NK Široki Brijeg
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Nema prijenosaZlatnidecko je napisao/la:Zna li neko hoce li biti prenosa ili neki live stream?

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Da li ce biti bar slika sa utakmice?
-
- Kontakt:
herceg.ovina.live ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Pa nema,napisao bih da ima,na programu im je samo Krka-Široki vecerasfedeltafrotta je napisao/la:herceg.ovina.live ?
HRHB
HRHB
Bit ce ovo ruganje veliko 

Taman Wagner uđe i odmah gol ajd jos jedan da popravis gol razliku grande Wagner
cestitke sirokom na pobjedi.vidim neki se nasladuju na nasoj temi.nema potrebe za tim nasa dva kluba imaju dobre odnose mi smo svjesni da ste nam u nekoliko navrata pustili da vas lagano pobijedimo i mi to cijenimo.meni je iskreno zao zbog visokog rezultata ali i mi smo jednom zasrali pa vam natrpali mrezu ovo je samo bilo vracanje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bila je to jedna opustena tekmica sa lijepim potezima Sirokog nama nebitna tekmica i nasim prijateljima iz Sirokog smo lagano pustili da nas dobiju bez nekih veliki tenzija i zalaganja, trebala vam je malo bolja gol razlika dobiliste idemo dalje. Nasi prijateljski odnosi nastavljaju se dalje.
Cestitam na tri boda zasluzena...
Cestitam na tri boda zasluzena...
ma nemam se šta naslađivat jednostavno sam morao nesto napisat na ono da ste nam pustili jer smo prijateljski timoviastra1922 je napisao/la:cestitke sirokom na pobjedi.vidim neki se nasladuju na nasoj temi.nema potrebe za tim nasa dva kluba imaju dobre odnose mi smo svjesni da ste nam u nekoliko navrata pustili da vas lagano pobijedimo i mi to cijenimo.meni je iskreno zao zbog visokog rezultata ali i mi smo jednom zasrali pa vam natrpali mrezu ovo je samo bilo vracanje

nist protiv zvijezde, ok klub..ali ste danas doslovno razbacani po terenu..
sve najbolje u nastavku
edit: evo ovaj post iznad mog upravo pokazuje...

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- northfront96
- Kontakt:
Samo nastavit ovako, puno pasova, sigurne igre, brzih kontri....
od novih, Pehar jako dobra, Huga nije bilo...
U Travnik po 3 boda!
od novih, Pehar jako dobra, Huga nije bilo...
U Travnik po 3 boda!
Lagano,sa pola snage,sad po tri boda u Travnik
HRHB
HRHB
- SarajlijaTM
Mislim da nisi u pravu,pola snage smo vidjeli jucer,a ovo je bio pun gas mislimAndroid je napisao/la:Lagano,sa pola snage,sad po tri boda u Travnik

Svaka cast,demoliraste ih
Šta je sa Marićem, za koju reprezentaciju se odlučio? može i na pp
DRUG NEBI TI PUNCA
Pajdo pola ih se nije ni posteno oznojiloSarajlijaTM je napisao/la:Mislim da nisi u pravu,pola snage smo vidjeli jucer,a ovo je bio pun gas mislimAndroid je napisao/la:Lagano,sa pola snage,sad po tri boda u Travnik
Svaka cast,demoliraste ih

HRHB
HRHB
Vaša utakmica istine,ako uzmete tricu nitko vas neće zaustaviti. A i raspored jeAndroid je napisao/la:Lagano,sa pola snage,sad po tri boda u Travnik

Valjalo bi sutra Mladost izvuci 

HRHB
HRHB
I u slucaju da izgubimo, Siroki je posten klub, bas mi je drago da ce biti kvalitetan dvoboj. 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- ŠB_Fidelis
- Kontakt: