NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: NBA kviz :)
drugi iz splash brothersa , K. Thomson ?
Ne, 42% mu je FG% u sezoni u kojoj ima preko 150 trica
ajd ok,ali bio je u 23. godini.nebitnoJHam je napisao/la:Slika u koju gledam, s basketball-refference kaze da je s 22 pogodio 151 tricu, vjerovatno nije napunio 23 tad tako da se vodi kao 22..filip13 je napisao/la:nowitzki je preko 150 trojki postigao u sezoni u kojoj je bio u 23. godini života
Jestefilip13 je napisao/la:možda irving?
ajd postavi opet nesto ovako slicno
evo jedno od mene,nisam dugo,koja tri igraca su u jednoj sezoni imali minimalno 100 blokada,100 trojki i 300 asista?
Westbrook, James, Durant?
Mark Gasol od sinoć, a druga dvojica možda Durant i Pau Gasol.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
mark gasol i durant da,ostali ne,treci je?
Mogao bi Westbrook, ako u zadnje dvije tekme postigne 5 trica i 80 blokada. Nije nemoguće. 
Btw možda Dray.
Btw možda Dray.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Green?
otkud westbrooku toliko bolan blokadaJHam je napisao/la:Westbrook, James, Durant?
Sta znam, budala je to moze skocit, kad je Nate mogao lupati blokade ko lud sto ne bi mogo i ovaj, kad bi htiofilip13 je napisao/la:otkud westbrooku toliko bolan blokadaJHam je napisao/la:Westbrook, James, Durant?
da,greenjose je napisao/la:Mogao bi Westbrook, ako u zadnje dvije tekme postigne 5 trica i 80 blokada. Nije nemoguće.
Btw možda Dray.
0,07 je nateov prosjek blokada,nije bas ih je lupao kao ludJHam je napisao/la:Sta znam, budala je to moze skocit, kad je Nate mogao lupati blokade ko lud sto ne bi mogo i ovaj, kad bi htiofilip13 je napisao/la:otkud westbrooku toliko bolan blokadaJHam je napisao/la:Westbrook, James, Durant?
koji igrac je postigao vise od 6000 poena u sonicsima i u pacersima?
Easy.
Schrempf.
Schrempf.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.