Kakve 3 utakmice u u 8 dana.Sutra Arsenal, u srijedu Bayern te u nedjelju Chelsea.Zabaleta bi trebao biti spreman za utakmicu sutra dok su Fernando i Jovetic definitivno out.Znaci napad Dzeko Aguero dok na mjestu Fernanda vjerovatno ce igrati Fernandinho.Mozda sutra napokon i Mangala dobije priliku.Negredo je nazalost bio zrtva kazne Uefe tako da City ostaje na tri napadaca.Sutra ko postigne prvi pogodak ce vjerovatno biti pobjednik.Dzeko uvijek bude dobro raspolozen kada se igra sa Arsenalom i mislim da bi sutra mogao biti kljuc pobjede na Emiratesu.
tevezito je napisao/la:Kakve 3 utakmice u u 8 dana.Sutra Arsenal, u srijedu Bayern te u nedjelju Chelsea.Zabaleta bi trebao biti spreman za utakmicu sutra dok su Fernando i Jovetic definitivno out.Znaci napad Dzeko Aguero dok na mjestu Fernanda vjerovatno ce igrati Fernandinho.Mozda sutra napokon i Mangala dobije priliku.Negredo je nazalost bio zrtva kazne Uefe tako da City ostaje na tri napadaca.Sutra ko postigne prvi pogodak ce vjerovatno biti pobjednik.Dzeko uvijek bude dobro raspolozen kada se igra sa Arsenalom i mislim da bi sutra mogao biti kljuc pobjede na Emiratesu.
Ko je rekao da sutra postizete pogodak
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
tevezito je napisao/la:Kakve 3 utakmice u u 8 dana.Sutra Arsenal, u srijedu Bayern te u nedjelju Chelsea.Zabaleta bi trebao biti spreman za utakmicu sutra dok su Fernando i Jovetic definitivno out.Znaci napad Dzeko Aguero dok na mjestu Fernanda vjerovatno ce igrati Fernandinho.Mozda sutra napokon i Mangala dobije priliku.Negredo je nazalost bio zrtva kazne Uefe tako da City ostaje na tri napadaca.Sutra ko postigne prvi pogodak ce vjerovatno biti pobjednik.Dzeko uvijek bude dobro raspolozen kada se igra sa Arsenalom i mislim da bi sutra mogao biti kljuc pobjede na Emiratesu.
Ko je rekao da sutra postizete pogodak
Ma kakav gol, Arteta će njih sve u dzep potrpati.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
sa ovim sastavom danas, uzeti bod ce biti uspjeh. Ocekujem dosadnu utakmicu sa malo golova. FT 0:0
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
ragazzidelsud1987 je napisao/la:Koja je razlika izmedju Citya i Google Chroma?
-Chrom ima istoriju
Gdje ste vještačka skupino
Ja mislio plav si u srcu a sad vidim ipak si sucmurast
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Na kraju najrealniji rezultat.Mada je nevjerovatno iz kakve dvije situacije je City primio gol.Mislim da ni ostalim konkurentima za titulu nece biti lako igrati na Emiratesu.Sada treba vidjeti je li City spreman za ravnopravnu borbu sa Bayernom.
tevezito je napisao/la:Na kraju najrealniji rezultat.Mada je nevjerovatno iz kakve dvije situacije je City primio gol.Mislim da ni ostalim konkurentima za titulu nece biti lako igrati na Emiratesu.Sada treba vidjeti je li City spreman za ravnopravnu borbu sa Bayernom.
Sa Bayernom sigurno jeste. Bavarci nisu uopste masinerija kakvom ih mnogi trenutno zamisljaju. Imaju dosta rupa a City to moze vrlo lako iskoristiti.
Sto se same tekme tice bila je fkt odlicna. City mozda zasluzio pobjedu ali ne treba zaboraviti da je utakmica vrlo lako mogla otici i u drugom smjeru. Remijem vjerujem da obje ekipe mogu biti zadovoljne.
tevezito je napisao/la:Na kraju najrealniji rezultat.Mada je nevjerovatno iz kakve dvije situacije je City primio gol.Mislim da ni ostalim konkurentima za titulu nece biti lako igrati na Emiratesu.Sada treba vidjeti je li City spreman za ravnopravnu borbu sa Bayernom.
Sa Bayernom sigurno jeste. Bavarci nisu uopste masinerija kakvom ih mnogi trenutno zamisljaju. Imaju dosta rupa a City to moze vrlo lako iskoristiti.
Sto se same tekme tice bila je fkt odlicna. City mozda zasluzio pobjedu ali ne treba zaboraviti da je utakmica vrlo lako mogla otici i u drugom smjeru. Remijem vjerujem da obje ekipe mogu biti zadovoljne.
Upravo tako,city nije bio los,arsenal tanak u odbrani,ali pri rezultatu 2 : 1 za arsenal da je Ramsey iskoristio odlicnu loptu Jacka,i povisio na 3:1 to bi bio kraj,poslije toga city napravio dosta dobrih sansi,uspio izjednaciti,tako da mogu i jedni i drugi biti zadovoljni bodom
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!