Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

harisbokii
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la harisbokii » 20 feb 2015, 00:56

grobar1099 je napisao/la:Hajmo ovi Nba analiticari, dajte par prijedloga pa da vidimo, imam 13 maraka na racunu, ide veceras all in pa sta bude!
J.Crawford 18,5+ , otkako je Griffin out biljezi sljedece 20, 21, 22 i posljednju 20. Bio BO ili ne igra oko 33,34 minute.
Siluje kos otkako je Blake van terena sa 17,2 suta u prosjeku od toga 35 posto sut za tri poena. Mislim da večeras prelazi ovu granicu.

OKC 1 nemaju sta cekati ako zele PO, a ovakva ekipa sumnjam da ce to ispustiti, IAKO je Dallas na drugoj strani, Oklahomi gori pod nogama i moraju ici po pobjedu, kvota 1,45.

D.Nowitzki over 17.5 1.85

Zadnju utakmicu dao 30 okcu time da je tu tekmu igrao na poziciji centra u napadu nadam se da ce i veceras dati makar 20 ne vidim bas da ga moze tu neko zaustaviti sad jedino zavisi od ronda koji vise dijeli asistencije elisu ali ipak dirk nije takav igrac koji zavisi od tudje igre.

Sretno :)

Moguc je parker 15,5 under je tu je cp3 koji grize na njegovoj poziciji i znatno je popravio svoju odbranu i prosjek primljenih poena. U posljednjih 10 utakmica to iznosi tek 16ppg. San Antonio ima mozda i najvecu sirinu u citavoj ligi,gdje igraci ravnomjerno raspodjele poene,klupa na standardnom nivou koji je solidan.Lako se prilagode odbrani protivnika,te danas ocekujem i Parkera kao jednog od najiskusnijih u ekipi,da nece srljati po svoje poene,jer je svjestan svog matchupa.
Prosli put je Parker zabio skromnih 5p

Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk

FlyingDutchman
Kontakt:

Post Postao/la FlyingDutchman » 20 feb 2015, 00:58

Sabinho je napisao/la:
FlyingDutchman je napisao/la:Sutra u 15:00h cete dobiti namesten mec za sutra iz Francuske 2.lige.
Kvota je oko 7,00-7,50 i dobili smo danas potvrdu da je mec zatvoren 100% kao i svi prethodni mecevi iz ove lige koje smo imali i davali korisnicima.

To ce biti poslednji mec koji ce moj tim dati na svim forumima na kojima smo aktivni do kraja maja ove godine.
Za bilo kakva pitanja posle meca mozete se javiti u inbox.

Zelimo Vam uspesan prolecni lov na kvote !!!
Smijem ja staviti pare od kojih trebam uzeti u ponedeljak skriptu i digitron? :?

Sinko ne igra se s novcem koji ne smes izgubiti ....
Pa makar to bio i mec od Leteceg!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 feb 2015, 01:00

Pa i ovaj sto vazda gubim ne smijemi izgubiti pa ga uvijek nekako nadoknadim. :)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 feb 2015, 01:05

Leteci, lako je sada zakljuciti o kojem se mecu radi. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Boki92bgd
Kontakt:

Post Postao/la Boki92bgd » 20 feb 2015, 01:20

Greivis je napisao/la:Leteci, lako je sada zakljuciti o kojem se mecu radi. :kafa:
Pa daj ako vec imas mec - podeli s nama?
Moze i u pp ne moras javno.
Mislis da je Nansi dvojka ?
Ako je to taj mec ja sam tu zacrtao i podebljao keca ko vrata da ga vezem sa dortmundom 3+
Nije valjda taj mec

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 feb 2015, 01:23

Pa sa ovom kvotom samo jedan mec moze biti. Necu nista da pisem pa da ja ljude obaram. Cekamo leteceg.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 feb 2015, 01:43

San Jose- River 1 @2,25

Razlog tome je sto se mec igra na nadmorskoj visini od preko 3700m, na sta sigurno igraci Rivera nisu mogli da se adaptiraju u protekla dva dana. Neku noc je Strongest (takodje iz Bolivije) ubio Internacional, Anderson se rusio po terenu a jos par igraca je bilo bas kriticno. Fizicki parametri ne odgovaraju kvalitetnijim gostima i domaci koji konstanto bivaju izlozeni ovakvim uslovima imaju sigurno vece sanse za pobjedu.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 20 feb 2015, 01:46

Dijon -GFC Ajaccio 2 kvota preko 3,50 ..eto od mene :cool:
!

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 20 feb 2015, 02:02

Timovi iz Bolivije bi trebali igrati na neutralnom terenu, ili na nekoj nizoj nadmorskoj visini.Mizerno je to sto su gosti u startu ugrozeni, u odnosu na domacina.Odmah se sjetim meca između Bolivije i Argentine koji je zavrsio 4/5-0, slagat' cu.
Chelsea F.C.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 feb 2015, 02:07

Blue_He4rt je napisao/la:Timovi iz Bolivije bi trebali igrati na neutralnom terenu, ili na nekoj nizoj nadmorskoj visini.Mizerno je to sto su gosti u startu ugrozeni, u odnosu na domacina.Odmah se sjetim meca između Bolivije i Argentine koji je zavrsio 4/5-0, slagat' cu.
6-1. :thumbup:

grobar1099
Kontakt:

Post Postao/la grobar1099 » 20 feb 2015, 02:13

harisbokii je napisao/la:
grobar1099 je napisao/la:Hajmo ovi Nba analiticari, dajte par prijedloga pa da vidimo, imam 13 maraka na racunu, ide veceras all in pa sta bude!
J.Crawford 18,5+ , otkako je Griffin out biljezi sljedece 20, 21, 22 i posljednju 20. Bio BO ili ne igra oko 33,34 minute.
Siluje kos otkako je Blake van terena sa 17,2 suta u prosjeku od toga 35 posto sut za tri poena. Mislim da večeras prelazi ovu granicu.

OKC 1 nemaju sta cekati ako zele PO, a ovakva ekipa sumnjam da ce to ispustiti, IAKO je Dallas na drugoj strani, Oklahomi gori pod nogama i moraju ici po pobjedu, kvota 1,45.

D.Nowitzki over 17.5 1.85

Zadnju utakmicu dao 30 okcu time da je tu tekmu igrao na poziciji centra u napadu nadam se da ce i veceras dati makar 20 ne vidim bas da ga moze tu neko zaustaviti sad jedino zavisi od ronda koji vise dijeli asistencije elisu ali ipak dirk nije takav igrac koji zavisi od tudje igre.

Sretno :)

Moguc je parker 15,5 under je tu je cp3 koji grize na njegovoj poziciji i znatno je popravio svoju odbranu i prosjek primljenih poena. U posljednjih 10 utakmica to iznosi tek 16ppg. San Antonio ima mozda i najvecu sirinu u citavoj ligi,gdje igraci ravnomjerno raspodjele poene,klupa na standardnom nivou koji je solidan.Lako se prilagode odbrani protivnika,te danas ocekujem i Parkera kao jednog od najiskusnijih u ekipi,da nece srljati po svoje poene,jer je svjestan svog matchupa.
Prosli put je Parker zabio skromnih 5p

Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
Hvala legendo, uzeo sam parkera, oklahomu i nowitskog :thumbup:
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.

Barca mes que un club!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 feb 2015, 08:34

Sabinho je napisao/la:San Jose- River 1 @2,25

Razlog tome je sto se mec igra na nadmorskoj visini od preko 3700m, na sta sigurno igraci Rivera nisu mogli da se adaptiraju u protekla dva dana. Neku noc je Strongest (takodje iz Bolivije) ubio Internacional, Anderson se rusio po terenu a jos par igraca je bilo bas kriticno. Fizicki parametri ne odgovaraju kvalitetnijim gostima i domaci koji konstanto bivaju izlozeni ovakvim uslovima imaju sigurno vece sanse za pobjedu.

2-0

akumulator87
Kontakt:

Post Postao/la akumulator87 » 20 feb 2015, 09:04

Ja ovom nešto I ne vjerujem, ali eto ispratit cu s 10 evra samo jer je timra donjela fin profit.
Ao prodje skocit cu sebi u usta

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 20 feb 2015, 09:06

Ja cekam leteceg u 15h, odigrat cu na sve sto budem imao ne vjerujem vise od 3/4/5 km ali dosta meni ako kvota bude 7...

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 20 feb 2015, 09:58

Kolike su sanse da prodje ovih 5 ranih http://prntscr.com/67gh8m" onclick="window.open(this.href);return false; a za danas sam kontao na cenera pokusat na lemvig-sonderjyske 1 3.4 kv rukomet

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 20 feb 2015, 10:35

Greivis je napisao/la:Pa sa ovom kvotom samo jedan mec moze biti. Necu nista da pisem pa da ja ljude obaram. Cekamo leteceg.
zasto mislis da je bas dvojka namjestena, obicno kada se stima zatvoreni mec u pitanju bude tocan rezultat tako da ne vjerujem da je ovo, dao bih se kladit da je rezultat u pitanju tako da tekma moze biti bilo koja. Cekamo leteceg pa cemo vidjeti, e moj leteci kud bas sad a ja iz kreveta ne mogu mrdnuti :( pozz FD ;)

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 20 feb 2015, 11:31

Moze biti i X/1 ili X/2.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 20 feb 2015, 11:33

SP/Stuttgart - Dortmund - 2
Odlična prilika večeras za Dortmund da pobjede i malo se udalje od opasne zone, barem do sutra.Stuttgart jako loš ove sezone, zadnji na tabeli, odavno ne zna za pobjedu u Bundesligi i nadam se da Dortmund može pružiti jednu dobru partiju i slaviti...

Nice - Monaco (zg/2,5) - z1
Dovoljno je vidjeti zadnje mečeve ovih dvaju ekipa i sve će vam biti jasno.Na zadnje 3 utakmice Nice-a niti jedan gol nije pao, dok na zadnje 3 međusobne utakmice smo vidjeli samo 2 gola (u regularnom vremenu).

Fognini - Del Bonis - 1
Talijan je jedan od najnezahvalnijih igrača za igrati, ali mislim da može nastaviti sa dobrim igrama na ovome turniru te pobijediti Del Bonisa.

-5,5/Tomic - Nishioka - h2
Tomic jeste dosta kvalitetniji igrač od ovog Japanca, ali mislim da Nishioka može pokriti ovaj hendikep.Igra jako dobro u posljednje vrijeme, u dobroj je formi, ima 5 pobjeda u nizu, a zadnje 2 su pobjede protiv Matoševića i Sijslinga, 2 više nego solidna igrača.Također, Tomic je jučer igrao težak meč u 3 seta protiv Troickog tako da se nadam da neće baš najodmorniji doći na teren...

Halep - Wozniacki (zg/21,5) - z2
4. i 5. igračica svijeta u, nadam se, jednom jako zanimljivom polufinalnom meču.Obje su u dobroj formi i vrijeme da pokažu šta znaju...

kvota : 10,56

:wave:

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 20 feb 2015, 11:39

Halep - Wozniacki (P.P.) 2 2.15

Halep na ovom turniru igra loše za njenu reputaciju, pravi mnogo neiznuđenih grešaka, pravi dosta duplih grešaka. Juče se jedva provukla protiv Makarove.
Sa druge strane Karolina igra odlično, odlično se kreće, sve vraća. Juče sam mislio da će joj Peneta (koja je jako dobro odigrala ovaj turnir) uzeti bar set, ali Karolina je dobila sa 7:5, 6:0. Za hrabrije preporučujem 2:0 za Karolinu, kvota 3.10.
Usput da napišem da očekujem pobjedu Muguruze protiv Suarez Navaro.

Srećno ko isprati. ;)

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 20 feb 2015, 11:52

Willy je napisao/la:Halep - Wozniacki (P.P.) 2 2.15

Halep na ovom turniru igra loše za njenu reputaciju, pravi mnogo neiznuđenih grešaka, pravi dosta duplih grešaka. Juče se jedva provukla protiv Makarove.
Sa druge strane Karolina igra odlično, odlično se kreće, sve vraća. Juče sam mislio da će joj Peneta (koja je jako dobro odigrala ovaj turnir) uzeti bar set, ali Karolina je dobila sa 7:5, 6:0. Za hrabrije preporučujem 2:0 za Karolinu, kvota 3.10.
Usput da napišem da očekujem pobjedu Muguruze protiv Suarez Navaro.

Srećno ko isprati. ;)
Juce je s njom igrala,danas s Pliskovom :D

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.