Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bevanda4
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la bevanda4 » 19 feb 2015, 17:59

Snooker: Welsh Open (1/8 finala)

M. Stevens - M. Fu 1 @2.55
Visoka kvota.. Vjerojatno bi bila i viša da oscilator Stevens jučer u 1/16 finala nije sa turnira izbacio ni manje ni više nego najvećeg - Ronniea O'Sullivana. Nisam gledao igru Fu-a proteklih par dana, ali ni ne zanima me previše. Čovjeka koji, iz utrke za pehar, izbaci legendu ove igre, bio bi grijeh ne pokušati. Pogotovo po ovolikom tečaju. Ajde, Stevo, dokaži da nije bila slučajnost :)

S. Bingham - R. Walden 1 @1.68

Drugi dan zaredom važem hoću li odigrati neki par, i drugi dan zaredom Bingham je u pitanju. Ovaj put malo teži matchup od jučerašnjeg. Ricky, za razliku od Whitea, ima utakmica u rukama, čak i previše! Obojica strašni igrači, a poznati i po tome što su jedni od "dobrih duša" ovog sporta. Biti će užitak pratiti okršaj! Stuart po meni blagi favorit, ali da će biti lagano - sumnjam! Ni bookieji nisu sigurni što učiniti s njima dvojicom.. Vidim da se koef. na Binghama u nekim kladionama kreće od 1.5 do 1.8. A tko zna, ovo bih usporedio sa over/underom igrača NBA - čista lutrija. Sve ovisi kako će ući u meč i koji će sačuvati hladnu glavu do kraja. Neka bolji pobijedi!
U desetom selu živi Antuntun!

ramos4
Kontakt:

Post Postao/la ramos4 » 19 feb 2015, 18:01

evo jedan malo ludi sistem 3/9

slika

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 19 feb 2015, 18:09

Tenis jedan par od mene..

gulbis-chardy 2

gulbis u padu forme

fina je kvota na chardyju 1.90 cini mi se.. pa ko hoce nek proba :)
FC Bayern !!!!!

SafetSajo
Kontakt:

Re: AW: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la SafetSajo » 19 feb 2015, 18:25

Merli je napisao/la:
juanitomaravillaa je napisao/la:Totalno profulana kvota na Inter veceras,ocekujem laganu pobjedu Intera sa 2 gola razlike..
Ne mogu dobit kaljaria kuci a da dobiju ovog irskog velikana kako da ne gazi ih seltic
Svaka cast kralju profulo si državu tog velikana :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

bojler
Kontakt:

Re: AW: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la bojler » 19 feb 2015, 18:26

SafetSajo je napisao/la:
Merli je napisao/la:
juanitomaravillaa je napisao/la:Totalno profulana kvota na Inter veceras,ocekujem laganu pobjedu Intera sa 2 gola razlike..
Ne mogu dobit kaljaria kuci a da dobiju ovog irskog velikana kako da ne gazi ih seltic
Svaka cast kralju profulo si državu tog velikana :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To ti ga dodje Dundalk Seltik

uvijekjedna
Kontakt:

Post Postao/la uvijekjedna » 19 feb 2015, 18:51

Liverpool -Besiktas 1
Tottenham - Fiorentina 1x
Roma - Feyenoord 1
T.Parker 16,5 MANJE
Estrella - Novikov 1

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 19 feb 2015, 18:54

Tottenham - Fiorentina zk 4,5 - vise 1,95

Sudi Vellasco Carballo koji voli da se razmase sa zutim kartonima, mogao bi i crveni pasti 4,00. U posljednjih 10 utakmica koje je sudio samo jednom nije isao preko ove granice.
slika

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 19 feb 2015, 18:59

Roma- Feyenoord (SP) 1 1.75 - yebiga, morao sam nesto iz SP, a Roma mi je nekako najbliza pobjedi od svih favorita
Trabzonspor- Napoli ddg 1.42 - ove turke pamtim kao vrlo efikasnu ekipu... Dodas tome vrlo klimavu odbranu Napolija, ludnicu na stadionu itd, i dobijes ovaj riskantni tip
Torino- Bilbao 2+ 1.40 - ovo sam zadnje odabrao preko qurca jer sam vec postao isfrustriran cudnim kvotama... Bice potreban jedan gol u prvom da prodje :pray:
Celtic- Inter x2 1.35 - o ovom paru je vec puno napisano... Kvaliteta i forma na strani gostiju, tesko da ce izgubiti veceras
Guingamp- Dynamo Kiev ddg 1.37 - francuzi u dobroj formi, i mozda sto je vaznije u takmicarskoj, za razliku od gostiju. Tu vidim prednost
Unicaja- Bilbao 1 1.40 - jer tiketi koji se sastoje samo od fudbala rijetko prolaze, inace prepisano od kolege sa foruma... No pressure, men :mrgreen:

Na cenera - 90! :salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 19 feb 2015, 19:00

Merli je napisao/la:
Kako vidim ti si se neki dan ovdje ponusdio sa nekakvim "čašćenjem" pa onda kada si to izradio onda krećeš sa lupetanjem. Jucer za Real tvrdis da izvodi najmanje kornera od svih ucesnika LP, a taj isti Real kada je kuci utrpa 7,8 kornera do poluvremena. Na strani 3-4 kornera(1.poluvrijeme). Jucer mrtva utakmica, igrali sa četvrtinom gasa. Veceras INter gubi s 2 razlike? Gledas li INter u zadnjih mjesec dana? Ocigledno ne. Celtic-Irska? :facepalm: Ne lupetaj više :pinokio:
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 19 feb 2015, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.

Marjan
Kontakt:

Post Postao/la Marjan » 19 feb 2015, 19:00

Wolfsburg-Sporting-oba daju gol
Wolfsburg-Sporting-domacin daje gol
Wolfsburg-Sporting-gost daje gol
Wolfsburg-Sporting(9,5)-vise kornera
Dost daje gol

@10,37

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 19 feb 2015, 19:34

Pikado: Premier league (3. kolo)

Wade - Chisnall 1 @2.10
Pisao sam prošli put za Chizzya kad sam prognozirao X protiv nizozemca Van Barnevelda. I skoro je ušlo. Chizzy je brejknuo zadnji leg, ubacio je maximum i par 140-ki.. Nije ga se više moglo uhvatit. Otišao je s pobjedom 7-5. No, danas ga čeka James "The Machine" Wade, koji je trenutno bolji igrač od prošlotjednog suparnika. U odličnoj je formi i ne vjerujem da će se Chisnall usrećiti večeras. Nadam se da će Wade imati ruku kao i zadnja dva tjedna, jer ako hoće, pobjeda je zagarantirana. Kvota više nego dobra.

Taylor - Bunting 1 @1.55
Bunting, pridošlica u PDC.. Svjetski prvak 2014., ali u BDO (slabiji ogranak). Za BDO je nastupao 12 godina. 2014. nakon osvajanja SP-a prešao je u PDC i zasada skupio par neloših rezultata. Ali to se uglavnom odnosi na ulazak u zadnjih 16, eventualno zadnjih 8 ako ga baš krene. S druge strane, ptice na grani znaju tko je Phil Taylor. 16 puta svjetski prvak, bog pikada, definitivno najveći igrač koji je ikad uzeo strelice u ruke. Po kvoti od 1.55 dvojbi je malo. Tečaj je toliki samo radi Taylorovih godina, a i već se par sezona vidi da je čovjeku pun ku*ac.. Osvojio je sve što se može osvojiti i to u nekoliko navrata. Mada vjerujem da bi se umirovio da mu stvarno nije stalo. Prošlogodišnju Premier ligu krenuo je sa 4 poraza, ove godine se vraća čisto da dokaže ljudima kako je to bila slučajnost. Bunting će imati posla večeras, ali na koncu mislim da izvlači kraći kraj.

Van Gerwen - Anderson 1 @2.00

2 najveća imena u dosadašnjem tijeku Premier lige. Strašna ih forma prati. Igrali prije 4 dana na European touru, van Gerwen dobio urednih 6-2. Ne sumnjam da će se nešto slično dogoditi i danas. Čovjek je aktualni svjetski prvak i bez sumnje zaslužio je to mjesto. Anderson zadnjih 10 godina igra toplo hladno.. Iznenadi koju sezonu pa ga nema sljedeće dvi za čut ni vidjet. Pretpostavljam da je ovo ona u kojoj iznenađuje, ali večeras udara u zid zvan Michael Van Gerwen.

Wright - Van Barneveld 2 @2.10
Nisam mislio ovaj par predlagati ali ipak moram. Ne mogu se oteti dojmu da Van Barneveld ipak nije za staro željezo. Gledao sam ga prošli tjedan, a vjerujem da je i nekolicina vas kad smo pratili hoće li ući onaj X protiv Chizzija. Igrao je odlično, zadnji leg praktički nije imao šanse jer je Chisnall odigrao savršeno kad je bilo najviše potrebno. Bivši svjetski prvak zasigurno ne želi da ga pamte kao luzera godine. Ima najveću gerilu fanova na touru i ne sumnjam da će mu to večeras biti neka vrsta stimulansa za proći Wrighta koji je najgori igrač dosadašnjeg dijela lige. Inače, Chizzy je Wrighta prije 2 tjedna dobio 7-1, dok se s Barneyem prošli tjedan kako smo već rekli mučio sve do kraja da bi nekako na jedvite jade izvukao 7-5 umjesto remija. Wright je uvijek bio klaun, sama njegova pojava to govori.. Prošle godine je iznenadio igrama, ali ove se, izgleda, vraća na staro. Iskoristi to Barney! :salut:

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 19 feb 2015, 19:44

Od kupa uefa igram:

Bacca daje @2.70
Mitrović daje @2.70
Yarmolenko daje @3.60
Soriano daje @2.90

Ukupna kvota: 76,1076

Pa nemam ja više živce za borbu s nogometnom mafijom i 1 X 2.. davno su prošla ta vremena kad je ulazilo!

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 19 feb 2015, 20:46

Convicts1988 je napisao/la:G.Simon - Čorić 1 1.25

Simon domaći igrač, u dosta dobroj formi za razliku od mladog Čorića koji je upao u krizu loših rezultata .
Bilo bi dosta veliko iznenadjenje da mladi Čorić dobije Simona danas .

Klizan - Del Bonis 1 1.55

Ovdje isto važi za Del Bonisa kao i za Čorića, u dosta lošoj formi, od zadnjih 10 mečeva čak je 8 izgubio .
Igrali do sada 4 puta ova dva tenisera, Klizan dobio 3 meča, a argentinac 1.

Halep - Makarova 1 1.55 (P.P)

Ovdje i nemam neko objašnjenje zašto igram 1, mišljenje je da je Halep kvalitetnija teniserka po meni i da danas ovo uzima, fina je kvota .

CSKA - Granada pik1 1.35

Ovdje je kolega @Krmpotich sve rekao, ja idem sa malo sigurnijom varijantom, poluvrijeme ili kraj 1 .

Ranheim - Levanger 4+ 2.10

Norvežani, prijateljska utakmica, ja mislim da će ovo lagano proći kao i jučer Bearum - Lyn, gdje su u prvom pol. pala 4 gola . U zadnje dvije njihove medjusobne palo je 8 i 10 golova :crazy: .

Cedevita - Zadar 1 1.20

Finale hrvatskog kupa, Cedevita po meni dosta kvalitetniji tim od Zadra, očekujem danas njihovu pobjedu i da uzmu taj pehar kupa, mada neće biti lagano .

14,5 / J.B Florence (Zadar) OVER

Najbolji igrač Zadra, uzima najviše šuteva i ima mnogo slobode u igri. Danas, ako Zadar misli da dobije ili da bude rezultatski u egalu do kraja, ovaj "amer" će morati da potegne . Jučer je Ciboni ubacio čini mi se 30+ poena .

Wolfsburg - Sporting L. (P.P) 1 1.80

Šta reći za Wolfsburg, tim koji je nedavno demolirao veliki Bayern . Ne znam da li imaju nekih kalkulacija u ovoj EL, jer znamo svi da mnogi timovi ovo takmičenje ne shvataju toliko ozbiljno i ne idu s prvim timom, ali ako imaju visoke "apetite", mislim da će De Bruyne i društvo danas riješiti pitanje prolaska dalje .

Ulog: 5 KM Dobitak: 170 KM
Baš ono što nije trebalo, palo je, jbg : )

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 19 feb 2015, 22:21

admir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/674md6 za danas i za ove hrabrije sto igraju kv vece od 3 nek pokusaju cesson-tremblay 2 3.1 kv
25:29 rukomet zavrsio nadam se da je neko poslusao a na listicu sam se ispadao ono momacki za rukomet sam bio ubjedjen francuzi su to 1.4 kv kuci ko da namjestaju da gosti dobiju

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 19 feb 2015, 22:49

bevanda4 je napisao/la:Pikado: Premier league (3. kolo)

Wade - Chisnall 1 @2.10

Pisao sam prošli put za Chizzya kad sam prognozirao X protiv nizozemca Van Barnevelda. I skoro je ušlo. Chizzy je brejknuo zadnji leg, ubacio je maximum i par 140-ki.. Nije ga se više moglo uhvatit. Otišao je s pobjedom 7-5. No, danas ga čeka James "The Machine" Wade, koji je trenutno bolji igrač od prošlotjednog suparnika. U odličnoj je formi i ne vjerujem da će se Chisnall usrećiti večeras. Nadam se da će Wade imati ruku kao i zadnja dva tjedna, jer ako hoće, pobjeda je zagarantirana. Kvota više nego dobra.

Taylor - Bunting 1 @1.55
Bunting, pridošlica u PDC.. Svjetski prvak 2014., ali u BDO (slabiji ogranak). Za BDO je nastupao 12 godina. 2014. nakon osvajanja SP-a prešao je u PDC i zasada skupio par neloših rezultata. Ali to se uglavnom odnosi na ulazak u zadnjih 16, eventualno zadnjih 8 ako ga baš krene. S druge strane, ptice na grani znaju tko je Phil Taylor. 16 puta svjetski prvak, bog pikada, definitivno najveći igrač koji je ikad uzeo strelice u ruke. Po kvoti od 1.55 dvojbi je malo. Tečaj je toliki samo radi Taylorovih godina, a i već se par sezona vidi da je čovjeku pun ku*ac.. Osvojio je sve što se može osvojiti i to u nekoliko navrata. Mada vjerujem da bi se umirovio da mu stvarno nije stalo. Prošlogodišnju Premier ligu krenuo je sa 4 poraza, ove godine se vraća čisto da dokaže ljudima kako je to bila slučajnost. Bunting će imati posla večeras, ali na koncu mislim da izvlači kraći kraj.

Van Gerwen - Anderson 1 @2.00

2 najveća imena u dosadašnjem tijeku Premier lige. Strašna ih forma prati. Igrali prije 4 dana na European touru, van Gerwen dobio urednih 6-2. Ne sumnjam da će se nešto slično dogoditi i danas. Čovjek je aktualni svjetski prvak i bez sumnje zaslužio je to mjesto. Anderson zadnjih 10 godina igra toplo hladno.. Iznenadi koju sezonu pa ga nema sljedeće dvi za čut ni vidjet. Pretpostavljam da je ovo ona u kojoj iznenađuje, ali večeras udara u zid zvan Michael Van Gerwen.

Wright - Van Barneveld 2 @2.10

Nisam mislio ovaj par predlagati ali ipak moram. Ne mogu se oteti dojmu da Van Barneveld ipak nije za staro željezo. Gledao sam ga prošli tjedan, a vjerujem da je i nekolicina vas kad smo pratili hoće li ući onaj X protiv Chizzija. Igrao je odlično, zadnji leg praktički nije imao šanse jer je Chisnall odigrao savršeno kad je bilo najviše potrebno. Bivši svjetski prvak zasigurno ne želi da ga pamte kao luzera godine. Ima najveću gerilu fanova na touru i ne sumnjam da će mu to večeras biti neka vrsta stimulansa za proći Wrighta koji je najgori igrač dosadašnjeg dijela lige. Inače, Chizzy je Wrighta prije 2 tjedna dobio 7-1, dok se s Barneyem prošli tjedan kako smo već rekli mučio sve do kraja da bi nekako na jedvite jade izvukao 7-5 umjesto remija. Wright je uvijek bio klaun, sama njegova pojava to govori.. Prošle godine je iznenadio igrama, ali ove se, izgleda, vraća na staro. Iskoristi to Barney! :salut:

Sad gledam play by play ovih dvoje što su ostali X.. Van barneveld je vodio 5-1, pa 6-3.. :sick: Majko mila.. :puke: Pa da Wade nije meč završio remijem, mislim da bih puknuo! Ovako su barem dvojica pala.

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 19 feb 2015, 23:04

Frankie je napisao/la:Tottenham - Fiorentina zk 4,5 - vise 1,95
Lijepo krenuli do 50. minute bila 3 i onda posljednjih 40 minuta nista, a mog'o je vala u nekoliko situacija i pokazati zuti. Izvinjavam se ako je neko ispratio, uzasna noc.

grobar1099
Kontakt:

Post Postao/la grobar1099 » 19 feb 2015, 23:51

Hajmo ovi Nba analiticari, dajte par prijedloga pa da vidimo, imam 13 maraka na racunu, ide veceras all in pa sta bude!
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.

Barca mes que un club!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 feb 2015, 00:46

Consigliere je napisao/la:Roma- Feyenoord (SP) 1 1.75 - yebiga, morao sam nesto iz SP, a Roma mi je nekako najbliza pobjedi od svih favorita
Trabzonspor- Napoli ddg 1.42 - ove turke pamtim kao vrlo efikasnu ekipu... Dodas tome vrlo klimavu odbranu Napolija, ludnicu na stadionu itd, i dobijes ovaj riskantni tip
Torino- Bilbao 2+ 1.40 - ovo sam zadnje odabrao preko qurca jer sam vec postao isfrustriran cudnim kvotama... Bice potreban jedan gol u prvom da prodje :pray:
Celtic- Inter x2 1.35 - o ovom paru je vec puno napisano... Kvaliteta i forma na strani gostiju, tesko da ce izgubiti veceras
Guingamp- Dynamo Kiev ddg 1.37 - francuzi u dobroj formi, i mozda sto je vaznije u takmicarskoj, za razliku od gostiju. Tu vidim prednost
Unicaja- Bilbao 1 1.40 - jer tiketi koji se sastoje samo od fudbala rijetko prolaze, inace prepisano od kolege sa foruma... No pressure, men :mrgreen:

Na cenera - 90! :salut:
Na kraju lose, iako je bilo realne sanse da prodje: Feyenoord iz ofsajda izjednacio, Cardozo promasio sa metar za Trabzon...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

FlyingDutchman
Kontakt:

Post Postao/la FlyingDutchman » 20 feb 2015, 00:53

Sutra u 15:00h cete dobiti namesten mec za sutra iz Francuske 2.lige.
Kvota je oko 7,00-7,50 i dobili smo danas potvrdu da je mec zatvoren 100% kao i svi prethodni mecevi iz ove lige koje smo imali i davali korisnicima.

To ce biti poslednji mec koji ce moj tim dati na svim forumima na kojima smo aktivni do kraja maja ove godine.
Za bilo kakva pitanja posle meca mozete se javiti u inbox.

Zelimo Vam uspesan prolecni lov na kvote !!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 feb 2015, 00:54

FlyingDutchman je napisao/la:Sutra u 15:00h cete dobiti namesten mec za sutra iz Francuske 2.lige.
Kvota je oko 7,00-7,50 i dobili smo danas potvrdu da je mec zatvoren 100% kao i svi prethodni mecevi iz ove lige koje smo imali i davali korisnicima.

To ce biti poslednji mec koji ce moj tim dati na svim forumima na kojima smo aktivni do kraja maja ove godine.
Za bilo kakva pitanja posle meca mozete se javiti u inbox.

Zelimo Vam uspesan prolecni lov na kvote !!!
Smijem ja staviti pare od kojih trebam uzeti u ponedeljak skriptu i digitron? :?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.