FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Dobit cemo golom Husejnovica iz slobodnjaka, kao onomad Zebinim.
tz tz tz tz tz tz
Kad se sjetim toga.

Hajde, neka bude tako, volio bih da nisam u pravu.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
U slijedećoj rundi osim nas još:
10 PL ekipa,
5 niželigaških ekipa.
Što znači 33% da izvučemo neku niželigašku, a što bi bilo, da se ne lažemo, odlično.
10 PL ekipa,
5 niželigaških ekipa.
Što znači 33% da izvučemo neku niželigašku, a što bi bilo, da se ne lažemo, odlično.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ja sam nakon sto sam vidio Gradina-Sloga
pomislio da ne moze biti slucajka

je li jos neko posumnjao u regularnost?

tz tz tz tz tz tz
Pa jedan gazda, dva kluba, može mu se.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
pa to...
Necu negative da bacam, ali slutim premijerligasa u gostima iduce kolo....
Mada isto tako, kad god smo malo "iznad svih ocekivanja" imali sezonu, igrali smo finale...
tz tz tz tz tz tz
Ali kako je ovo ludo, pazi sad:
23.09.2015. smo dobili Goražde u 1/16 finala i pobijedili 2-0 (1-0 HT) - identično kao danas...
Zna se šta je slijedilo - finale!
Mada realno treba gledati, što zbog kvaliteta, što zbog sudija, 3 ekipe u ligi teško da možemo proći - sar, bor, zri... ssh mislim da možemo. Od ostalih smo, ili jači ili, 50-50.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nikad se ne zna ko će olako kup shvatiti da se fokusira na ligu. PL ekipa na Tušnju je isto odličan ždrijeb za nas. A i u goste da idemo, ako ništa znamo se braniti pa možemo sa svakim pokušati nulu izvući i vježbati penale.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Joj svaka ti cast, gdje to izvuce...Sky9 je napisao/la: ↑29 sep 2021, 19:06Ali kako je ovo ludo, pazi sad:
23.09.2015. smo dobili Goražde u 1/16 finala i pobijedili 2-0 (1-0 HT) - identično kao danas...
Mada realno treba gledati, što zbog kvaliteta, što zbog sudija, 3 ekipe u ligi teško da možemo proći - sar, bor, zri... ssh mislim da možemo. Od ostalih smo, ili jači ili, 50-50.
Ako Bog da...
Kakav je skor Mladenovih ekipa u kupu?

tz tz tz tz tz tz
Sa bijeljinom ispadao 2 puta u prvoj rundi, i jednom u drugoj rundi - katastrofa.slusalica je napisao/la: ↑29 sep 2021, 19:40Joj svaka ti cast, gdje to izvuce...Sky9 je napisao/la: ↑29 sep 2021, 19:06Ali kako je ovo ludo, pazi sad:
Ako Bog da...
Kakav je skor Mladenovih ekipa u kupu?![]()
Sa zrinjskim dobio prvi meč četvrtfinala protiv ssh, ostatak se nije igrao zbog korone. U sl. sezoni prošao teslić u prvoj rundi, a onda dobio otkaz.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Cestitke ekipi na prolazu u kupu.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Jel bio neko, da napise kakvi smo bili?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Kuca sporta odlicna stvar za grad a i za SD. Kad bi bilo pameti i para Pa neku zgradu u gradu novu napravit samo za tu svrhu.
Ono press konferencije, predstavljanje igraca, fan shop, kafic. Ne samo vezano za fk nego za cijelo SD.Zamislite kakva bi to fora bila; dodje kosarkas u Okk i odvedu ga gore da vidi sve to poslije predstavljanje u istoj zgradi...itd itd..
Vjerujem da to ne bi bilo tesko izganjat i da bi se lako i sponzori za to nasli a i Veliki Vodja bi dopustio ovako nesto kad bi cuo da to u Bosni jos niko nema...barem ne takvog tipa.
Ono press konferencije, predstavljanje igraca, fan shop, kafic. Ne samo vezano za fk nego za cijelo SD.Zamislite kakva bi to fora bila; dodje kosarkas u Okk i odvedu ga gore da vidi sve to poslije predstavljanje u istoj zgradi...itd itd..
Vjerujem da to ne bi bilo tesko izganjat i da bi se lako i sponzori za to nasli a i Veliki Vodja bi dopustio ovako nesto kad bi cuo da to u Bosni jos niko nema...barem ne takvog tipa.
Jedna stvar koja mi je zaparala oci su na jednom klipu one stolice kao za press il sta vec, mislim da je Tito na njima sjedio i ispred onaj niski stolic.napapijri1987 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 01:52Kuca sporta odlicna stvar za grad a i za SD. Kad bi bilo pameti i para Pa neku zgradu u gradu novu napravit samo za tu svrhu.
Pa zar se nije mogao uradit onaj kao neki "šank", nesto visocije a ne da gledam ljudima u noge kad je intervju.
Inace i meni izgleda kao odlicna stvar, upravo o tome sto ti pricas da imamo jedinstveno mjesto za predstavljanje igraca, potpisivanje ugovora, press konferencije i slicne stvari za sve clanove SD Sloboda, i da ce od toga vise koristi imati manji clanovi SD
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Kuca sporta nesto sto nam je trebalo,jedva cekam da to vidim.
Samo da napisem da je abid povrijeđen na duze vrijeme, takodjer su povrijeđeni: Balic,Hasanovic, veselinovic i said imaju lakse povrede.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Uz to smo bez Dzenisa u Prijedoru. Jbg bas su nas pokosile povrede. Sreca jos ovo kolo i ide pauza.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- tuzlak1987
- Kontakt:

Znam gdje necu nikada uci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.