GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

KpbKaka22
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la KpbKaka22 » 15 avg 2015, 19:35

spajk je napisao/la:2006. je bio Arsenal u finalu LP i dva mjeseca poslije se igralo s njim, tad su bili Modrić, Ćorluka, Dudu, Etto, Buljat, Čale, Vukojević, pokojni Turina...samo bilo je puno ozljeda i izostanaka bitnih igrača (Nowotny, Vugrinec, Chago) a zamjene (Agić, Cvitanović, Mamić, Drpić, Tomić) nisu bile na toj razini, klupa je bila plitka, pa se ispalo već u devetom mjesecu od Auxerrea, posljednji put da se nije dočekao prosinac u Europi.

2007. su otišli Eduardo i Ćorluka, u momčadi su okosnicu činili Mandžukić, Modrić, Etto, Koch, Schildenfeld, Vukojević, Balaban, ali nisu imali dobru potporu ostalih igrača, Drpić je bio drugi stoper, Pokrivač i Čale isto limitirani donekle, prema naprijed nezreli Sammir i sterilni Tadić. Još kad se na sve nadoda nekoliko sudačkih pogrešaka/previda Terjea Haugea, onda ispadanje i ne treba čuditi. Pogotovu od Werdera koji je u to doba imao jednu od boljih ekipa na starome kontinentu. U skupini Basel razbijen, ali falilo mirnoće u završnici, protiv Branna nas je crveni dotukao, protiv HSV-a standardno dinamovskih 0-2 doma iako smo imali solidnu igru i remi u džepu dugo vremena čini mi se, protiv Rennesa su sve karte bile bačene u napad pa se primilo gol u završnici za remi nakon što smo ganjali dva razlike. Sve u svemu, puno peha u te dvije sezone.

Prosinečki je meni ponajbolji trener u Hrvata, iako je to teško procijeniti. Bilić, Bjelica, pa i Cico i Niko Kovač su isto jako dobri. Čak bih rekao da nakon rastanka Prosinečkog i Bilića u reprezentaciji 2008. ništa više nije bilo isto. Pamić je isto jak trener, pa Vladimir Petković iz Švicarske, Tudor ima potencijala. Štimac, Zoki su najobičnije prevare, a ne nogometni treneri.

Jozu Šimunovića navodno traži Celtic kao zamjenu za Virgila van Dijka koji bi trebao u Southampton, spominje se 5,5 milijuna eura :D

I za kraj, i navijači Sparte Prag su se oprostili od nesretnog Salopeka. Česi su oduvijek bili klasa:

slika

Da da lijepo objasnjeno . :D .2007 Eduardo se jednostavno moro prodati i to velikom Arsenalu za 17 mil..i svak se moro sa tim pomorit ali zamjena za njega bila kardina.Boško Balaban,igrač koji je tada promasio ligu prvaka .Sammir Mandzo ,Modric su ga hranili loptama on je promasivo nemoguce. :(
I Da Terjea Hauge ono mi nikad nije ušlo u glavu.gdje on ondje vidio penal..veća krađa nego Barca Chelsea 2009 ..ono se nigdje ne svira .misterija nad misterijama..kakav je penal dosudio,kidam glavu ako Dinamo nebi stigo rezultat iz Bremena da to nije uradio na početku :rol:
To razdoblje Dinamove dominacije najviše pamtim po Modricu kako je dečko tada igro to je strašno,prava Dinamova desetka ,jedna od najjacih ikada uz bok Bobanu,Mlinaricu itd ;) .Što se tice skupine slazem se sa svime..Basela dotukli..Sokota u stilu Balabana promasivo nemoguce..Bran sjećam se Modriceve stative i silnih prilika ..Hsv drzali x i onda glupi cale napravi glupi penal koliko se sjećam ..a zadnje utk baš i ne..Svakako generacija koja mi je ostala u najljepšem sjećaju .

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 avg 2015, 00:00

KpbKaka22 je napisao/la:Npr onda je Dinamo imo klasu od ekipe.Modric,Mandzo ,dudu ..a uvijek ih je zapado prejak protivnik ..Arsenal ,werder ..šteta što tada nije bilo ovo ko šta sad ide zdrijeb..pa Dinamo bi bio strah i trepet u Evropi
Isto k'o i Zvezda, uvijek dobijala najjace moguce protivnike!
2001/2002 Bayer Leverkusen (te sezone finalista LŠ), 2004/2005 PSV (polufinalista), 2006/2007 Milan (osvajac)... :facepalm:

Ta generacija Zvezde 2004-2006 i Dinamova 2006-2008 su po meni i najjace u poslednjih 15-ak god na ovim prostorima! Partizan koji je izbacio Newcastle 2003 i igrao LŠ. nije bio igacki tako jak, ali je bio odlicno vodjen od strane Matheusa...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 16 avg 2015, 13:50

Čini se da Kova ide u Real za oko 35 milijuna eura...ide neka sića i Dinamu ako se to finalizira. Trenutno ima svjetski 'trending' na twitteru, na drugom mjestu. Gazzetta i Skyitalia potvrdili dogovor klubova, premda se činilo da ide u Liverpool ili Milan zadnjih dana.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 avg 2015, 14:22

Milijun eura nije bas sica :mrgreen:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 16 avg 2015, 14:30

Ne znam rođo, Dinamo za te pare i ne prodaje igrače, obično kad neko tako nešto ponudi daju igrača besplatno :D

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 avg 2015, 14:31

spajk je napisao/la:Ne znam rođo, Dinamo za te pare i ne prodaje igrače, obično kad neko tako nešto ponudi daju igrača besplatno :D
Da, zato klub dize kredite i zato je Tatta u dugovima jel tako?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 16 avg 2015, 14:36

Lillard je napisao/la: Da, zato klub dize kredite i zato je Tatta u dugovima jel tako?
To si ti rekao, ne ja... :stop:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 avg 2015, 14:49

spajk je napisao/la:Ne znam rođo, Dinamo za te pare i ne prodaje igrače, obično kad neko tako nešto ponudi daju igrača besplatno :D
Ne prodaje, ali milijun eura je veliki cak i za Dinamo. Pogotovo kad ti ovako sjedne iznenada i da nisi prstom mrdnuo. Doduse, to ide za razvoj transferiranog igraca i nekada si puno ulagao u njega, ali u ovom trenutku nisi napravio bas nista, milijuncek ce kapnut i briga te. Mogao je on citav zivot ostati u jednom klubu i nemas nista vise od njega, ali ti ovako odlicno. Dinamo ce uvijek imat 3% od njegovih transfera. Kamo srece da ima 10-15 igraca koji su prosli omladinske kategorije i da svake godine 2-3 idu u drugi klub. Npr. Zeljeznicaru pare donosi Dzeko, al oni dobiju svih 5% jer je cijeli taj period od 10 godina proveo kod njih. Kovacic je u Dinamu bio sest godina i Dinamo ima 3%. Iako, Dinamo sve svoje mlade igrace salje na posudbe i onda tu gubi 1-2%.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 16 avg 2015, 15:04

Džeko je ranije otišao iz Želje, sa 19 je on već bio u Teplicama, kao i Kova u Interu, taj 'solidarity contribution' se računa 12 godina, od dvanaeste do dvadeset i treće. A i ovo za posudbe se baš ne bih složio, prije je bilo tako, ali Kova, Ćorić, Halilović, Jedvaj, pa ni Vrsaljko osim pola godine nisu bili ni na jednoj posudbi. Isto će vrijediti vjerojatno i za ove mlađe zvijezde poput Olma, Cekicija, Gojaka, Brekala i Ernsta, mnogi od kojih su doduše u Dinamo došli tek sa 18 ili 19, baš kao i Hodžić, Pjaca, Rog ili Henriquez koji su već etablirani igrači. Od sviju njih će Dinamo ubirati bar 1-2%.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 avg 2015, 16:11

Tek sad vidim za Dzeku, bio sam uvjeren da dobijaju svih 5%. Nisam uopce kontao o njegovim godinama. Bio je prosjek u PL, tek je kasnije izasao na vidjelo pa uopce nemam neku sliku o njegovim godinama.

Za posudbe i mislim na te prije, Modric i ekipa. Ali i ovi danas, veliki broj igraca je u Lokomotivi, ali ovaj B tim je sad dobra stvar, igraju 2.HNL i tu ce se moci slati igraci. Po meni bolje tu stavit ove mladje nego u Lokomotivu. Jest da je losija liga, ali ce oni povremeno moci zaigrat i za prvi sastav ako bude prilike.

Usput, startala je 2.HNL, a Dinamo 2 je u prvom kolu na domacem terenu dobio Dragovoljca s 4-0. Diop, Badara i dva puta Cekici, oba vrhunska gola. Ja sam uvjeren da ova ekipa moze zavrsiti na prvom mjestu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 avg 2015, 20:42

Signore je napisao/la:Milijun eura nije bas sica :mrgreen:
S obzirom za koliko ga je Inter mogao prodat da ima imalo pameti u tom klubu ovaj 1m koji GNK dobiva i ispada sića.A onda opet da ima imalo pameti tamo ne bi ga ni išli prodavat pa je i milja dobra :mrgreen:

Izbori :kafa:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 17 avg 2015, 12:05

Ako im je sica proslijedit cu im broj svog bankovnog racuna, swift, podatke, sve sto im treba, pa neka uplate :mrgreen: I svakako bolje da daju meni, tko zna na kakvu glupost ce dati taj milijun.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 avg 2015, 21:09

Taman dobro sjelo da plaćenicima i za 2015.uplate donacije.

EDIT: Pogađajte tko se u talijanskim medijima spominje kao Kovacicev agent.Nema nikih problema naravno.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 avg 2015, 02:31

Dinamo uz plasman u LP i bonus koji ima od transfera Kovacica plus naknada za treniranje od 500k eura ce ovo ljeto utrziti 20 miliona eura bez da su prodali ijednog igraca i kazu tata ne valja :lol: :lol: Deset najvecih hrvatskih transfera u velike klubove 9 su igraci Dinama mora da je kriminalna hobotnica pustila krakove i u Barcelone, Reale, Intere, Arsenale, Bayerne pa pravi ove transfere a nakvi talenti iz Splita se prodaju za sicu :lol: :lol: hns lopovi nogomet ste syebali :mrgreen:

Protivnici tate i orijunasi sa juga na aparatima!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 avg 2015, 08:31

Nije pola milijuna nego milijun. Dinamo ce dobiti tri posto za sest godina u klubu. Ili netko zeli zatajit pola milijuna, ili je transfer 17 milijuna ili novinari racunaju samo razdoblje dok je Kovacic igrao za prvi tim. Mislim da je ovo posljednje, dokazali su se vec.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 18 avg 2015, 08:53

Signore je napisao/la:Nije pola milijuna nego milijun. Dinamo ce dobiti tri posto za sest godina u klubu. Ili netko zeli zatajit pola milijuna, ili je transfer 17 milijuna ili novinari racunaju samo razdoblje dok je Kovacic igrao za prvi tim. Mislim da je ovo posljednje, dokazali su se vec.
Ma nemaju oni veze. Navodno je, prema tm.de, u Dinamo došao 1.8.2007., trebalo bi potražiti, čini mi se da sam negdje pročitao i 2006., dakle tad je već imao 13 godina. U Dinamu je napunio 14, 15, 16, 17 i 18 godina, i bio je još pola godine nakon toga. Za prve dvije se dobiva po 0,25%, sljedeće tri po 0,5% i zadnjih pola godine isto 0,25%, što je sveukupno 2,25% transfera, ako sam dobro upućen.

Visina odštete je oko 30 milijuna eura, što znači da bi Dinamu išlo oko 700 tisuća eura.

AdnanRZ
Kontakt:

Post Postao/la AdnanRZ » 18 avg 2015, 12:27

Jel veceras igrate u LP?Realno lako cete proci.
Celik Zenica 1945
Robijasi Zenica 1988

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 18 avg 2015, 13:26

AdnanRZ je napisao/la:Jel veceras igrate u LP?Realno lako cete proci.

Nismo,sutra smo ...necemo ako ne ginemo na terenu..a igrat će ti machado taravel i taki onda nista od borbe.tako da ocekujem minimalan poraz
Dinama

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 avg 2015, 21:49

BigBigBang je napisao/la:Dinamo uz plasman u LP i bonus koji ima od transfera Kovacica plus naknada za treniranje od 500k eura ce ovo ljeto utrziti 20 miliona eura bez da su prodali ijednog igraca i kazu tata ne valja :lol: :lol: Deset najvecih hrvatskih transfera u velike klubove 9 su igraci Dinama mora da je kriminalna hobotnica pustila krakove i u Barcelone, Reale, Intere, Arsenale, Bayerne pa pravi ove transfere a nakvi talenti iz Splita se prodaju za sicu :lol: :lol: hns lopovi nogomet ste syebali :mrgreen:

Protivnici tate i orijunasi sa juga na aparatima!
Evo ti jedan mašado ljubavi.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 19 avg 2015, 09:28

Masado za vel'kog praska. Bas nema srece.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.