Prati ovo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
Prati ovo
Prati ovo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- el_fenomeno
- Kontakt:
Svi u Zenicu !!!
u kolko igrate sa Čelikom da mogu poslije Želje moć kući gledat ? (ako bude prenos)
TITULA
TITULA
- pirotehnicar
- Kontakt:
TV prenosa nece biti, utakmica je pomjerena za 18:00h.
- bilino polje
- Kontakt:
recite sto nece biti?????? i koga ce prenosit onda??pirotehnicar je napisao/la:TV prenosa nece biti, utakmica je pomjerena za 18:00h.
hahah zovite me buhtla jbg pogrijesio sam pri pisanju 
<3FKS<3 do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo
Ratko Varda,Goran Ikonic,Lance Wiliams,Alen Skoro,Zvjezdan Misimovic!
Jedna radosna danas u gradu vidim Senada Merdanovica kako vozi Kedy kladionice" MILENIJUM "da nije pronasao novi posao ili mu je Sarajevo kao dopunski!
- pirotehnicar
- Kontakt:
Utakmica je pomjerena za 18h navodno zbog odrzavanja nekog koncerta u Zenici, samim tim nece biti ni prenosa na TV zato sto se termin promjenio. Sad ne znam u koliko igraju Zeljeznicar - Borac i da li ima mogucnosti prenositi tu utakmicu, al jedno je sigurno da od TV prenosa iz Zenice nece biti nista.buhlta je napisao/la:recite sto nece biti?????? i koga ce prenosit onda??pirotehnicar je napisao/la:TV prenosa nece biti, utakmica je pomjerena za 18:00h.
Prema tome ko god moze pravac Zenica i laganini uzivat u bordo noci.
- pirotehnicar
- Kontakt:
Nek si ti ziv i zdrav odavno je Merdanovic uposlenik Milenium kladionice, nije to nista novo.cena je napisao/la:Jedna radosna danas u gradu vidim Senada Merdanovica kako vozi Kedy kladionice" MILENIJUM "da nije pronasao novi posao ili mu je Sarajevo kao dopunski!
pirotehnicar je napisao/la:Nek si ti ziv i zdrav odavno je Merdanovic uposlenik Milenium kladionice, nije to nista novo.cena je napisao/la:Jedna radosna danas u gradu vidim Senada Merdanovica kako vozi Kedy kladionice" MILENIJUM "da nije pronasao novi posao ili mu je Sarajevo kao dopunski!
Ja pojma nisam imao pa zar to nije sukob nadleznosti sportski direktor i i radnik kladionice koji tandem za namjestajke i uzimanje para!
grrrrr **** ti koncert!!!!!!!!!! i ja konjina para nemam jojjjj ubit cu se

hahah zovite me buhtla jbg pogrijesio sam pri pisanju 
Na zalost nije,on vec duzi vremenski period i to par godina je sef millenijum kladionica u jednom dijelu grada.Malo mu para pa se uvalio i u klub da hajruje.......E nicija do zore nije moj merdane.......cena je napisao/la:Jedna radosna danas u gradu vidim Senada Merdanovica kako vozi Kedy kladionice" MILENIJUM "da nije pronasao novi posao ili mu je Sarajevo kao dopunski!
alibi je napisao/la:Na zalost nije,on vec duzi vremenski period i to par godina je sef millenijum kladionica u jednom dijelu grada.Malo mu para pa se uvalio i u klub da hajruje.......E nicija do zore nije moj merdane.......cena je napisao/la:Jedna radosna danas u gradu vidim Senada Merdanovica kako vozi Kedy kladionice" MILENIJUM "da nije pronasao novi posao ili mu je Sarajevo kao dopunski!
*ebote niko nije dao ostavku iz uprave niti namjeravaju jedino Suman usmenu,ali dok neda i pismeno i dalje je prvi covjek Sarajeva,a ostace i on na foru nisu mi dali da odem i to kao bez njega propasce F.K.Sarajevo!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg ......mirza varesanovic je u nedjelju gledao utakmicu olimpik - celik pa je valjda uocio najvece mane kod zenicana
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
pitar-istok
- Kontakt:
Zna li se koliko bi raje moglo ići u Zenicu?
-
HORDAS_1987
- Kontakt:
Zna li se koliko bi raje moglo ići u Zenicu?
17 autobusa vec popunjeno!
17 autobusa vec popunjeno!
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
milja ko i prosli putpitar-istok je napisao/la:Zna li se koliko bi raje moglo ići u Zenicu?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
zenica ce biti obojena u bordo boju

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Mirza_Hordas je napisao/la:zenica ce biti obojena u bordo boju![]()
kao i nikad do sad
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BlueSharks
- Kontakt:
19HzsA87 je napisao/la:milja ko i prosli putpitar-istok je napisao/la:Zna li se koliko bi raje moglo ići u Zenicu?
Nego komšije, jel druga liga il nije još
Strauss Junior
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 19 gostiju.