Cartman je napisao/la:ceze je napisao/la:Naravno da to što pored njegovog imena piše Celtic igra veliku ulogu.
Ili ti misliš da bi jedan od najboljih klubova na Otoku u svojim redovima držao antitalenta kako ga ti nazivaš ?
Ako da, zašto ?
Zašto da ga oni plaćaju ako je antitalenat ? Zašto da on kao antitalenat zauzima mjesto nekim talentima ?
Za mladu reprezentaciju je odigrao 100 minuta i nije pokazao mnogo toga. Ali malo koji bi igrač isto uradio za tako malo vremena.
U Mađarskoj je kriv što nije dao gol iz dobre prilike, nije kriv što smo primili 4 gola.
Jedan od najboljih klubova na Otoku? Celtic bi u Engleskoj u najboljem slucaju bio na sredini tabele. Dovoljno govori sto im je Norwich kupio najboljeg strijelca i on jedva docekao da ode.
Ne kazem da je antitalenat, nego ako ces vec pljuvat neke igrace iz mlade, onda je on medju onima koji to najvise zasluzuju, jer je igrao vrlo lose. Prosjecan talenat zbog kojeg je se diglo previs prasine. Ibrahimovic nam je nabio tolike komplekse da pojedini misle da je svaki talenat iz inostranstva i pogotovo te slavne Svedske neki ekstra igrac.
Sad mi je pao na pamet i onaj lik iz Viktorie Plzen. Pa to nije bilo granica kakva je to igracina i kako ce igrat u LP. Gdje je taj sad? Cisti li barem kopacke?
Da, jedan od najboljih klubova na Otoku.
Nisam napisao trenutno, nego da je općenito jedan od najboljih klubova na Otoku.
Ima sjajnu tradiciju, konstantu, osvajač Lige prvaka, osvajač Kupa UEFA, osvajač Lige i Kupa Škotske.
U zadnje vrijeme ima finale Kupa UEFA i konstantno učešću u Ligi prvaka.
I ne vidim šta hoćeš da uradiš sa tim da se hvataš svake moje riječi, pa ja moram da ti objašanjvam kao djetetu.
Pa ako uzmemo u obzir da je došao Pukki koji je važio za veliko pojačanje i da su u timu bila još 2 dobra napadača i dva mlada i talentovana (Atajić i Watt) onda je i nije loše što je Hooper otišao.
Ne vidim po čemu si zaključio da je on jedva dočekao da ode ?
Kad sam ja pljuvao po igračima iz mlade repke ?
Rekao sam da su neki u usporedbi sa njim antitalenti. Što i jesu.
Da nisu oni bi igrali u Celticu, a Atajić u NK Zagrebu.
NK Zagreb sam napisao primjera radi.
Za Atajića bi rekao da je antitalenat da sam ga gledao cijele kvalifikacije a ne 100 minuta.
Ovako je ostao nedorečen.
Što se instranstva tiče, dosta tih talenata trenutno igra po raznim klubovima na svijetu. Nije to nikakav kompleks, nego su to ozbiljne zemlje, sa sjajnim uslovima za rad mladih igrača. Pogotovo Švedska.
Kačanlikić ti je za sad dobar primjer.
Ili još bolji i bliži ti je pola reprezentacije. Skoro svi iz inostranstva vjerovao ili ne.
Mislim da govoriš o Veselinoviću (mislim da se tako zove).
Ne znam šta je sa njim niti sam ga ikada uzimao za ozbiljno. Prije svega jer je u tom tekstu koji se pojavio na raznim portalima pisalo da će nastupati za mladu ekipu Viktorije.
Mada ko zna, možda nešto bude i od njega.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...