iliyaa8 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 06:03
Hoce li se moci sutra opet kupiti preko bh telekoma za 2 markice da se gleda tekma, sad sam u Americi ne bi nesto rizikovao sa dzeko11 ili sl.
Znam da je ovdje brat neki bio sto je slao linkove od bh telekoma kako to funkcionise, ja nmg da se snadjem na onoj stranici njihovoj neko dobro glup je ono pravio
A ako ima neki brat pitar iz amerike nek kaze ako je kad gledo preko dzeko11 smijel se to
Brate ne znam za ameriku, ali ja sam malo istrazivao i trazio dok sam bio u Njemackoj. Uglavnom, koliko sam ja skontao, puno je teze da te "uhvate" u belaju kad streamas neki sadrzaj preko neta, jer to bi ti bukvalno morali upasti i uhvatiti te na djelu. S druge strane, opasno je skidati sadrzaj trajno - filmove, serije, muziku i ta sranja jer onda imaju fizicki dokaz da si prekrsio zakon. Ja sam streamao 7-8 nasih tekmi s dzeko11 i drugih sajtova, nisam nikad imao problema, onda sam se opustio kad sam vidio da nema frke, pa sam gledao sve moguce tekme redom

. E sad fakat ne znam kakvo je stanje s Amerikom i je li drukcija ista ta politika i imaju li oni neke druge nacine da te uhvate. Malo se zarovi po redditu i slicnim forumima i ispitaj sta se smije a sta ne, ali mislim da ne bi trebao imati problema zbog streamanja, ali eto, nemoj me drzat za rijec 100%, ne bih te volio uvaliti