Za pijanstvo ne mogu naci, ali znam provjereno da je vise puta po nocnim klubovima bilo barem naguravanja

Tuga od drzave.Grdan je napisao/la:Mamić u strahu od Kujundžića koji će poslati SDP i HDZ u povijest za pola godine.
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/ ... hdz-822387
Znaci dat ces svoj glas ovoj SRPSKOJ vladi?Lillard je napisao/la: Zamisl samo, imas Kolindu, Karamarka, pa jbte... Ne volim ni ove sada, al' bome radije da oni ostanu nego ovi uzjasu.
Svoj glas bi dao MOST-u.gerdmuller je napisao/la:Znaci dat ces svoj glas ovoj SRPSKOJ vladi?Lillard je napisao/la: Zamisl samo, imas Kolindu, Karamarka, pa jbte... Ne volim ni ove sada, al' bome radije da oni ostanu nego ovi uzjasu.
Ne samo hrvatski, vec i sire. Ja to pricam 5 godina. Nadam se da ce se jednog dana vratiti u klub u kome ga svi vole , cene i postuju.spajk je napisao/la:Prosinečki je meni možda i najbolji hrvatski trener, njega bih najradije na klupi modrih, ima karizmu i znanje i ozbiljan je u onome što radi, bez njega je i hrvatska reprezentacija pod Bilićem djelovala nemoćno.
2007. kvalifikacije za kup uefaDANTES je napisao/la:koje to godine bilo 2006? pa suarez je igrao protiv partizan u dresu groningena
ma daj... od 5 derbija protiv Stanojevića 4 izgubio... a Stanojević je prosjek tenerskiTribalian je napisao/la:Ne samo hrvatski, vec i sire. Ja to pricam 5 godina. Nadam se da ce se jednog dana vratiti u klub u kome ga svi vole , cene i postuju.spajk je napisao/la:Prosinečki je meni možda i najbolji hrvatski trener, njega bih najradije na klupi modrih, ima karizmu i znanje i ozbiljan je u onome što radi, bez njega je i hrvatska reprezentacija pod Bilićem djelovala nemoćno.
Tomislav Salopek pocivaj u miru .
Dinamo strah i trepet u EvropiKpbKaka22 je napisao/la:Npr onda je Dinamo imo klasu od ekipe.Modric,Mandzo ,dudu ..a uvijek ih je zapado prejak protivnik ..Arsenal ,werder ..šteta što tada nije bilo ovo ko šta sad ide zdrijeb..pa Dinamo bi bio strah i trepet u Evropi
Gabon je napisao/la:Dinamo strah i trepet u EvropiKpbKaka22 je napisao/la:Npr onda je Dinamo imo klasu od ekipe.Modric,Mandzo ,dudu ..a uvijek ih je zapado prejak protivnik ..Arsenal ,werder ..šteta što tada nije bilo ovo ko šta sad ide zdrijeb..pa Dinamo bi bio strah i trepet u Evropia prejaki za njih bili Werder, Arsenal...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.