AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Manuel
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Manuel » 12 avg 2015, 00:56

Agent Abdennoura:
"Moj klijent napušta Monaco. Želi da igra u Italiji.
Roma je zainteresovana"
Kader Jilani agent Aymen Abdennoura, defanzivca
Monaca potvrdio je da njegov klijent želi da napusti
Monaco i dođe u Italiju. Abdennour nije bio u protokolu
za utakmicu prvog kola Francuske lige u kojoj je Monaco
igrao protiv OGC Nice.
"Nemamo nikakvih problema ni sa Jardimom ni sa klubom. Istina je,
Abdennour napušta Monaco. Traže ga klubovi iz Italije, Španije i Engleske.
On želi u Italiju. Interesovanje su pokazali Inter, Milan i Roma. Juventus?
Ne, oni nisu"

Hajmo Sabatini jos ovo zavrsi :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 12 avg 2015, 00:59

Manuel je napisao/la:
NoName je napisao/la:Ima li Roma ijednog kupljenog igrača ili su svi na posudbi :)
Ima Dzeku :mrgreen:

Ostali su svi na posudbama pa je zato ove sezone skudeto imperativ jer ako se ne osvoji odose najvaznije igraci jer valja iskesirati oko 50 miliona za ove silne posudbe.
jesil siguran za Dzeku,ja sam negdje procitao da je jednogodisnja pozajmica,a onda obavezan otkup,istina je da je vas narednih 4-5 sezona,al ipak je ove sezone na pozajmici(ako je izvor tacan) :hmmmmm:
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 avg 2015, 01:02

berardi25 je napisao/la:
Manuel je napisao/la:
NoName je napisao/la:Ima li Roma ijednog kupljenog igrača ili su svi na posudbi :)
Ima Dzeku :mrgreen:

Ostali su svi na posudbama pa je zato ove sezone skudeto imperativ jer ako se ne osvoji odose najvaznije igraci jer valja iskesirati oko 50 miliona za ove silne posudbe.
jesil siguran za Dzeku,ja sam negdje procitao da je jednogodisnja pozajmica,a onda obavezan otkup,istina je da je vas narednih 4-5 sezona,al ipak je ove sezone na pozajmici(ako je izvor tacan) :hmmmmm:
E fakat onda ne znam.Evo u par dana sam sve zivo procitao i nigdje nisam nasao da je i on doveden na pozajmicu sa obaveznim pravom otkupa.Ako jeste onda sam bas pogrijesio :mrgreen:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 avg 2015, 01:09

@Manuel
Zadnja 2,3 dana se spominje to oko posudbe s obaveznim otkupom, ali ce se ipak sve znati kada se ozvanici potpisivanje ugovora...zapravo su to sve spekulacije, nista sigurno...ko ce ga znati s 'talijanima

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 avg 2015, 01:13

hurem je napisao/la:@Manuel
Zadnja 2,3 dana se spominje to oko posudbe s obaveznim otkupom, ali ce se ipak sve znati kada se ozvanici potpisivanje ugovora...zapravo su to sve spekulacije, nista sigurno...ko ce ga znati s 'talijanima
Ma nikad se nista kod ovih talijana ne zna.Uglavnom Sanabrija je otisao u Sporting Gijon pa ce Dzeko u cetvrtak i oficijelno biti novi igrac Rome a u petak ce da zaigra protiv Sevilje :cool:

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 12 avg 2015, 01:19

http://sportsport.ba/ino_fudbal/dzeko-p ... omi/168889 koliko je istine u ovome ne znam,al ipak postoji mogucnost da je prvu sezonu na pozajmici,al kao sto rece @hurem,sve ce znat narednih dana,ovo su samo naglabanja :mrgreen:
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 12 avg 2015, 11:13

http://www.football-italia.net/70911/ro ... titi-sakho

umtiti, sakho, abdennour? fina imena se spominju kao potencijalni novi stoperi. bilo bi idealno dovesti ovog prvog jer je najmladji, a nista manje kvalitetan od ostalih. samo da na kraju ne dovedemo nekog polovnjaka i time pokvarimo zasad stvarno dobar mercato.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 12 avg 2015, 15:13

izgleda, nista od Dingea :(
Sad trena Kurzavu zajmit i Nasrija i spiskat pare i lagano do scudeta

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 avg 2015, 15:46

Nije tacno da nema nista od Dinjea.Pariz ne racuna vise na njega nego se ceka da mu nadju zamjenu pa da ga posalju u Rim.

Sto se tice stopera najvise sanse imamo da dovedemo Abdenura ili Umtitija jer cemo Lionu poslati Mbiwu.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 avg 2015, 15:59

Federico Balzaretti : "Napustam fudbal. Nisam u mogucnosti da budem 100% spreman. Ovo je bila primorana odluka. Zahvaljujem se ovom velikom klubu na svemu i pridruzit cu se timu Waltera Sabatinia. S njim imam odlican odnos jos iz Palerma.
Najljepse sjecanje je bio gol protiv Lazia. Digne jos nije dosao, ali se radi o odlicnom fudbaleru".
Hvala ti za sve grandissimo Balza. Sei uno di noi!!!!!!!!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 12 avg 2015, 16:35

tako je.

psg ne pusta dignea dok ne obezbijede neku zamjenu pa to malo koci transfer, ali on je nas igrac 100%. sto se tice balzaca zao mi je sto nije pruzio vise zbog te povrede jer nakon eura 2012 je bio jedan od ponajboljih bekova lige i kao takav je dosao kod nas, ali eto ne dade mu se. cini mi se da ce sada biti zaduzen za pracenje nasih mladih igraca po posudbama i davanje izvjestaja sabatiniju.

umtitija bi ja najradije. dobar stoper, mlad, perspektivan, ljevak, a moze igrati i uz aut liniju kao bek u situacijama kada budemo morali krpiti te pozicije.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 12 avg 2015, 16:37

Koje se.ronje su ovi u PSG, krse dogovor. Se.rem se na takav klub, okrenut se Kurzawi a ove izbjegavat u sirokom luku i poslovanje sa njima. Za relativno malo novca su dobili Meneza i Marquinhosa.
embrace the chaos

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 12 avg 2015, 16:43

uh, kurzawa bi bio san snova covjece.

nego, ako je vjerovati raznim sajtovima dzeko je potpisao, a destro je do veceras bolognin.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 avg 2015, 17:11

Kurzawa bi nam drama legao al problem je sto njega ne mzemo dovesti na posubu i sto se moraju iskesirati dobre pare dok Dinjea mozemo dovesti na posudbu.Zato je Dinje u prednosti i ako ce i za njega iduce godine morati dosta novca dati.

Jos da je dovesti tog stopera i desnog beka i da zavrsimo mercato.Sta je sa tim Brunom Peresom ?

Nije valjda da racunaju da Florenzi i Maicon izguraju sezonu na toj poziciji.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 12 avg 2015, 17:20

Nije mi jasno zasto se zapelo za Peresa kada je to prosjecan igrac. Zabije jedan gol i odmah igracina.

Pare se mogu pametnije uloziti i trebali bi ih pametnije uloziti.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 avg 2015, 17:23

Pa lik je odlican u ofanzivi a i solidan u defanzivi.Nije sad da ga samo hoce zbog one golcine protiv Juveta a i ne pada mi na pamet kojeg drugog desnog beka da dovedu a da nije vise od nekih 10 miliona a da nije flop.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 12 avg 2015, 17:27

Ja koliko sam procitao Sabatini je navodno spreman ponuditi 12 miliona eura za njega sto je katastrofa jbt :crazy:

To nisu male pare za overall average player
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 avg 2015, 17:28

Trazio je Torino 15 miliona al Sabatini daje 12 mada me ne bi cudilo da spusti i na 10.Jeste previse al dzaba potreban je desni bek jer sa Florencijem i Maiconom se ne moze do nekog uspjeha.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 12 avg 2015, 17:32

peres nije nista bolji u defanzivi od recimo florenzija koji je tu na beku silom prilika, ali njegove mane su cesto pokrivane od strane sistema koji je ventura forsirao tj 3-5-2 odnosno 5-3-2 tako da sam i ja prilicno skeptican kada je on u pitanju. doduse, slazem se da je za tih nekih 10ak miliona mozda najbolja opcija i nadam se da ce na osnovu ove jedne dobre sezone nastaviti graditi svoj uspon, a ne da ce postati one season wonder jer ako kiksamo s bekovima nece nas ni dzeko ni salah iscpuati.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 12 avg 2015, 18:35

Manuel je napisao/la:Trazio je Torino 15 miliona al Sabatini daje 12 mada me ne bi cudilo da spusti i na 10.Jeste previse al dzaba potreban je desni bek jer sa Florencijem i Maiconom se ne moze do nekog uspjeha.
Nema tu logike prijatelju, bekovi su danas precijenjeni. Svaki drugi košta 15 miliona minimum.

Što se tiče Peresa, dobar je. Trči puno što je najbitnije u Italiji. Kad se pogleda njegov kvalitet ne bi trebao koštati previše. Međutim, Torino će veoma teško pustiti i drugog beka ovog ljeta zato i dižu cijenu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.