imas bujnu mastu deckoakumulator87 je napisao/la:Jel ja jedini ovde mislim da su FD, GG I zgmiky ista osoba ?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
imas bujnu mastu deckoakumulator87 je napisao/la:Jel ja jedini ovde mislim da su FD, GG I zgmiky ista osoba ?
Covjece, ili uzmi par ili ga preskoci, ne vidim u cemu je problem, sta si napao po ljudima. Ionako trpamo temu bezveze. Valjda svako ima bar toliko razuma da skonta da prepisuje par na svoju odgovornost i da kocka sa svojim parama. Ohladi malo.akumulator87 je napisao/la:Jel ja jedini ovde mislim da su FD, GG I zgmiky ista osoba ?
zgmiky je napisao/la:mislis zato sto stojim na njegovoj strani? pa zakljucak ti je nema sta treba ti nobela dati
mene su ucili da kada ti netko u zivotu pomogne i ne izradi te nikada da onda o toj osobi ne govoris ruzno i prirodno je takvoj osobi dati podrsku, ja sa fd nisam imao losih iskustava pomogao mi je i ja sam zahvalan za razliku od nekih koji ocito da nisu i da ne spamamo dalje ako te sta zanima pitaj na pp ako ne zivio i budi mi pozz
FenerbahčeLloriS je napisao/la:Evo nesto od Kupova u kosarci:
Fenerbahce - Karsiyaka 1 1.65@
Paris - Dijon 1 1.60@
Nanterre - Le Mans 1 1.45@
Sassari - Cremona 1 1.35@
Mega Leks - FMP 1 1.45@
Kvota: 6,99
Duble:
Efes - Darusafaka 1 2.10@
Regie E - Trento 1 1.45@
Kvota: 3.12
Bas zato, vrijeme je za poraz Karsiyake a Fener ima kvalitetniji roster i dobice ih na iskustvogonzales je napisao/la:FenerbahčeLloriS je napisao/la:Evo nesto od Kupova u kosarci:
Fenerbahce - Karsiyaka 1 1.65@
Paris - Dijon 1 1.60@
Nanterre - Le Mans 1 1.45@
Sassari - Cremona 1 1.35@
Mega Leks - FMP 1 1.45@
Kvota: 6,99
Duble:
Efes - Darusafaka 1 2.10@
Regie E - Trento 1 1.45@
Kvota: 3.12![]()
Karsijaka demolirala Banvit, Fener jedva protiv Gaziantepa..još ako dodamo da se Kup igra na neutralnom terenu (Gaziantep) i da Karsijaka ima 13 pobjeda zaredom moje mišljenje je da su šanse 50:50.
Možda najbolje izbjeći.
Ne mogu da vjerujem do kuda ide ljudska pohlepa i srdžba, čovjek nam udijeli ovo kao poklon, da se malo izvadimo, a vi ga pljujete, mislim nije red, ali eto kako hoćete, evo da se zahvalim ovim putem Letećem, i dao Bog da prođe, jer idem sa jačim ulogom, i eventualnim prolazom računaj na mene ozbiljno za ubuduće!FlyingDutchman je napisao/la:Ne radimo takve stvari na domacim forumima...zna se kako se "steluju" informacije na azijskom trzistu...akumulator87 je napisao/la:Jel ovo umjestno podizanje kvote na keca pa se dojava piše javno u podne ?FlyingDutchman je napisao/la:FIXED GAME:
20:00h
France 2 League
Orlean - Tours - 2 3,80 (ko hoce na sigurno)
Orlean - Tours - ht/ft 2-2 6,80 (ko se ne plasi)m
Maxbet !!!
Kladionica Soccer u lokalu ima najbolje kvote, online od jutros spustaju vrv zbog veceg priliva novca.
Pozdrav svima i srecno !!!
Uostalom nas tim ovde nije plasirao nikakvu laznu informaciju (cak nismo dali nijednu informaciju, samo blanco pick).
Jednostavno svi nasi memberi su do 12 jutros javili da su uplatili mec i nema potrebe da "zadrzavamo" to za sebe do 15h.
Ako hoces isprati ako neces nemoj....niti nas zanima niti te neko forsira...
U Max bet-u je 2 3,60 a 2-2 6,70Consigliere je napisao/la:Mozda ne oci varaju, al doticnog para nema u ponudi BHPlaya![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.