benjo nemoj mi to raditarelinho je napisao/la:vodimo 1:0 protiv Dinama na Bjelasnici

kao da gledam nece biti prenos u 16:00 na TVSA
da ste rekli na 1+1 mozda bi i povjerovao al ovako na 4 godine

EDIT: eno na borovini objavili vijest

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
benjo nemoj mi to raditarelinho je napisao/la:vodimo 1:0 protiv Dinama na Bjelasnici
Što to brate? Neka, mora se pokazati ko je glavni u gradu, državi a za to postoji više načina. Nije to samo osvojiti titule, pobjediti gradskog rivala ... ima tu i još segmenata kako poniziti mitskog rivala. Imaš dosta primjera u modernom svijetu: Owen u Uniedu, Figo u Realu, Ibrahimović u Milanu, Hitzfeld u Bayernu ...bagrcavi je napisao/la:E ako onaj štakor potpiše i to još na 4 godine, u prvoj tekmu koju on bude igro ja ću se go skinuti i uletit u teren.
Bolan zavrsena stvar...Skoro je igrac Zeljemiky_hz je napisao/la:Ako cemo realno,Amar je njega ganjao jos i davno davno...i njega i Berberovica,ima tome masala,dok su kod nas jos bili,mene sekunde nece iznenaditi da ga sada kontaktira...ali nije Skoro sto je bio realno,a i nevjerujem da bi pristao bez obzira sto je pakas ,a i on nije sastavio 2 utakmice u nizu nepamti ni on sam od kad
Licno poznajem njegovog amiđica i on mi je to potvrdio, Skoro je igrac Zelje !pile87 je napisao/la:Bolan zavrsena stvar...Skoro je igrac Zeljemiky_hz je napisao/la:Ako cemo realno,Amar je njega ganjao jos i davno davno...i njega i Berberovica,ima tome masala,dok su kod nas jos bili,mene sekunde nece iznenaditi da ga sada kontaktira...ali nije Skoro sto je bio realno,a i nevjerujem da bi pristao bez obzira sto je pakas ,a i on nije sastavio 2 utakmice u nizu nepamti ni on sam od kad
Brko ce to za pola godine dovest u red bice najjaci napdac u ligi sigurno, da je prije presao u Zelju sad bi igrao u nekoj finoj ekipi a ne u trecoj ligi...Direkt je napisao/la:Bolan zavrsena stvar...Skoro je igrac Zelje Licno poznajem njegovog amiđica i on mi je to potvrdio, Skoro je igrac Zelje !
Paša, kume, anđele.. Zavrsena stvar, i mene je iznenadilo ali sta ces Brko je cudopropuh je napisao/la:Daj te ljudi jel se vi zajebavate zar mi nismo krenuli naprijed, koji ce nam q. otpad od igraca.
@ovo aldin hakovo profileDirekt je napisao/la:Paša, kume, anđele.. Zavrsena stvar, i mene je iznenadilo ali sta ces Brko je cudopropuh je napisao/la:Daj te ljudi jel se vi zajebavate zar mi nismo krenuli naprijed, koji ce nam q. otpad od igraca.
@pile eh da je Bogdom, Gomez mu nebi bio ravan.
Naravno da nisamanonimni je napisao/la:jesi ti ozbiljan, @pile ?
pile87 je napisao/la:Naravno da nisamanonimni je napisao/la:jesi ti ozbiljan, @pile ?Dosta vise zajebancije
nego dosadna ova tisina oko kluba pa da malo razdrmamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.