iznenadi Rafu. Prvi set očekujem jak otpor urugvajskog tenisača pa ću pokušati sa overom gemova kako u prvom setu tako i u meču.
-
- Kontakt:
Imam dojavu za sutra, 100 evra. jedan kupac pa evo nudim tebi, 100 psoto, maxbet, kvota 9-11acovic2 je napisao/la:zgmiky je napisao/la:mislis zato sto stojim na njegovoj strani? pa zakljucak ti je nema sta treba ti nobela dati
mene su ucili da kada ti netko u zivotu pomogne i ne izradi te nikada da onda o toj osobi ne govoris ruzno i prirodno je takvoj osobi dati podrsku, ja sa fd nisam imao losih iskustava pomogao mi je i ja sam zahvalan za razliku od nekih koji ocito da nisu i da ne spamamo dalje ako te sta zanima pitaj na pp ako ne zivio i budi mi pozz
Ma pusti levate oni hoće da im das dojavu 100% i jos da ih malo poguras sa lovom.Nitko nikoga ne tjera imas info razmisli i izvoli uplati ako hoces a ako neces ne moras.Ili jos bolje neka uplate kontru ako je šupljak.Samo vi ljudi pisite svoje prijedloge i razmisljanja a na nama je da biramo i odlučujemo.
- Ricardo2004
- Kontakt:
izvini prijatelju al moje misljenje je da ce rafa ovaj mec odigrat ubjedljivije nego i jedan u riu i msm sigurni 2-0 kvota je 1,50 nije velika al et..
- SteveHeighway
- Kontakt:
I tako vas FD navuce sve i on odigra za kladionicu. Mislite da ne postoji mogucnost da su mu mafijasi iz kladionice platili da siri pogresne dezinformacije? Vjerujte mi ima i toga.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
A koji si ti sad, da nisi ti on, cuj prvi komentar i nama o njemu pisesSteveHeighway je napisao/la:I tako vas FD navuce sve i on odigra za kladionicu. Mislite da ne postoji mogucnost da su mu mafijasi iz kladionice platili da siri pogresne dezinformacije? Vjerujte mi ima i toga.

SteveHeighway je napisao/la:I tako vas FD navuce sve i on odigra za kladionicu. Mislite da ne postoji mogucnost da su mu mafijasi iz kladionice platili da siri pogresne dezinformacije? Vjerujte mi ima i toga.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ali koga navuce? Ja vas ne kontam nikako. Procitas prijedloge, razmislis, vidis sam ima li to smisla i prepises ili zaobides. Znaci pazite, vrlo jednostavno, prepises ili zaobides, moze i treca opcija prokomentarises da bi mogao neki drugi pick zbog toga i toga.
Pa cim si usao na ovaj pdf, znaci trazis neke parove i savjete i onda di nesto nasao i to si stavio na tiket i dalje nije vise tvoja stvar.
Licno cu prije prepisati par od miky i jos par likova nego od ovog, ali postujem njegov prijedlog i to je sve.
Molim vas, uzmi par ili ga preskoci, jednostavno.
I jos jedna stvar, imate temu kukanje, chat itd. pa tamo pisite rezultate i pratite sta se desava na utakmicama itd.
Hvala lijepo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa cim si usao na ovaj pdf, znaci trazis neke parove i savjete i onda di nesto nasao i to si stavio na tiket i dalje nije vise tvoja stvar.
Licno cu prije prepisati par od miky i jos par likova nego od ovog, ali postujem njegov prijedlog i to je sve.
I jos jedna stvar, imate temu kukanje, chat itd. pa tamo pisite rezultate i pratite sta se desava na utakmicama itd.
Hvala lijepo.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Lloris,pratio sam ovaj podforum zadnja dva dana,to je moje skromno misljenje,izvinite ako sam uvrijedio nekoga.
Da ne idemo u off
Wall vise
Irving vise
Curry vise
Kvota 6,33 .
Sretno
Da ne idemo u off
Wall vise
Irving vise
Curry vise
Kvota 6,33 .
Sretno

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Prolazili su mu parovi do sada. Eto vidi prije ovoga je na isti nacin postavio za neke debile u kosarci i proslo lagano. Da se odjednom pojavio sa ovim ne bi ovako bilo.masteRofPoker je napisao/la:Ali koga navuce? Ja vas ne kontam nikako. Procitas prijedloge, razmislis, vidis sam ima li to smisla i prepises ili zaobides. Znaci pazite, vrlo jednostavno, prepises ili zaobides, moze i treca opcija prokomentarises da bi mogao neki drugi pick zbog toga i toga.
Hvala lijepo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trebalo bi proci ukoliko ne bude BO. Wall je dobar u odbrani tako da ce Irvingu biti tesko, dok LeBron ide na Piercea koji je vec u godinama.plavipatriota je napisao/la:Šta mislite o:
Wall preko
James preko
Cleveland kp2
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
akumulator87 je napisao/la:Jel dojava levatu ?zgmiky je napisao/la:Nadal-Cuevas over 9.5 1.set 1.95, over 20.5 1.95, Cuevas uzima barem set 2.60
Mislim da nas očekuje zanimljiv meč u četvrtfinalu zemljanog turnira u brazilskom Rio de Janeiru u kojem se sastaju prvi nositelj španjolac Rafa Nadal i šesti nositelj urugvajac Pablo Cuevas.
Rafa ne igra uvjerljivo kako smo od njega navikli na njegovoj omiljenoj podlozi no vraća se polako i vjerujem da će biti opet onaj stari,ali opet pobjeđuje i ne gubi setove pa je tako oba meča dobio sa 2-0 Bellucci i Carreno Busta, s druge strane Cuevas igra solidno i prošla dva meča dobio je velikog Rafinog prijatelja Almagra 2-1(opet!) te Montanesa 2-0 i mislim da bi mogao namučiti Rafu i možda mu i uzeti set pa tko zna možda i iznenadi Rafu. Prvi set očekujem jak otpor urugvajskog tenisača pa ću pokušati sa overom gemova kako u prvom setu tako i u meču.
ovo gore baterijo ti uopste ne treba zgm samo pise analize koje dosta puta upale
P.S. zgm prodje ovo svo troje cak i rodjo nadal izvlaci endikep samo napred
Skidaj avatar heheRicardo2004 je napisao/la:izvini prijatelju al moje misljenje je da ce rafa ovaj mec odigrat ubjedljivije nego i jedan u riu i msm sigurni 2-0 kvota je 1,50 nije velika al et..
al fakat bilo je tako cak i zlatna ravaku je pogadjala i to dosta dobro po onom konacnom prilivubnovca samo sto nikada nisam igrao te "tekme"Greivis je napisao/la:Prolazili su mu parovi do sada. Eto vidi prije ovoga je na isti nacin postavio za neke debile u kosarci i proslo lagano. Da se odjednom pojavio sa ovim ne bi ovako bilo.masteRofPoker je napisao/la:Ali koga navuce? Ja vas ne kontam nikako. Procitas prijedloge, razmislis, vidis sam ima li to smisla i prepises ili zaobides. Znaci pazite, vrlo jednostavno, prepises ili zaobides, moze i treca opcija prokomentarises da bi mogao neki drugi pick zbog toga i toga.
Hvala lijepo.
- corleone87
- Kontakt:
16:00 Ipswich - Reading 1 @2.05
Engleski Championship u kome se od 16:00 sastaju Ipswich Town i Reading.
Mec izmedju cetvrtog tima na tabeli i daleko slabijeg timom sa pozicije osamnaest.
Ipswich je u proslom kolu u gostima slavio protiv Fulhama sa 2:1, dok je u posljednjem mecu na domacem terenu savladao Sheffield Wed sa rezultatom od 2:1, u mecu, u kojem je Murphy, prvi strijelac lige dokazao kakav kvalitet poseduje. Daryl Murphy trenutno ima 29 odigranih utakmica ove sezone i 21 gol u ligi. Na domacem terenu Ipswich ima neverovatan skor od 8-2-1.
Na drugoj strani Reading, ne tako dobar tim, koji se nalazi u drugom dijelu tabele. Oni dolaze na tesko gostvanje nakon poraza od Wigan na domacem terenu minimalnim rezultatom od 0-1(Wigan predposljednja ekipa na tabeli koji je po svemu sudeci ispasti iz lige ako se ne poprave drasticno u narednim utakmicama). Moramo napomenuti da su na gostujucem terenu pobedili Derby, medjutim, Derby-ju nije bilo dostupno 10 igraca za taj mec ukljucujuci i njihovog najboljeg strijelca.
16:00 Cliftonville - Ballymena 3+ @1.40
Cliftonville zauzima cetvrto mjesto sa osvojena 50 boda iz 29 utakmica uz gol razliku 57:34 sto je prosek 3,1 gol po mecu,kao domacini su zabiljezili 21 bod iz 13 utakmica uz gol razliku 28:14 sto je prosek 3,2.Ballymena zauzima osmo mjesto sa osvojena 33 boda uz gol razliku 50:66 sto je 4 gola po utakmici (Poslednjih pet utakmica su dosle bar 3+) kao gosti su osvojili 12 boda iz 14 utakmica uz gol razliku 21:36 sto je 4,1 gol.
Međusobni mečevi: CLIFTONVILLE - BALLYMENA
07.02.15 KUP Cliftonville-Ballymena 1 : 2
24.01.15 IRI Ballymena-Cliftonville 2 : 3
29.11.14 PRE Cliftonville-Ballymena 7 : 0
27.09.14 PRE Ballymena-Cliftonville 2 : 2
02.08.14 CHA Ballymena-Cliftonville 0 : 1
Verujem da ce mo na ovoj utakmici videti lagano 3+,jer sve ukazuje da se sastaju dve veoma napadacke ekipe
17:00 Zadar - NK Zagreb 1 @1.65
Zadar otkada je ponovno usao u prvu ligu od 2007 godine, sa Zagrebom na svom terenu igra senzacionalno. Ove sezone nikad gori, nikad nisu ovako baš loše igrali, no pomoc sa nebesa je stigla dovodjenjem Igora Stimca. Sve ono sto nije stimalo je ostalo isto, no kako je HNL poznata liga sa timanjem rezultata, e Igor Stimac definitivno je covjek koji posjeduje tu mogucnost. U najavi proslosedmicnih susreta, Igor Stimac je u emisiji RTL Lige svaku drugu recenicu spominjao svog velikog prijatelja Zeljka Kopica, a spomenuti gospodin je trener Zagreba, covjek koji nema ambicija za Europu niti bilo sta drugo. Stimac je došao sa namjerom da Zadar ostavi u prvoj ligi, naravno uz veliki doprinos grada Zadra koji mu je obećao vilu na otok Vir ako Zadar ostane u ligi. Nista vise ne treba spominjati i svi njihovi rezultati u kojima Zadar potpuno dominira padaju u vodu, reda radi da ih se prisjetimo:
08.08.14 Zadar-Zagreb 2 : 2
29.09.12 Zadar-Zagreb 4 : 0
24.09.11 Zadar-Zagreb 1 : 0
28.08.10 Zadar -Zagreb 2 : 1
13.05.10 Zadar -Zagreb 1 : 0
15.03.09 Zadar- Zagreb 2 : 1
15.09.07 Zadar- Zagreb 1 : 0
Engleski Championship u kome se od 16:00 sastaju Ipswich Town i Reading.
Mec izmedju cetvrtog tima na tabeli i daleko slabijeg timom sa pozicije osamnaest.
Ipswich je u proslom kolu u gostima slavio protiv Fulhama sa 2:1, dok je u posljednjem mecu na domacem terenu savladao Sheffield Wed sa rezultatom od 2:1, u mecu, u kojem je Murphy, prvi strijelac lige dokazao kakav kvalitet poseduje. Daryl Murphy trenutno ima 29 odigranih utakmica ove sezone i 21 gol u ligi. Na domacem terenu Ipswich ima neverovatan skor od 8-2-1.
Na drugoj strani Reading, ne tako dobar tim, koji se nalazi u drugom dijelu tabele. Oni dolaze na tesko gostvanje nakon poraza od Wigan na domacem terenu minimalnim rezultatom od 0-1(Wigan predposljednja ekipa na tabeli koji je po svemu sudeci ispasti iz lige ako se ne poprave drasticno u narednim utakmicama). Moramo napomenuti da su na gostujucem terenu pobedili Derby, medjutim, Derby-ju nije bilo dostupno 10 igraca za taj mec ukljucujuci i njihovog najboljeg strijelca.
16:00 Cliftonville - Ballymena 3+ @1.40
Cliftonville zauzima cetvrto mjesto sa osvojena 50 boda iz 29 utakmica uz gol razliku 57:34 sto je prosek 3,1 gol po mecu,kao domacini su zabiljezili 21 bod iz 13 utakmica uz gol razliku 28:14 sto je prosek 3,2.Ballymena zauzima osmo mjesto sa osvojena 33 boda uz gol razliku 50:66 sto je 4 gola po utakmici (Poslednjih pet utakmica su dosle bar 3+) kao gosti su osvojili 12 boda iz 14 utakmica uz gol razliku 21:36 sto je 4,1 gol.
Međusobni mečevi: CLIFTONVILLE - BALLYMENA
07.02.15 KUP Cliftonville-Ballymena 1 : 2
24.01.15 IRI Ballymena-Cliftonville 2 : 3
29.11.14 PRE Cliftonville-Ballymena 7 : 0
27.09.14 PRE Ballymena-Cliftonville 2 : 2
02.08.14 CHA Ballymena-Cliftonville 0 : 1
Verujem da ce mo na ovoj utakmici videti lagano 3+,jer sve ukazuje da se sastaju dve veoma napadacke ekipe
17:00 Zadar - NK Zagreb 1 @1.65
Zadar otkada je ponovno usao u prvu ligu od 2007 godine, sa Zagrebom na svom terenu igra senzacionalno. Ove sezone nikad gori, nikad nisu ovako baš loše igrali, no pomoc sa nebesa je stigla dovodjenjem Igora Stimca. Sve ono sto nije stimalo je ostalo isto, no kako je HNL poznata liga sa timanjem rezultata, e Igor Stimac definitivno je covjek koji posjeduje tu mogucnost. U najavi proslosedmicnih susreta, Igor Stimac je u emisiji RTL Lige svaku drugu recenicu spominjao svog velikog prijatelja Zeljka Kopica, a spomenuti gospodin je trener Zagreba, covjek koji nema ambicija za Europu niti bilo sta drugo. Stimac je došao sa namjerom da Zadar ostavi u prvoj ligi, naravno uz veliki doprinos grada Zadra koji mu je obećao vilu na otok Vir ako Zadar ostane u ligi. Nista vise ne treba spominjati i svi njihovi rezultati u kojima Zadar potpuno dominira padaju u vodu, reda radi da ih se prisjetimo:
08.08.14 Zadar-Zagreb 2 : 2
29.09.12 Zadar-Zagreb 4 : 0
24.09.11 Zadar-Zagreb 1 : 0
28.08.10 Zadar -Zagreb 2 : 1
13.05.10 Zadar -Zagreb 1 : 0
15.03.09 Zadar- Zagreb 2 : 1
15.09.07 Zadar- Zagreb 1 : 0
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 21 feb 2015, 10:43, ukupno mijenjano 2 puta.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Snooker: Welsh Open (1/2 finala)
John Higgins - Luca Brecel 1 @1.48
Mark Williams - Ben Woollaston 1 @1.50
Ukupna kvota: 2,22
Ne isplati se trošiti vrijeme na zasebne analize. Svi koji duže prate snooker, u finalu žele gledati sukob titana, okršaj stare garde šampiona: četverostrukog svjetskog prvaka i poznatu varalicu Johna Higginsa, te ponos Walesa i dvostrukog svjetskog prvaka Marka Williamsa. Što se tiče, njihovih protivnika, dvojice mladića koji su odličnim igrama došli do ove faze natjecanja, sa "sigurnošću" mogu reći da, barem za jednoga, taj niz danas završava. Iako uvjeren u talent obojice, mislim da su potrošili ono sreće i momentuma koji ih je pratio u dosadašnjem dijelu turnira. Mada.. prateći ovogodišnji Welsh Open teško da me išta više može iznenaditi. Jučer ispadaju 3 od 4 favorita, prekjučer njih čak 5 od 8. Gotovo je nemoguće prognozirati današnje mečeve poslije toliko iznenađenja i nepredvidivih rezultata. I nemam ni najmanju namjeru reć vam da sam siguran oko prolaza bilo kojeg od ove dvojice. Stoga i pišem sve ovo, jer vjerujem da ću nekome pomoći analizom. Npr. ako ih je netko htio staviti na "sigurniji" listić, sad će ,vjerujem, dva puta promisliti.
Nek nam je sretno!
John Higgins - Luca Brecel 1 @1.48
Mark Williams - Ben Woollaston 1 @1.50
Ukupna kvota: 2,22
Ne isplati se trošiti vrijeme na zasebne analize. Svi koji duže prate snooker, u finalu žele gledati sukob titana, okršaj stare garde šampiona: četverostrukog svjetskog prvaka i poznatu varalicu Johna Higginsa, te ponos Walesa i dvostrukog svjetskog prvaka Marka Williamsa. Što se tiče, njihovih protivnika, dvojice mladića koji su odličnim igrama došli do ove faze natjecanja, sa "sigurnošću" mogu reći da, barem za jednoga, taj niz danas završava. Iako uvjeren u talent obojice, mislim da su potrošili ono sreće i momentuma koji ih je pratio u dosadašnjem dijelu turnira. Mada.. prateći ovogodišnji Welsh Open teško da me išta više može iznenaditi. Jučer ispadaju 3 od 4 favorita, prekjučer njih čak 5 od 8. Gotovo je nemoguće prognozirati današnje mečeve poslije toliko iznenađenja i nepredvidivih rezultata. I nemam ni najmanju namjeru reć vam da sam siguran oko prolaza bilo kojeg od ove dvojice. Stoga i pišem sve ovo, jer vjerujem da ću nekome pomoći analizom. Npr. ako ih je netko htio staviti na "sigurniji" listić, sad će ,vjerujem, dva puta promisliti.
Nek nam je sretno!

U desetom selu živi Antuntun!
-
- Kontakt:
Zadar-Zagreb 1
Barcelona -Unicaja 1
Veria -PAOK 2
Zadar u grcevitoj borbi za opstanak,stvari su krenule nabolje dolaskom Stimca za trenera.Zagreb cvrsto u sredini tabele,ovakve utakmice obicno dobija domacin.
Barcelona polufinale kupa,uz sav respekt prema Unicaji ne vidim drugo finale sem para Real -Barcelona.
Vrijeme je i da Paok nekoga dobije ,u nizu je od cetiri utakmice bez pobijede.Ne tako davno bio je lider u Grckom prvenstvu, a Veria je protivnik sa kojim po tradiciji dobro prolazi.
All these types are not sure, a have not received confirmation from the Headquarters!
Thanks to all to believe in me,please send my some money in return!JUST KIDDING!
FLYING BOSNIAN!
Barcelona -Unicaja 1
Veria -PAOK 2
Zadar u grcevitoj borbi za opstanak,stvari su krenule nabolje dolaskom Stimca za trenera.Zagreb cvrsto u sredini tabele,ovakve utakmice obicno dobija domacin.
Barcelona polufinale kupa,uz sav respekt prema Unicaji ne vidim drugo finale sem para Real -Barcelona.
Vrijeme je i da Paok nekoga dobije ,u nizu je od cetiri utakmice bez pobijede.Ne tako davno bio je lider u Grckom prvenstvu, a Veria je protivnik sa kojim po tradiciji dobro prolazi.
All these types are not sure, a have not received confirmation from the Headquarters!
Thanks to all to believe in me,please send my some money in return!JUST KIDDING!

FLYING BOSNIAN!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.