Pikado: Premier league (3. kolo)
Wade - Chisnall 1 @2.10
Pisao sam prošli put za Chizzya kad sam prognozirao X protiv nizozemca Van Barnevelda. I skoro je ušlo. Chizzy je brejknuo zadnji leg, ubacio je maximum i par 140-ki.. Nije ga se više moglo uhvatit. Otišao je s pobjedom 7-5. No, danas ga čeka James "The Machine" Wade, koji je trenutno bolji igrač od prošlotjednog suparnika. U odličnoj je formi i ne vjerujem da će se Chisnall usrećiti večeras. Nadam se da će Wade imati ruku kao i zadnja dva tjedna, jer ako hoće, pobjeda je zagarantirana. Kvota više nego dobra.
Taylor - Bunting 1 @1.55
Bunting, pridošlica u PDC.. Svjetski prvak 2014., ali u BDO (slabiji ogranak). Za BDO je nastupao 12 godina. 2014. nakon osvajanja SP-a prešao je u PDC i zasada skupio par neloših rezultata. Ali to se uglavnom odnosi na ulazak u zadnjih 16, eventualno zadnjih 8 ako ga baš krene. S druge strane, ptice na grani znaju tko je Phil Taylor. 16 puta svjetski prvak, bog pikada, definitivno najveći igrač koji je ikad uzeo strelice u ruke. Po kvoti od 1.55 dvojbi je malo. Tečaj je toliki samo radi Taylorovih godina, a i već se par sezona vidi da je čovjeku pun ku*ac.. Osvojio je sve što se može osvojiti i to u nekoliko navrata. Mada vjerujem da bi se umirovio da mu stvarno nije stalo. Prošlogodišnju Premier ligu krenuo je sa 4 poraza, ove godine se vraća čisto da dokaže ljudima kako je to bila slučajnost. Bunting će imati posla večeras, ali na koncu mislim da izvlači kraći kraj.
Van Gerwen - Anderson 1 @2.00
2 najveća imena u dosadašnjem tijeku Premier lige. Strašna ih forma prati. Igrali prije 4 dana na European touru, van Gerwen dobio urednih 6-2. Ne sumnjam da će se nešto slično dogoditi i danas. Čovjek je aktualni svjetski prvak i bez sumnje zaslužio je to mjesto. Anderson zadnjih 10 godina igra toplo hladno.. Iznenadi koju sezonu pa ga nema sljedeće dvi za čut ni vidjet. Pretpostavljam da je ovo ona u kojoj iznenađuje, ali večeras udara u zid zvan Michael Van Gerwen.
Wright - Van Barneveld 2 @2.10
Nisam mislio ovaj par predlagati ali ipak moram. Ne mogu se oteti dojmu da Van Barneveld ipak nije za staro željezo. Gledao sam ga prošli tjedan, a vjerujem da je i nekolicina vas kad smo pratili hoće li ući onaj X protiv Chizzija. Igrao je odlično, zadnji leg praktički nije imao šanse jer je Chisnall odigrao savršeno kad je bilo najviše potrebno. Bivši svjetski prvak zasigurno ne želi da ga pamte kao luzera godine. Ima najveću gerilu fanova na touru i ne sumnjam da će mu to večeras biti neka vrsta stimulansa za proći Wrighta koji je najgori igrač dosadašnjeg dijela lige. Inače, Chizzy je Wrighta prije 2 tjedna dobio 7-1, dok se s Barneyem prošli tjedan kako smo već rekli mučio sve do kraja da bi nekako na jedvite jade izvukao 7-5 umjesto remija. Wright je uvijek bio klaun, sama njegova pojava to govori.. Prošle godine je iznenadio igrama, ali ove se, izgleda, vraća na staro. Iskoristi to Barney!