U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Cartman » 30 nov 2013, 17:52

ceze je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:Momak koji igra u Celticu sigurno zaslužuje pravu priliku. Nevjerujem da postoji neko na ovom forumu ko je pogledao dvije utakmice ovog igrača, tako da je svaka priča o njegovoj kvaliteti nagađanje. Ostaje činjenica da je član jednog Celtica
I to bi trebalo nesto znacit, sto igra za juniore Celtica? Ima 20 godina, ne daju mu ni minute u katastrofalnoj ligi koju bi osvojili i sa C-ekipom.
Igra za prvi tim Celtica.
Kad? Na treningu?

Za sada sve ukazuje na to da je prosjecan talenat. Nista nije dokazao da se nesto dize prasina o njemu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 30 nov 2013, 17:58

Eto ispod sam ti sve fino pojasnio u tom postu koji si citirao.
Kad kažem igra za prvi tim mislim na to da je u konkurenciji za prvi tim.
Na kraju krajeva nastupio je ove sezone za prvi tim Celtica. Igra za njih.
Ne vidim čemu pitanja oko nečega što je sasvim jasno.

Proječan talenat u svjetskim okvirima, veliki u našim okvirima ako imaš u vidu kakvi antitalenti igraju za U21 reprezentaciju.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 nov 2013, 18:36

Da kod njegovog imena ne pise "Celtic", niko ga ne bi primjetio ni u BiH. Ako ces gledat kako je ko igrao za mladu, onda je on medju najvecim antitalentima. Zato ga je Jagodic i izbacio. Protiv Madjarske je mozda najveci krivac za poraz.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 30 nov 2013, 18:52

Naravno da to što pored njegovog imena piše Celtic igra veliku ulogu.
Ili ti misliš da bi jedan od najboljih klubova na Otoku u svojim redovima držao antitalenta kako ga ti nazivaš ?
Ako da, zašto ?
Zašto da ga oni plaćaju ako je antitalenat ? Zašto da on kao antitalenat zauzima mjesto nekim talentima ?

Za mladu reprezentaciju je odigrao 100 minuta i nije pokazao mnogo toga. Ali malo koji bi igrač isto uradio za tako malo vremena.
U Mađarskoj je kriv što nije dao gol iz dobre prilike, nije kriv što smo primili 4 gola.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 nov 2013, 18:58

ceze je napisao/la:Naravno da to što pored njegovog imena piše Celtic igra veliku ulogu.
Ili ti misliš da bi jedan od najboljih klubova na Otoku u svojim redovima držao antitalenta kako ga ti nazivaš ?
Ako da, zašto ?
Zašto da ga oni plaćaju ako je antitalenat ? Zašto da on kao antitalenat zauzima mjesto nekim talentima ?

Za mladu reprezentaciju je odigrao 100 minuta i nije pokazao mnogo toga. Ali malo koji bi igrač isto uradio za tako malo vremena.
U Mađarskoj je kriv što nije dao gol iz dobre prilike, nije kriv što smo primili 4 gola.
Jedan od najboljih klubova na Otoku? Celtic bi u Engleskoj u najboljem slucaju bio na sredini tabele. Dovoljno govori sto im je Norwich kupio najboljeg strijelca i on jedva docekao da ode.

Ne kazem da je antitalenat, nego ako ces vec pljuvat neke igrace iz mlade, onda je on medju onima koji to najvise zasluzuju, jer je igrao vrlo lose. Prosjecan talenat zbog kojeg je se diglo previs prasine. Ibrahimovic nam je nabio tolike komplekse da pojedini misle da je svaki talenat iz inostranstva i pogotovo te slavne Svedske neki ekstra igrac.

Sad mi je pao na pamet i onaj lik iz Viktorie Plzen. Pa to nije bilo granica kakva je to igracina i kako ce igrat u LP. Gdje je taj sad? Cisti li barem kopacke?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 nov 2013, 19:09

A znaci govorite o U-21, moja greska :) Navikao sam da mnogi guraju u A repku neke igrace kojima tu realno nije mjesto.
Sto se tice U-21, ove kvalifikacije su propale, mozda je bolje dati sansu nekim novim momcima koji ce igrati u iducem ciklusu.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 30 nov 2013, 19:25

Cartman je napisao/la:
ceze je napisao/la:Naravno da to što pored njegovog imena piše Celtic igra veliku ulogu.
Ako da, zašto ?

Jedan od najboljih klubova na Otoku? Celtic bi u Engleskoj u najboljem slucaju bio na sredini tabele. Dovoljno govori sto im je Norwich kupio najboljeg strijelca i on jedva docekao da ode.

Ne kazem da je antitalenat, nego ako ces vec pljuvat neke igrace iz mlade, onda je on medju onima koji to najvise zasluzuju, jer je igrao vrlo lose. Prosjecan talenat zbog kojeg je se diglo previs prasine. Ibrahimovic nam je nabio tolike komplekse da pojedini misle da je svaki talenat iz inostranstva i pogotovo te slavne Svedske neki ekstra igrac.

Sad mi je pao na pamet i onaj lik iz Viktorie Plzen. Pa to nije bilo granica kakva je to igracina i kako ce igrat u LP. Gdje je taj sad? Cisti li barem kopacke?
Da, jedan od najboljih klubova na Otoku.
Nisam napisao trenutno, nego da je općenito jedan od najboljih klubova na Otoku.
Ima sjajnu tradiciju, konstantu, osvajač Lige prvaka, osvajač Kupa UEFA, osvajač Lige i Kupa Škotske.
U zadnje vrijeme ima finale Kupa UEFA i konstantno učešću u Ligi prvaka.

I ne vidim šta hoćeš da uradiš sa tim da se hvataš svake moje riječi, pa ja moram da ti objašanjvam kao djetetu.

Pa ako uzmemo u obzir da je došao Pukki koji je važio za veliko pojačanje i da su u timu bila još 2 dobra napadača i dva mlada i talentovana (Atajić i Watt) onda je i nije loše što je Hooper otišao.
Ne vidim po čemu si zaključio da je on jedva dočekao da ode ?

Kad sam ja pljuvao po igračima iz mlade repke ?
Rekao sam da su neki u usporedbi sa njim antitalenti. Što i jesu.
Da nisu oni bi igrali u Celticu, a Atajić u NK Zagrebu.
NK Zagreb sam napisao primjera radi.

Za Atajića bi rekao da je antitalenat da sam ga gledao cijele kvalifikacije a ne 100 minuta.
Ovako je ostao nedorečen.

Što se instranstva tiče, dosta tih talenata trenutno igra po raznim klubovima na svijetu. Nije to nikakav kompleks, nego su to ozbiljne zemlje, sa sjajnim uslovima za rad mladih igrača. Pogotovo Švedska.
Kačanlikić ti je za sad dobar primjer.
Ili još bolji i bliži ti je pola reprezentacije. Skoro svi iz inostranstva vjerovao ili ne.

Mislim da govoriš o Veselinoviću (mislim da se tako zove).
Ne znam šta je sa njim niti sam ga ikada uzimao za ozbiljno. Prije svega jer je u tom tekstu koji se pojavio na raznim portalima pisalo da će nastupati za mladu ekipu Viktorije.
Mada ko zna, možda nešto bude i od njega.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 nov 2013, 19:38

Veselinović je par puta u prvenstvu sjedio na klupi prvog tima Viktorie. Igra za mladi tim, i većinom je davao golove i asistencije, dokad ga se pratilo na ovom portalu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 01 dec 2013, 00:49

Rade Krunić asistencija danas u pobjedi Donjeg Srema . Igra Rade ko pravi 8-)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 dec 2013, 00:51

bavarian_bk je napisao/la:Rade Krunić asistencija danas u pobjedi Donjeg Srema . Igra Rade ko pravi 8-)
A kad se sjetimo uvreda na racun njega i Jagodica kad je se pojavio na spisku. Jos jedan dokaz da ljudi gledaju samo klub.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 dec 2013, 00:53

Cartman je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Rade Krunić asistencija danas u pobjedi Donjeg Srema . Igra Rade ko pravi 8-)
A kad se sjetimo uvreda na racun njega i Jagodica kad je se pojavio na spisku. Jos jedan dokaz da ljudi gledaju samo klub.
Bravo Cart ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 01 dec 2013, 00:58

Sjećam se i ja tih sranja . I onda poslije počnem ga pratiti u Donjem Sremu, one preglede JSL na Areni , kad ono Rade ih tamo voza ko djecu po vrtiću , a redovno ubode koji gol i asistencija . 8-)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 dec 2013, 01:23

bavarian_bk je napisao/la:Sjećam se i ja tih sranja . I onda poslije počnem ga pratiti u Donjem Sremu, one preglede JSL na Areni , kad ono Rade ih tamo voza ko djecu po vrtiću , a redovno ubode koji gol i asistencija . 8-)
Ma ko da je bitno to sto on radi, bitno da ima jedan igrac koji nema profesionalne utakmice u nogama da bi se Rade zbog njegovog nepozivanja prozivao.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 dec 2013, 02:47

nisu to bila sranja, ko je od vas čuo za Krunića? niti se kad pominjao kao potencijalni reprezentativac, a još iz Donjeg Srema :D logično je bilo da pomisliš da je keš u pitanju, ja sam to pisao, jer tada nije bilo drugog objašnjenja :D sad momak igra jako dobro, odlično, kako god i poziv mu je opravdan

momak je došao kao anonimus totalni, šta drugo da mislim :roll:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 dec 2013, 03:17

JTS je napisao/la:nisu to bila sranja, ko je od vas čuo za Krunića? niti se kad pominjao kao potencijalni reprezentativac, a još iz Donjeg Srema :D logično je bilo da pomisliš da je keš u pitanju, ja sam to pisao, jer tada nije bilo drugog objašnjenja :D sad momak igra jako dobro, odlično, kako god i poziv mu je opravdan

momak je došao kao anonimus totalni, šta drugo da mislim :roll:
Pa zato druze moj ti i slicni tebi sacekajte ubuduce kad se pojavi neki igrac, a ne odmah pisat' lose o momku.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 dec 2013, 03:27

znaš i sam da to nije moguće :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 dec 2013, 03:29

JTS je napisao/la:znaš i sam da to nije moguće :mrgreen:
:lol:

BIHsport
Kontakt:

Post Postao/la BIHsport » 01 dec 2013, 21:42

Cartman je napisao/la:
JTS je napisao/la:.. samtraju da je dobar strijelac, da zna gdje je gol, te da je tehnički dobar igrač

kažu da posjeduje 'skill', nešto što nemaju Balde i Pukki :D

]
Nista od toga nije pokazao za mladu. Ali eto daj Boze da nesto bude od njega.

Cartman,

Citam vako ponekad sta ti sve pises i skontam da ti si zalutao u fudbalu.
Digao si Jagodica u nebo, a Celik bez Jagodica nezna za poraz. Sa Jagodicem nisu znali sta je pobjeda...
Sad pises da nije pokazao Atajic nista, pa na kojoj je pozici igrao napadac Celtica? Da igrao je desno krilo ako se dobro sjecam.
Pozicija koju Vedo u A reprezentaci igrao kad Sajo prolupa sa sistemima.
Jedan Box igrac igra najbolje u sesnestercu, a ne da ima odgovornosti defenzivno da prati lijevo krilo protivnicke ekipe. Jednostavno kad ovako pises razumijem da nisi i neces nikada cak ni rajom igrati fudbala.
Jagodic je smece od covjeka, stavlja svakog igraca koji je u jacoj ekipi na neko testiranja zivaca. Trazi izgovor zasto da ga skloni da bi uzeo lovu za igrace iz kikiriki lige.
Zato Cartman i vi koji podrzavate njegov gluposti uzmite malo pa procitajte kako se igrac izbacuje iz tima...
I krv svoju za Bosnu moju!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 dec 2013, 22:23

Momcino, ko ga dize u nebesa? Kazem da ljudi pretjeruju sa kritikama i da je odradio odlican posao u proslim kvalifikacijama. Pa i za Celik prosle sezone. Ove sezone je sve to lose naravno. Ali pogledajmo situaciju u mladoj:

Sve novi igraci osim Grahovca
Arezina, jedan od najboljih igraca suspendovan u Zrinjskom i nikako ne igra
Besic, vjerovatno najbolji igrac nece da igra za mladu
Zolotic povrijedjen
Prcic isto tako pravio probleme
Protiv Madjarske smo imali 2-3 zicera kod rezultata 1:0 za nas, da je to uslo mnogo toga bi bilo drukcije.

Mlada reprezentacija u ovim kvalifikacijama igra kako je uvijek i igrala prije proslog ciklusa. Vlado je taj koji je po prvi put odradio dobar citav ciklus. Navikao nas covjek na nesto bolje. Od Djurica, koji nije standardan bio ni u Serie C, je napravio Jana Kollera. Sad je zayebao neke stvari, i mozda i zasluzuje otkaz, sta ja znam. Ali predstavljat ga kao nekog debila i kriminalca je jadno.

Stojim iza svega o Atajicu, mali nije nista pokazao u svetom dresu i ne dobija prilike u Celticu. Ima razlog za to.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.