Matorog Prigioniajuanitomaravillaa je napisao/la:Koga ono Juka pregazi u kontri![]()
![]()

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Matorog Prigioniajuanitomaravillaa je napisao/la:Koga ono Juka pregazi u kontri![]()
![]()
Kazu komentatori sa SK pregazi ga Juka ko plitak potokjuanitomaravillaa je napisao/la:Koga ono Juka pregazi u kontri![]()
![]()
baglama je napisao/la:odlican jukin nastup, onako mamuran izdominirao (mozete mislit gdje je bio sinoc u gradu grijeha)
steta za ono slobodno da zaokruzi na cvaju
plus 4 kad je u igri
hejteri na agregatima
jos se igralo popodneYucca je napisao/la:baglama je napisao/la:odlican jukin nastup, onako mamuran izdominirao (mozete mislit gdje je bio sinoc u gradu grijeha)
steta za ono slobodno da zaokruzi na cvaju
plus 4 kad je u igri
hejteri na agregatima
Poranio jutros iz nocnog kluba i ubacio samo 19 poena![]()
![]()
JahVelaGooner je napisao/la:Career high?
I ja sam istog misljenja sto se tice kamenka Mudiaya mogli bi dobrih igraca dobiti za njega.Momak nema nikakvo upotrebljivo oruzije za playa,jos kamenu ruku(danas sam na trici minut se namjesta i odvali obruc) jos ga neki proglasavaju potencijalnim All Starom.baglama je napisao/la:nadam se das ce denver draftovat playa, ovaj mudiay je kancer za tim...toliko trosi lopti a ima jedan od najgorih procenata u historiji lige
sto vise napada na juku (i jos neke), to bolji ucinak i vece sanse za pobejdu
2/15 veceras od ovog indijanca koji je umislio da je iracina , a ne vlasnik najgoreg procenta lige
RealnoGledano je napisao/la:ajde sad Vedatore taj video sa SK3 da vidimo, ja gledao ovamo neke strimove "ameri ko ameri" njih rijetko sta impresionira
zelio bi cuti kako su ga dozivjeli ovi "nasi"
Bravo Jusufe !
guillermo je napisao/la:Matorog Prigioniajuanitomaravillaa je napisao/la:Koga ono Juka pregazi u kontri![]()
![]()