AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Po meni najslabija karika noćas je golman. Jednostavno čovjek ne ulijeva nikakvo povjerenje. Mike je 3 klase iznad. Strašno će da fali Theo. Jer Ballo nije taj level, i sa njim se ne zna kako će biti. Protiv Empolija je bio dobar, ali ovo je potpuno drugi nivo fudbala. Dest je defanzivno tanak, tu će Rade morati puno da radi za njega.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Tata je skinuo zicer i to kako.Romagnoli13 je napisao/la: ↑05 okt 2022, 20:50Po meni najslabija karika noćas je golman. Jednostavno čovjek ne ulijeva nikakvo povjerenje. Mike je 3 klase iznad. Strašno će da fali Theo. Jer Ballo nije taj level, i sa njim se ne zna kako će biti. Protiv Empolija je bio dobar, ali ovo je potpuno drugi nivo fudbala. Dest je defanzivno tanak, tu će Rade morati puno da radi za njega.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Evo Ballo već hoda po ivici sa žutim na početku utakmice.koraj je napisao/la: ↑05 okt 2022, 21:12Tata je skinuo zicer i to kako.Romagnoli13 je napisao/la: ↑05 okt 2022, 20:50Po meni najslabija karika noćas je golman. Jednostavno čovjek ne ulijeva nikakvo povjerenje. Mike je 3 klase iznad. Strašno će da fali Theo. Jer Ballo nije taj level, i sa njim se ne zna kako će biti. Protiv Empolija je bio dobar, ali ovo je potpuno drugi nivo fudbala. Dest je defanzivno tanak, tu će Rade morati puno da radi za njega.
Tog scenarija me strah da ne bi ostali sa 10 igrača a kasni na svakom startu jednostavno naj slabija karika a i napadaju po toj strani svjesno.
- muha milanez
- Kontakt:
Bennaser najslabija karika, direktno krivac za gol
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Tonali je do sada fantastican!
Rumun je totalno nepouzdan, ne ulijeva povjerenje.
Uvaljase je nekako, jedva..
Rumun je totalno nepouzdan, ne ulijeva povjerenje.
Uvaljase je nekako, jedva..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
-
- Kontakt:
Jel moguće da ovako ocajno branimo prekide i ubacaje u 16m, pa 3x isto korner izveden i opet Benaser najniži cuva Silvu, ne vjerujem kako jeftin gol... Chelsea nula bodova do ovih prekida
-
- Kontakt:
Nikad se nisam radovao primljenom golu do ovog sad. Golmana treba linčovati zbog ovoga.
Golman nam najbolji igrac...dva igraca manje imamo zironju i ovog belgijanca, ja samo ne znam sta on trazi u prvoj postavi....
- nextterrain
- Kontakt:
Ma jednostavno vam govorim da apsolutno svaku utakmicu Bennacer odigra ispodprosjecno u Ligi prvaka i bude krivac skoro za svaki gol.
Treba tražiti partnera Tonaliju jer Bennacer nije za ovaj nivo
Treba tražiti partnera Tonaliju jer Bennacer nije za ovaj nivo
- muha milanez
- Kontakt:
Krunić i pas igra 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Tata umislio da je Michael Phelps koliko pliva.. 
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Koliko Theo fali i koliko fali Mike za tu igru iz zadnje linije. Krunić koliko god bio borben, ne može igrati ovu poziciju.
Chelsea igra prosječnu utakmicu, nikakav bauk ali Milan ispod svakog prosjeka.
Ovako loše nisu odigrali od onog debakla protiv Atalante.
Chelsea igra prosječnu utakmicu, nikakav bauk ali Milan ispod svakog prosjeka.
Ovako loše nisu odigrali od onog debakla protiv Atalante.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Tata nam na rafalnoj paljbi, gol visi u zraku, ovo je odlican rezultat za sada....
Pricajte sta hocete al ovaj CDK mora ici malo na klupu i nek ceka svoju priliku, Diaz je trenutno puno korisniji od njega, nista od dobro za sada nije donjeo u svim ovim utakmicama
Nego i sudija se.re nas casti za svaki start kartonima, a kulibali je vec 3 jaka faula napravio i jos kartona nema
Nego i sudija se.re nas casti za svaki start kartonima, a kulibali je vec 3 jaka faula napravio i jos kartona nema
- OldFashioned
- Kontakt:
Negledljivo!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bukvalno od 4-5 prilika koje je Chelsea imao, 3 si zakuhali igrači Milana. I na kraju Rade promaši zicer. Mada nisu ni zaslužili gol.
Giroud je nepotreban u ovakvim utakmicama. Odmah Rebić IN i Origi desno umjesto Krunića. Jer kao što ranije pisah, Milan može puno dobiti večeras dok toliko i ne gubi.
Giroud je nepotreban u ovakvim utakmicama. Odmah Rebić IN i Origi desno umjesto Krunića. Jer kao što ranije pisah, Milan može puno dobiti večeras dok toliko i ne gubi.
ja sam prije nego sto je potpisao bio sumnjicav,ipak Belgija je to..ronaldo99 je napisao/la: ↑05 okt 2022, 21:44Pricajte sta hocete al ovaj CDK mora ici malo na klupu i nek ceka svoju priliku, Diaz je trenutno puno korisniji od njega, nista od dobro za sada nije donjeo u svim ovim utakmicama
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Jako loše.
Morali su ovu priliku sad iskoristiti. To je ujedno bio i prvi šut, ograničili su naš kvalitetno
Morali su ovu priliku sad iskoristiti. To je ujedno bio i prvi šut, ograničili su naš kvalitetno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.