Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Primise gol opet.
Cestitam igracima i menageru,sa fokusana lige prebacili smo fokus na kup,a sa kupa cemo po svemu sudeci prebacit fokus da se uigramo za narednu sezonu..i sve tako u krug.
Cestitam igracima i menageru,sa fokusana lige prebacili smo fokus na kup,a sa kupa cemo po svemu sudeci prebacit fokus da se uigramo za narednu sezonu..i sve tako u krug.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Cudo da nisu nam uvalili 4-0 do sada. Fuj jbmt nesposobne igre...
Ako ne izjednace sad, ima da crknu kod kuce.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-0.Mokroguz je napisao/la:Cudo da nisu nam uvalili 4-0 do sada. Fuj jbmt nesposobne igre...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nabijem ih na neku stvar stoka jedna.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Gotovo je, necu vise ni da gledam.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
evo izgleda da ces pogodit
Mislim da ce nakon ovog trener Olimpica biti bivsi

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Jao bagre!U zadnjih šest utakmica dali jedan gol.Sada kada ispadnu iz kupa mogu otjerati najmanje 5-6 igrača na čelu sa trenerom.Bagra plačenićka.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Evropa, CAO! 

Bagra je trebala ići u Dubai na pripreme pa bi možda dali koji gol.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
doveli su 9-10 skupo plaćenih igraća da izbore evropu a pustili svoje juniore koji su bili najaći godinama u pl,nije mi nijaz jasan ko mu dovodi i odvodi igraće
Gledaj rezultata stoka nesposobna.Jedva na tabeli bjeze Zvijezdi Gradacac koja do prije par kola nije znala jel joj opstanak siguran.Ovakav sastav i ovakvi igraci imaju ovakve rezultate.
OLIMPIC 4 - 0 LEOTAR
ČELIK 2 - 2 OLIMPIC
OLIMPIC 1 - 1 BORAC
OLIMPIC 2 - 1 MLADOST
VELEŽ 1 - 1 OLIMPIC
OLIMPIC 0 - 2 SARAJEVO
RUDAR 0 - 1 OLIMPIC
OLIMPIC 2 - 3 ZVIJEZDA
TRAVNIK 2 - 2 OLIMPIC
OLIMPIC 1 - 0 VITEZ
ŽELJEZNIČAR 1 - 1 OLIMPIC
OLIMPIC 3 - 0 RADNIK
ZRINJSKI 1 - 1 OLIMPIC
OLIMPIC 6- 0 SLAVIJA
ŠIROKI B. 0 - 0 OLIMPIC
LEOTAR 0- 2 OLIMPIC
OLIMPIC 0 - 0 ČELIK
BORAC 0 - 1 OLIMPIC
MLADOST 1- 0 OLIMPIC
OLIMPIC 0 - 1 VELEŽ
SARAJEVO 1 - 1 OLIMPIC
ŠIROKI B. 2 - 0 OLIMPIC
OLIMPIC 4 - 0 LEOTAR
ČELIK 2 - 2 OLIMPIC
OLIMPIC 1 - 1 BORAC
OLIMPIC 2 - 1 MLADOST
VELEŽ 1 - 1 OLIMPIC
OLIMPIC 0 - 2 SARAJEVO
RUDAR 0 - 1 OLIMPIC
OLIMPIC 2 - 3 ZVIJEZDA
TRAVNIK 2 - 2 OLIMPIC
OLIMPIC 1 - 0 VITEZ
ŽELJEZNIČAR 1 - 1 OLIMPIC
OLIMPIC 3 - 0 RADNIK
ZRINJSKI 1 - 1 OLIMPIC
OLIMPIC 6- 0 SLAVIJA
ŠIROKI B. 0 - 0 OLIMPIC
LEOTAR 0- 2 OLIMPIC
OLIMPIC 0 - 0 ČELIK
BORAC 0 - 1 OLIMPIC
MLADOST 1- 0 OLIMPIC
OLIMPIC 0 - 1 VELEŽ
SARAJEVO 1 - 1 OLIMPIC
ŠIROKI B. 2 - 0 OLIMPIC
Bagra plačenićka!
Re: Odg: Olimpic Sarajevo
Hej ne pisi lose o Olimpicu na ovoj temi. Ne budi provokator.Mancini je napisao/la:Jao bagre!U zadnjih šest utakmica dali jedan gol.Sada kada ispadnu iz kupa mogu otjerati najmanje 5-6 igrača na čelu sa trenerom.Bagra plačenićka.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bagra!A ovaj baresi ima bezveze priču.Baš će igrati Premijer ligu sa juniorima.
Los trener.
kad sam ti napisao jos u prvenstvu kako ste igrali ti si se zakacio za mene i rekao da me ne smatras ozbiljnim..Mancini je napisao/la:Bagra plačenićka!
danas ste odigrali isto..bezvoljno..kao da se vašim igračima ne da igrat, tako je djelovalo..padaju, jauču..i npr padne smajic rekao bi covjek kako jauče noga mu slomljena i onda kad vidi da je dobra šansa skoci ko zec i nista mu..
toliko puta su to radili da je publika pojedincima jaukala dok bi imali loptu u nogama koliko su iritirali...
inače jako fer i korektna utakmica
misljenja sam da ovo jos nije gotovo jer obje ekipe su kvalitetne i olimpic vrlo lako moze kuci anulirat ovu prednost širokog
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Tvoje mišljenje me apsolutno ne interesuje jer si jednom vulgarno odgovorio.
jednom vulgarno odgovorio?Mancini je napisao/la:Tvoje mišljenje me apsolutno ne interesuje jer si jednom vulgarno odgovorio.

nemoj plakat

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Dovoljno i jednom da shvatim da si hinjav.
Nema sumnje vise, ovo je sve do taktike i strategije, klubovi sa vrlo malim uslovima mogu i bolje od ovoga izvuci, a kamoli mi da tegarimo plate ovakvih igraca i onda da ne pobjedimo ni titulu, ni kup, i sad Evropa upitna. Branili se i protiv Sarajeva, a koliko su napadali mogli su nam uvaliti desetak pogodaka, takodjer i Siroki, a protiv Veleza i Mladosti prosipamo bodove kao i protiv Travnika, Zvijezde i drugih ekipa prosle polusezone.
Treba reci igracima da ce im se udariti po dzepu ako se ne probude do revansa, a ako prodju kroz revans onda ih nagraditi, a Faiku treba strucnjak pomoci hitno, ili Faik da strucnjaku nekom pomogne. Vala ja bih volio da proba neke taktike koje imam na umu, vidim jedino brzo rijesenje kroz to. Ima jos vise od hevtu dana da se uvjezbaju, sad ako ne uzmu protiv Rudara, i to 3:0, ne jbenih 1:0 u finisu utakmice, onda ne moze ni kiks rivala nam prijati.
Treba reci igracima da ce im se udariti po dzepu ako se ne probude do revansa, a ako prodju kroz revans onda ih nagraditi, a Faiku treba strucnjak pomoci hitno, ili Faik da strucnjaku nekom pomogne. Vala ja bih volio da proba neke taktike koje imam na umu, vidim jedino brzo rijesenje kroz to. Ima jos vise od hevtu dana da se uvjezbaju, sad ako ne uzmu protiv Rudara, i to 3:0, ne jbenih 1:0 u finisu utakmice, onda ne moze ni kiks rivala nam prijati.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.