Sport i TV
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Arena Cloud iskustva, jel kasni puno, štopa li, kakav je interface na tv i slično?
mozes i sad promjeniti, smao im mail posalji reci da nisi zadovoljan i tjt
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JayCatwright
- Kontakt:
Uzeo probno 7 dana, btw ovo je užas zivi. Interface katastrofa, neke arene štopaju, od cetiri utakmice engleske lige oni pokrivaju samo dvije, nijedna na premium kanalima. Bas me zanima koja budala ovo placa haman 30 KM mjesecnoJayCatwright je napisao/la: ↑23 okt 2024, 23:10Arena Cloud iskustva, jel kasni puno, štopa li, kakav je interface na tv i slično?
- feniksptica
- Kontakt:
Jesi l naso rješenje kakvo ??JayCatwright je napisao/la: ↑26 okt 2024, 16:07Uzeo probno 7 dana, btw ovo je užas zivi. Interface katastrofa, neke arene štopaju, od cetiri utakmice engleske lige oni pokrivaju samo dvije, nijedna na premium kanalima. Bas me zanima koja budala ovo placa haman 30 KM mjesecnoJayCatwright je napisao/la: ↑23 okt 2024, 23:10Arena Cloud iskustva, jel kasni puno, štopa li, kakav je interface na tv i slično?
Kontam prec na Telemach a s moje tv bi mi samo arene falile..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma imam ja ove kineze IPTV što harden i još dosta raje fura, ali izgleda da mi je Telemach blokirao nekako da gledam preko toga, jer mi moze sa 4G, ali ne moze na WIFI tipa na istom uređaju. Nisam još ništa našao, mozda platim ovu neku premium IPTV listu, samo su fkt preskupe tipa 15-20 dolara mjesečno. Ako na šta naletiš i ti pišifeniksptica je napisao/la: ↑27 okt 2024, 19:51Jesi l naso rješenje kakvo ??JayCatwright je napisao/la: ↑26 okt 2024, 16:07Uzeo probno 7 dana, btw ovo je užas zivi. Interface katastrofa, neke arene štopaju, od cetiri utakmice engleske lige oni pokrivaju samo dvije, nijedna na premium kanalima. Bas me zanima koja budala ovo placa haman 30 KM mjesecnoJayCatwright je napisao/la: ↑23 okt 2024, 23:10Arena Cloud iskustva, jel kasni puno, štopa li, kakav je interface na tv i slično?
Kontam prec na Telemach a s moje tv bi mi samo arene falile..

Telemach imam 10 godina.Prosli ugovor ukino telefon,placam net i televiziju 54km..
Cunjo sam dosta oko internet televizija,ovi nasi nabili cijene,bla bla bla.. i Naletim na lik iz Makedonije 20eura 1godina 13k Kanala..
Ide preko OTT programa,svi Sportski kanali s Balkana Imaju...Zasteka nekada,jbga mora,ali pici uglavnom i cale se ne zali...
I da prednost Kada blokiraju kanali,automacki se uplouduju novi kljucevi i nastavi se gledati
Do sada sam preporucio 10ak kolega,komsija..
Cunjo sam dosta oko internet televizija,ovi nasi nabili cijene,bla bla bla.. i Naletim na lik iz Makedonije 20eura 1godina 13k Kanala..
Ide preko OTT programa,svi Sportski kanali s Balkana Imaju...Zasteka nekada,jbga mora,ali pici uglavnom i cale se ne zali...
I da prednost Kada blokiraju kanali,automacki se uplouduju novi kljucevi i nastavi se gledati

- emirrrTM87
- Kontakt:
Moze kontakt kako uzeti?b00t je napisao/la: ↑27 okt 2024, 19:55Telemach imam 10 godina.Prosli ugovor ukino telefon,placam net i televiziju 54km..
I da prednost Kada blokiraju kanali,automacki se uplouduju novi kljucevi i nastavi se gledatiDo sada sam preporucio 10ak kolega,komsija..
kaF(bez U) mi draga ispeci !!!
LIMVO TE LJOŽE!
GRANDE MILAN !
YNWA !
LIMVO TE LJOŽE!
GRANDE MILAN !
YNWA !
- westsideSB96
- Kontakt:
Šta je s ovom arenom u bih? Ne prenose ni Albanija Češka ni Švedska Slovačka.. ne znam što kupuju ova prava kad ne prenose
NKŠB ponos HRHB
Ne prenosi ih ni Arena u Srbiji. Poznato je zašto se ne prenosi prva tekma, a za tu drugu nemam informacije. Bitno je da se ono glavno (90% svega) može gledati.westsideSB96 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 22:04Šta je s ovom arenom u bih? Ne prenose ni Albanija Češka ni Švedska Slovačka.. ne znam što kupuju ova prava kad ne prenose
izvini ja sada tek vidjah poruku..Jeli ti treba jos ?emirrrTM87 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 22:11Moze kontakt kako uzeti?b00t je napisao/la: ↑27 okt 2024, 19:55Telemach imam 10 godina.Prosli ugovor ukino telefon,placam net i televiziju 54km..
I da prednost Kada blokiraju kanali,automacki se uplouduju novi kljucevi i nastavi se gledatiDo sada sam preporucio 10ak kolega,komsija..

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Net na Telemachu u Sa katastrofa, neki duo paket, sa televizijom, ne mogu pokrenuti obicni stream za IPTV, jedva ucita drustvene mreze
Koliko su ih nahvalili ja reko to ce biti neki svemirski net kad ono uzas, posto sam podstanar tu ne znam sta treba za promjenu paketa i mogu li uopste to ja traziti, placam 50-60 km za ovaj sad

Koliko su ih nahvalili ja reko to ce biti neki svemirski net kad ono uzas, posto sam podstanar tu ne znam sta treba za promjenu paketa i mogu li uopste to ja traziti, placam 50-60 km za ovaj sad
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Odavno nije bila neka bomba oko Arene

Očigledno zavisi od lokacije. Imam druga na Alipašinom koji se isto žalio da ne isporučuju ni blizu brzine iz paketa.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 17:18Net na Telemachu u Sa katastrofa, neki duo paket, sa televizijom, ne mogu pokrenuti obicni stream za IPTV, jedva ucita drustvene mreze![]()
S druge strane meni realna brzina 1 na 1 koliko treba biti po paketu
od 2026-te najbrzi cirkus na svijetu Formula 1 ekskluzivno na kanalima Arenasport

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- westsideSB96
- Kontakt:
Teško da je od 2026, jer SK ima ugovor do 2027 s mogućnosti produženja, jedino od 27
NKŠB ponos HRHB
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da, imam neki eon duo light gdje treba da je 200mbs, a u stvarnosti dobijam 10-15 max, zvao sam pa su rekli sutra da ce doci pogledati moze li se sta uraditiJabroni je napisao/la: ↑06 dec 2024, 19:12Očigledno zavisi od lokacije. Imam druga na Alipašinom koji se isto žalio da ne isporučuju ni blizu brzine iz paketa.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 17:18Net na Telemachu u Sa katastrofa, neki duo paket, sa televizijom, ne mogu pokrenuti obicni stream za IPTV, jedva ucita drustvene mreze![]()
S druge strane meni realna brzina 1 na 1 koliko treba biti po paketu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- feniksptica
- Kontakt:
Sledece sedmice uvodim Telemach.
Koja ce bit najbolja opcija za Arene tad ?
Arena Cloud se mescini nije proslavila
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Imaš moja webTV 10KM/mj ili 25KM za 3 mjeseca. Svi ostali nemaju sve Arene u osnovnom paketu pa cijene idu do 30KM/mj.feniksptica je napisao/la: ↑07 dec 2024, 10:46Sledece sedmice uvodim Telemach.
MSATfeniksptica je napisao/la: ↑07 dec 2024, 10:46Sledece sedmice uvodim Telemach.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Pogledaj mtel TV,imaju često akcije da kupiš 3,6 ili 12 mjeseci po povoljnim cijenama.feniksptica je napisao/la: ↑07 dec 2024, 10:46Sledece sedmice uvodim Telemach.
Možeš i sa nekim po pola, jedan paket se može gledati na dva različita smart TV-a i dva mobilna uređaja.
Dobiješ 4 različita username i passworda.
Uz normalan internet nemaš problema..
Ja sam pokušavao razne IPTV -ove sve u pet deka što se kaže ili štopa,pa vraća po par sekundi,miješa kanale.
Nekad u toku utakmice izgubiš po pet minuta.
Prije su i oni imali neke blokade sad imaju prava na sve i bilo gdje da se nalaziš možeš sve gledati.
Recimo Arenu Cloud nisam mogao gledati LP u Hrvatskoj kad sam bio.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.