FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
94
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
67
25%

Ukupno glasova: 267

MaroonBjelave
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MaroonBjelave » 28 maj 2023, 00:06

Lucas je napisao/la:
28 maj 2023, 00:04
Taj Mina je potpuno nepotreban, jos stranac.Radovic i Durakovic sasvim ok rješenja za lijevu stranu, sa Tomasevicem raskinuti ugovor. Volio bih da se Ikic vrati i da sa Kyeremehom cini dvojac desnih krila.
Delac, Mulalic, Anicic, Martinovic, Durakovic, Balta, Vrancic, Avramovski, Kyeremeh, Ziljkic i Renan. Mislim da bi i ovih prvih 11 bilo u potpunosti konkurentno za titulu naredne sezone.
Možda Mina ima kakve veze sa "snajkom u nas", pa je možda naređeno da mora doći :D

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 28 maj 2023, 00:08

MaroonBjelave je napisao/la:
28 maj 2023, 00:06
Lucas je napisao/la:
28 maj 2023, 00:04
Taj Mina je potpuno nepotreban, jos stranac.Radovic i Durakovic sasvim ok rješenja za lijevu stranu, sa Tomasevicem raskinuti ugovor. Volio bih da se Ikic vrati i da sa Kyeremehom cini dvojac desnih krila.
Delac, Mulalic, Anicic, Martinovic, Durakovic, Balta, Vrancic, Avramovski, Kyeremeh, Ziljkic i Renan. Mislim da bi i ovih prvih 11 bilo u potpunosti konkurentno za titulu naredne sezone.
Možda Mina ima kakve veze sa "snajkom u nas", pa je možda naređeno da mora doći :D
Višak ako je Duraković gotov.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 28 maj 2023, 00:22

Nego gledam, Jajalo izgleda otpisan u Veneciji, nije igrao zadnja tri mjeseca, možda tu probati nesto uraditi. Jest da je prekjucer napunio 35 i da nije nesto igrao u ovoj sezoni, ali siguran sam da bi kod nas prekucao. Ugovor mu doduše ističe za dvije godine.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 28 maj 2023, 00:30

sta mislite za Igora Savica onog iz Zrinjskog
ova mu ekipa ispala u drugu ligu u Rusiji
odlican je bio uz Basica

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 28 maj 2023, 00:36

Alii je napisao/la:
27 maj 2023, 23:38
johntravolta123 je napisao/la:
27 maj 2023, 23:31
Zaboravlja se da je primarna pozicija Guliashivilija na CAM...
Kod nas je igrao rw i lw.
U reci rw lw st
U klubu tamo lw.
A cam mu nije primarna pozicija.
Nigdje nije igrao cama ne znam odakle info da to igra.
Primarna Pozicija lw
Moze da igra Rw i st
Pogledaj TM :

Main position:
Second Striker
Other position:
Right Winger
Left Winger

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 28 maj 2023, 00:55

Guliashvilija bi ja rado na posudbu poslao, a Ikica vratio. Realno, Guliashvili nicim nije pokazao da je bolji od njega, Ikic je imao finu statistiku jesenas kod nas, poznaje ligu, generalno gledajuci dosta je kvalitetan igrac na svojoj poziciji.

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 28 maj 2023, 01:28

28 maj 2023, 00:36
Alii je napisao/la:
27 maj 2023, 23:38
27 maj 2023, 23:31
Zaboravlja se da je primarna pozicija Guliashivilija na CAM...
Kod nas je igrao rw i lw.
U reci rw lw st
U klubu tamo lw.
A cam mu nije primarna pozicija.
Nigdje nije igrao cama ne znam odakle info da to igra.
Primarna Pozicija lw
Moze da igra Rw i st
Pogledaj TM :

Main position:
Second Striker
Other position:
Right Winger
Left Winger
Second stricker je st tj dva spica igras u napadu on je taj drugi spic.Samo ti ime kaže.Nije cam. 442 433 4231 je u tim fomacijama igrao i jos neka od 3..
Vidio sam tm i tako historiju formacija u kojima je igrao.
St,lw,rw.
Da je cf pa hajde nekako.
A većinu do sada utakmica u karijeri igrao je na krilima.
Njega ostaviti zamjena za ziljkica ili francisa
A i nije imao minute kod nas ali kada je igrao vidjeli smo sta zna dobro raditi(brz ,dobar sut ,kontrola lopte)

iliyaa8
Kontakt:

Post Postao/la iliyaa8 » 28 maj 2023, 06:03

Hoce li se moci sutra opet kupiti preko bh telekoma za 2 markice da se gleda tekma, sad sam u Americi ne bi nesto rizikovao sa dzeko11 ili sl.

Znam da je ovdje brat neki bio sto je slao linkove od bh telekoma kako to funkcionise, ja nmg da se snadjem na onoj stranici njihovoj neko dobro glup je ono pravio

A ako ima neki brat pitar iz amerike nek kaze ako je kad gledo preko dzeko11 smijel se to
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO

⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 28 maj 2023, 08:03

Leotar - Široki 2
Sloboda - ***** 1
Sloga - Bojac 2

:pray:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 28 maj 2023, 09:22

Joj meraka, ne moraš izginuti na terenu da bi u Europu otišao, nego u malo opuštenijoj varijanti uzeti bod ili 3, i okrenuti se idućoj sezoni.
Volio bi ovaj sastav vidjeti danas:
Šutković, Radović, Aničić, Šerbečić, Mulalić, Vrančić, Nurković, Zilkić, Avramovski, Guliashvili, Oliveira
Mix sastav, a opet mislim da je dovoljno da bude otvorena i dobra utakmica.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 28 maj 2023, 09:25

iliyaa8 je napisao/la:
28 maj 2023, 06:03
Hoce li se moci sutra opet kupiti preko bh telekoma za 2 markice da se gleda tekma, sad sam u Americi ne bi nesto rizikovao sa dzeko11 ili sl.

Znam da je ovdje brat neki bio sto je slao linkove od bh telekoma kako to funkcionise, ja nmg da se snadjem na onoj stranici njihovoj neko dobro glup je ono pravio

A ako ima neki brat pitar iz amerike nek kaze ako je kad gledo preko dzeko11 smijel se to
Brate ne znam za ameriku, ali ja sam malo istrazivao i trazio dok sam bio u Njemackoj. Uglavnom, koliko sam ja skontao, puno je teze da te "uhvate" u belaju kad streamas neki sadrzaj preko neta, jer to bi ti bukvalno morali upasti i uhvatiti te na djelu. S druge strane, opasno je skidati sadrzaj trajno - filmove, serije, muziku i ta sranja jer onda imaju fizicki dokaz da si prekrsio zakon. Ja sam streamao 7-8 nasih tekmi s dzeko11 i drugih sajtova, nisam nikad imao problema, onda sam se opustio kad sam vidio da nema frke, pa sam gledao sve moguce tekme redom :rol: . E sad fakat ne znam kakvo je stanje s Amerikom i je li drukcija ista ta politika i imaju li oni neke druge nacine da te uhvate. Malo se zarovi po redditu i slicnim forumima i ispitaj sta se smije a sta ne, ali mislim da ne bi trebao imati problema zbog streamanja, ali eto, nemoj me drzat za rijec 100%, ne bih te volio uvaliti :mrgreen:

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 28 maj 2023, 09:27

Bosniak10 je napisao/la:
28 maj 2023, 08:03
Leotar - Široki 2
Sloboda - ***** 1
Sloga - Bojac 2

:pray:
Leotar - široki 2
Sloboda - željezničmar 1
Sloga - Vico 1
Posusje - Velez 1
TC - svinjski 2

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 28 maj 2023, 09:33

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
28 maj 2023, 09:22
Joj meraka, ne moraš izginuti na terenu da bi u Europu otišao, nego u malo opuštenijoj varijanti uzeti bod ili 3, i okrenuti se idućoj sezoni.
Volio bi ovaj sastav vidjeti danas:
Šutković, Radović, Aničić, Šerbečić, Mulalić, Vrančić, Nurković, Zilkić, Avramovski, Guliashvili, Oliveira
Mix sastav, a opet mislim da je dovoljno da bude otvorena i dobra utakmica.
Igrace na koje se ne racuna u iducoj sezoni nema potrebe da igraju. Zali boze trave.
Anicic kad dosad nije igrao,stvarno nema potrebe ni sada. Neka uskoristi dan za posjetu Banji Reumal. Isto i bogalj Avram,taman do Banje,da Anicic nije sam.
Nagraditi akademce utakmicom. Graditi tim za iducu sezonu. Evropa je blizu. Treba iskoristiti utakmicu. Djeci svaka sluzbena minuta puno znaci a i klubu ce znaciti.
I naravno treba pustiti naseg dragulja naseg nebrusenog dijamanta Dala Varesanovica,neka se izivljava nad konjickom nejaci neka podize cijenu.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 28 maj 2023, 09:34

spezial je napisao/la:
28 maj 2023, 09:25
iliyaa8 je napisao/la:

Brate ne znam za ameriku, ali ja sam malo istrazivao i trazio dok sam bio u Njemackoj. Uglavnom, koliko sam ja skontao, puno je teze da te "uhvate" u belaju kad streamas neki sadrzaj preko neta, jer to bi ti bukvalno morali upasti i uhvatiti te na djelu. S druge strane, opasno je skidati sadrzaj trajno - filmove, serije, muziku i ta sranja jer onda imaju fizicki dokaz da si prekrsio zakon. Ja sam streamao 7-8 nasih tekmi s dzeko11 i drugih sajtova, nisam nikad imao problema, onda sam se opustio kad sam vidio da nema frke, pa sam gledao sve moguce tekme redom :rol: . E sad fakat ne znam kakvo je stanje s Amerikom i je li drukcija ista ta politika i imaju li oni neke druge nacine da te uhvate. Malo se zarovi po redditu i slicnim forumima i ispitaj sta se smije a sta ne, ali mislim da ne bi trebao imati problema zbog streamanja, ali eto, nemoj me drzat za rijec 100%, ne bih te volio uvaliti :mrgreen:
Mislim da ne bi trebao imati problema s tim na netu posebno jer je livestream. A imam mnogo jarana iz Amerike koji su svaku utakmicu gledali onaj "Hesgoal" (koji je sad ugašen), ali znam da im ništa nije bilo. Isto tako sam u njemačkoj morao platiti 1500 eura jer sam instalirao jedan film preko torrenta tako da je bolje da istražiš za svaki slučaj. A za telekom bolje ti je da ne probavaš znam da je za neku utakmicu bilo kao 5 maraka pa sam se ubio na njihovoj stranici koja je da bog sačuva.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 28 maj 2023, 09:36

spezial je napisao/la:
28 maj 2023, 09:25
iliyaa8 je napisao/la:

Ne mogu 100% garantovati jer nikad se ne zna, ali najnormalnije sam iz USA gledao prenos na dzeko11, i na ostalim siteovima. Nikad nijedan problem.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 28 maj 2023, 09:40

Zašto je naš youtube "umro" nakon priprema? Je li nekom mrsko jer sam siguran da neko prima platu a zanemaruje nešto što svi profesionalni klubovi imaju.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 28 maj 2023, 09:42

Da, sad i ja evo gledam po netu, uglavnom sto se tice streaminga, u probleme upadaju oni koji hostaju taj stream, ili ako ga pustis naprimjer u kafani za druge ljude, ali ako gledas sam u privatnosti svog doma, mislim da ne bi trebalo biti problema. Jednostavno, ne skidas nista i ne krades na svoj uredjaj, tako da nemaju se za sta uhvatiti. Mislim da je najgore sto se moze desiti da ti provider interneta ukine uslugu, ali i oni bi te prvo sigurno opomenuli.

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 28 maj 2023, 09:51

bordobijelisampion je napisao/la:
28 maj 2023, 09:40

Zašto je naš youtube "umro" nakon priprema? Je li nekom mrsko jer sam siguran da neko prima platu a zanemaruje nešto što svi profesionalni klubovi imaju.
Kod nas rade jedino kad se trebaju pare uzet za clanske i tjt

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 28 maj 2023, 09:58

iliyaa8 je napisao/la:

Buraz ja sam isro uzimao Mytv i sve ok dok Arena ne prenosi i onda zajebancija sa streamovima.
Fino lijepo uzeo IPTV i ko gospodin sve tekme na izvolite.
75 E godišnje i Bog te veselio.Imam i MY TV i sve što duša poželi.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 28 maj 2023, 10:24

Sazg je napisao/la:
28 maj 2023, 09:58
iliyaa8 je napisao/la:

Buraz ja sam isro uzimao Mytv i sve ok dok Arena ne prenosi i onda zajebancija sa streamovima.
Fino lijepo uzeo IPTV i ko gospodin sve tekme na izvolite.
75 E godišnje i Bog te veselio.Imam i MY TV i sve što duša poželi.
Ja isto koristim iptv imas ih koliko hoces sto rade to na olx.ba.

Cak dobijes 24 sata dzabe da probas link i imas 5000 kanala. Moj lik naplacuje 80eur godisnje i ima 10 arena HR 10 arena SR, premium Arene i FHD Arene. Ima sve Sport Klubove. To ti je najsigurnija opcija.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Djulboni, NazorUso, Sazg, Tatamata1946 i 99 gostiju.