Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ne mogu nikako razumjeti ljude koji brane ovoj on-line LOPOVA.Ja ovaj par nisam zaista igrao ,ali ako napises sutra do 15 h vam dajemo namjestenu utakmicu,FIXED GAME,MAX BET I slicno,to je ogromna razlika u odnosu kada predlozis neki mec ljudima da odigraju.Pa i da promasis 10 puta za redom ,jbg to je bio samo PRIJEDLOG,nesto sto preporucujes ljudima da odigraju ako im se svidja.Greivis je napisao/la:Hoce li se debilcina javiti nakon ovoga. Sumnjam.chily-rz je napisao/la:Jbg leteci,nije do tebe,sad sam zvao insajdera i rece mi da je propao plan,haman da nije niko javio ovim Francuzima da je namješteno..FlyingDutchman je napisao/la: FIXED GAME:
20:00h
France 2 League
Orlean - Tours - 2 3,80 (ko hoce na sigurno)
Orlean - Tours - ht/ft 2-2 6,80 (ko se ne plasi)m
Maxbet !!!
Kladionica Soccer u lokalu ima najbolje kvote, online od jutros spustaju vrv zbog veceg priliva novca.
Pozdrav svima i srecno !!!
Prekini spam na ovoj temi.Greivis je napisao/la:Koji pametnjakovici...
Postavit ce uplatio 2kmorbit je napisao/la:Prekini spam na ovoj temi.Greivis je napisao/la:Koji pametnjakovici...
Postavi nam svoj listić sa uplatom na ovoj temihttp://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=71420
Ako smiješ, naravno.
Greivis je napisao/la:Hoce li se debilcina javiti nakon ovoga. Sumnjam.chily-rz je napisao/la:Jbg leteci,nije do tebe,sad sam zvao insajdera i rece mi da je propao plan,haman da nije niko javio ovim Francuzima da je namješteno..FlyingDutchman je napisao/la: FIXED GAME:
20:00h
France 2 League
Orlean - Tours - 2 3,80 (ko hoce na sigurno)
Orlean - Tours - ht/ft 2-2 6,80 (ko se ne plasi)m
Maxbet !!!
Kladionica Soccer u lokalu ima najbolje kvote, online od jutros spustaju vrv zbog veceg priliva novca.
Pozdrav svima i srecno !!!
Indiana je to za undera ali Covington, H.Thompson, J.Richardson, Canaan... sve sami potrosaci i suteriadis30 je napisao/la:
Doslo vrijeme da se probaViper je napisao/la:Obratiti paznju na mec Newport - Morecambe. Prvi put kad su se sastali dosao je prelaz 1/2 a ostala dva puta 2/1.
Mec se igra 21.02.
ispratio sam te druzeBihac96 je napisao/la:Wall 18,5 over
Hardaway 13,5 over
Hibbert 10,5 over
Lopez 15,5 over
Chandler 13,5 over
Pekovic 15,5 over
DeRozan 20,5 over
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.