FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
đaba sve ..para nema
A ti predvodiš one što psujumiky_hz je napisao/la:Jbg neidem ja tamo odavno,Istok ima 3 sezone...rutinerski uz kospe i koju pogrdnu rijec

Ne znam sjeća li se ko, u finalu kupa protiv Zeničana, u onom centralnom dijelu iznad tunela je neki lik psovao njima sve vrijeme. Ali u jednom trenutku je u tri sekunde jednom igrači Zeničana nabrojao sve od - do, što je naravno izazvalo smijeh kod većine.

istok65 je napisao/la:đaba sve ..para nema

vala bas.miky_hz je napisao/la:Moze mi se posrat samo na taj nacin sto su se zakaciti sa nekim oko toga da spusti kisobran jel nevidim nistaGunnerS je napisao/la:Samo da nam se kiša ne posere u cejf
kisa ko kisa mi ne smeta, ali sutra u onoj guzvi bi moglo biti frke zbog kisobrana

samo zbog toga bi volio da ne udari.
Ma ako vidim da ce kisa ne preostaje mi nista drugo nego da dodjem prije 18 i medju prvim udjem na istok, da se sakrijem gore ispod onog bivseg semafora. 

1946
To ja vazda radimHead je napisao/la:Ma ako vidim da ce kisa ne preostaje mi nista drugo nego da dodjem prije 18 i medju prvim udjem na istok, da se sakrijem gore ispod onog bivseg semafora.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Prema yr.no kiša bi trebala prestati do nekih 5 sati ...
http://www.yr.no/place/Bosnia_and_Herze ... _hour.html
Slična priča je bila i protiv Veleža, a ona udarila kao da nikad nije padalamstar je napisao/la:Prema yr.no kiša bi trebala prestati do nekih 5 sati ...

U novi boj ...
sutra ko zeli da dobije pare 1x na sarajevo 100 % prolazi a za kisu nista me ni sikira go se skines na sjeveru milina

Samo Sarajevo
Šta x, ja keca fiksno, 7,35 kvotakanarinac je napisao/la:sutra ko zeli da dobije pare 1x na sarajevo 100 % prolazi a za kisu nista me ni sikira go se skines na sjeveru milina![]()

U novi boj ...
- BordoMahala
- Kontakt:
Ne znam kako mozete na istok, ja se uvijek neckam dal' da tamo odem ali urijetko sam na istoku. Razlog je to sto me oni psovaci totalno nadignu do bola i ja postanem puno gori od njih ako nas ne ide na terenu. Hodam po tribini ko budala, pocnem psovati vise od njih. Jace od mene... Zato se ja klonim istoka
Sjever i lagano, mlad sam svakako jos za navijacke penzije, ionako smo grad sa najmladjim navijackim penzionerima.

Ja uzeo karte za zapad da uzivam...
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Istok dzamijaBordoMahala je napisao/la:Ne znam kako mozete na istok, ja se uvijek neckam dal' da tamo odem ali urijetko sam na istoku. Razlog je to sto me oni psovaci totalno nadignu do bola i ja postanem puno gori od njih ako nas ne ide na terenu. Hodam po tribini ko budala, pocnem psovati vise od njih. Jace od mene... Zato se ja klonim istokaSjever i lagano, mlad sam svakako jos za navijacke penzije, ionako smo grad sa najmladjim navijackim penzionerima.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Veceras terba gledati filmove partizani kako gaze svabe,a I djeno to treba pustiti da pogledaju kako slabiji deru.
Jedva cekam da udem na tribune I da vidim ambijent
Jedva cekam da udem na tribune I da vidim ambijent
Vatra
Ljubim te svaka čast za post!undefined007 je napisao/la:Za nešto manje od 24 sata ili bar približno toliko počet' će nešto sto nije dugo bilo na našem stadionu. Počet' će fudbalski spektakl koji dugo nismo gledali na našem terenu i sa nama u glavnoj ulozi. Borusija Menhengladbah ? Zar je potrebno šta više reći osim od imena tog kluba? Ja mislim da nije. Jasno je ko su i šta su, ali je isto tako jasno ko smo i šta smo mi u ovome trenutku! Krema njemačkog fudbala suprostavit će se trenutno najboljoj, najjačoj i finansijski stabilnoj ekipi iz BiH. Onako objektivno jasno je da su favoriti i to veliki, 90%-tni sa svim tim igračima koji su nastupali na SP. Igrači koji vrijede silne milione igrat' će protiv igrača sićusnih vrijednosti ali velikog srca i velikih muda!Predvođeni mladim, domaćim stručnjakom koji tek gradi svoje ime u trenerskom svijetu. Neki bi se usudili i rekli da je to borba Davida i Golijata, e pa jeste upravo tako! Izađite muški na teren, pofajtajte se k'o nikad dosad, hiljade očiju će vas pratiti sa stadiona ali i uz TV prenos. Vi momci vi predstavljate klub, grad i državu iz koje dolazite pokažite Švabama da se i ovdje igra lijep nogomet. Neka huk Sjevera nosi momke do što boljeg rezultata, ali i ostale tribine uključite se, podržite Sarajevo i Horde! Zapamtite braćo samo jednu stvar: PROTIV SARAJEVA PRED 30 HILJADA LJUDI, NA KOŠEVU NIKO NIJE FAVORIT, PA NI TA BORUSIJA MA KOLIKO GOD JAKA BILA
Momci glavu gore nemate šta izgubiti. U prethodna dva pretkola smo imali šta izgubiti, ali sada nemamo!
SVI ZAJEDNO ZA NAŠE SARAJEVO, DO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOG!![]()
![]()
![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Obzirom da nemogu na utakmicu zbog privatnih obaveza,a imam 3 VIP galerije,znaci mjesta ispod VIP loze,ko hoce nek se javi da mu ih dam u pola cijene
- storm_raider
- Kontakt:
Sutra se vidimo na Kosevu komsije. Borusija se ipak mora gledati uzivo. 

Sport je lijek za tijelo i duh.
storm_raider je napisao/la:Sutra se vidimo na Kosevu komsije. Borusija se ipak mora gledati uzivo.

-
- Kontakt:
Svaka čast za iskrenost, mogao si i prešutiti!storm_raider je napisao/la:Sutra se vidimo na Kosevu komsije. Borusija se ipak mora gledati uzivo.

storm dominira opet, nemoj samo paliti baklje 
ma sto kaze moj mladji brat, istok je kraljevska tribina kad slusas komentare i strucnjake, ne moze da ti ne bude veselo, obicno i ja jednom po sezoni odem tamo samo da se malo odmorim, al dok je mladosti i snage meni je mjesto na sjeveru
sretno nam sutra bordo braco, pa da uzivamo u nasem uspjehu, koji ce i biti veci kako godine budu prolazile, stali smo na noge, idemo naprijed i moramo biti uz klub

ma sto kaze moj mladji brat, istok je kraljevska tribina kad slusas komentare i strucnjake, ne moze da ti ne bude veselo, obicno i ja jednom po sezoni odem tamo samo da se malo odmorim, al dok je mladosti i snage meni je mjesto na sjeveru

sretno nam sutra bordo braco, pa da uzivamo u nasem uspjehu, koji ce i biti veci kako godine budu prolazile, stali smo na noge, idemo naprijed i moramo biti uz klub

Zadnja izmjena: collector, dana/u 20 avg 2014, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997