Bolje Widmer iz Udinesea nego Peres

Roma will pay €4m for the loan of Dzeko and will pay just €11m obligation to buy. Edin Dzeko will wear #9.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Roma will pay €4m for the loan of Dzeko and will pay just €11m obligation to buy. Edin Dzeko will wear #9.
Ma ima tu još bonusa, ovo ono. Realno, Romu će ovaj transfer koštati oko 18 miliona.JFH9 je napisao/la:Stvarno dobar posao uprave Rome. Cijena je stvarno mizerna, kad znamo o kakvom se igracu radi.
Ma kad vidim koliko kostaju bekovi u Engleskoj onda je ovo dobra cijena mada opet je puno za beka iz Torina dati 15 miliona al ako zelis dobar rezultat moras se malo isprsiti mada sam ja ubjedjen da ce Sabatini tu cijenu smanjitiL'Avvocato je napisao/la:Nema tu logike prijatelju, bekovi su danas precijenjeni. Svaki drugi košta 15 miliona minimum.Manuel je napisao/la:Trazio je Torino 15 miliona al Sabatini daje 12 mada me ne bi cudilo da spusti i na 10.Jeste previse al dzaba potreban je desni bek jer sa Florencijem i Maiconom se ne moze do nekog uspjeha.
Što se tiče Peresa, dobar je. Trči puno što je najbitnije u Italiji. Kad se pogleda njegov kvalitet ne bi trebao koštati previše. Međutim, Torino će veoma teško pustiti i drugog beka ovog ljeta zato i dižu cijenu.
Nije tacno.U nedjelju dolaziFrancescoTotti je napisao/la:Nista od Digne-aKo nam je alternativa na lb ?
citao sam da je PSG odustao od transfera jer zele posudbu a nasi ga zele kupiti (ili posudbu sa pravom otkupa)??Manuel je napisao/la:Nije tacno.U nedjelju dolaziFrancescoTotti je napisao/la:Nista od Digne-aKo nam je alternativa na lb ?
Nasi zele posudbu sa pravom otkupa a PSG ce ga prodati kad dovedu njegovu alternativu.Maloprije citam da bi trebao doci u nedjelju.FrancescoTotti je napisao/la:citao sam da je PSG odustao od transfera jer zele posudbu a nasi ga zele kupiti (ili posudbu sa pravom otkupa)??Manuel je napisao/la:Nije tacno.U nedjelju dolaziFrancescoTotti je napisao/la:Nista od Digne-aKo nam je alternativa na lb ?
Nisam Gersona upratio u Brazilu, al htjela ga je Barca.. ne može bit loš znakManuel je napisao/la:
Nasi zele posudbu sa pravom otkupa a PSG ce ga prodati kad dovedu njegovu alternativu.Maloprije citam da bi trebao doci u nedjelju.
Gerson mali dosao.Kako ce da hara Italijom
Nisam ga ni ja nesto gledao al cim je Sabatini skrsio 16 miliona za talenta onda mora da kida.Jedino mu se nije isplatilo za IturbeaFrancescoTotti je napisao/la:Nisam Gersona upratio u Brazilu, al htjela ga je Barca.. ne može bit loš znakManuel je napisao/la:
Nasi zele posudbu sa pravom otkupa a PSG ce ga prodati kad dovedu njegovu alternativu.Maloprije citam da bi trebao doci u nedjelju.
Gerson mali dosao.Kako ce da hara Italijom
molim se za Digne-a. Ne toliko zbog njega, koliko zbog štrumfova koje imamo na lijevom beku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.