adointer je napisao/la:ovo je Moggi preko photoshopa napravio

ma Moggi je photoshop mag, budi mi pozdravljen, mišu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
adointer je napisao/la:ovo je Moggi preko photoshopa napravio
Kako si ti licimjeran ,kad su napocetku dosuđivani nepostajani penali protiv Inter nije te bilo ,a sada nakon jedne pogreske hudis ko kakva kuja
Koja je ova tekma ? Da li je sudija svirao ?Da li je Milito zabio ?Da li je gol priznat ? dokaze "na sunce" ..
Nemoj biti smijesan vise nego sto jesi inace ,sve sto postavis dokaži ,koja je ovo tekma ? da li je gol priznat ? ja se ovoga ne sjecam ,a gledo sam sve tekme ove sezone + ovi dresovi .. i bla bla -- hajde cekam te ... ili ce biti reakcija slicna onoj sto adi prodajes "misu" i bla,blaJuveSissoko je napisao/la:ne brini sve su to golovi, priznati, nije photoshop,iako bi mnogi zeljeli da bude, a nisam nikakva kuja, hvala na atributu.
ma i oni sto nogomet ne prate su nekada culi ,ili procitali o namjestanju u Italiji .Nekom pogresnom dedukcijom su izveli ovaj smjesan zakljucak da se i dan - danas namjesta ... greske se svugdje zastupljene a zaludenim i smjesnim navijacima ovakvog kluba (juveta)sa Moggi propagandom sve je teorija zavjereretro je napisao/la:Previse se stvari posmatraju kroz prizmu namjestanja i desavanja od prije 5 godina.
Sudije su uvijek grijesile, grijese i grijesit ce, ne mora odmah znaciti da je sudija potkupljen.![]()
U Engleskoj svako malo sudije prave greske, sudije koje vaze za jedne od najboljih, a niko ne spominje da je Bolton kupio sudiju protiv Stokea, jer je Webb zajebao Stoke.
" onclick="window.open(this.href);return false;warden je napisao/la:Nemoj biti smijesan vise nego sto jesi inace ,sve sto postavis dokaži ,koja je ovo tekma ? da li je gol priznat ? ja se ovoga ne sjecam ,a gledo sam sve tekme ove sezone + ovi dresovi .. i bla bla -- hajde cekam te ... ili ce biti reakcija slicna onoj sto adi prodajes "misu" i bla,blaJuveSissoko je napisao/la:ne brini sve su to golovi, priznati, nije photoshop,iako bi mnogi zeljeli da bude, a nisam nikakva kuja, hvala na atributu.![]()
![]()
sta cu ti ja sto koristis halucinogene droge, pa Militu tlo se drma pod nogama, a skakuce kao zec da izglumi penal.warden je napisao/la:Penal je cist ko suza ,MIlitu tlo pod nogama oduzeto ... zasto si postavio ovo onda ?![]()
penal cist ko suza ,ponavljam + tekma iz sezone 2008 - 2009 alo .alopa mogo si potencijalnu "holywoodsku scenu" naci u ovoj sezoni ili prosloj .. ili ,mozda nakon sto si sve pročaćkao uvidio i pomirio se sa cinjenicom da su ovakve radnje srodne samo ustaljenim kriminalcima (Juventus-dobro poznati,ne po dobrom naravno ) ..
I najbolji dio ; daj postavi dokaz za onu sliku Milita koju si okarekterisao kao muljanje ..
PS:bolje da si odgovorio misu il slicno ,manje bi upadao u oči raji sa ss.ba .
dobro, razumijem da si intelektualno raslojen,ali od sada pa nadalje kad nesto spominjes vezano za Inter - postavi dokaze za to ,dokaze iz bliske proslosti ,DOKAZ a ne pumpanje Baria ,btw pomislit cu da i navijac intera .JuveSissoko je napisao/la: sta cu ti ja sto koristis halucinogene droge, pa Militu tlo se drma pod nogama, a skakuce kao zec da izglumi penal.![]()
simptom izlozenosti dugotrajnoj hladnoci na -11 znaju bit "halke", tako da mozda i nisu droge.Nista, nadaj se toplijim danima.
ti pratis inter a ne ja, a opet se ja sjecam ovog gore gola.Slaba ti memorija.Slicno onoj proslavi titule iz 2006-te, jelde ne sjecas se slavlja intera?warden je napisao/la:dobro, razumijem da si intelektualno raslojen,ali od sada pa nadalje kad nesto spominjes vezano za Inter - postavi dokaze za to ,dokaze iz bliske proslosti ,DOKAZ a ne pumpanje Baria ,btw pomislit cu da i navijac intera .JuveSissoko je napisao/la: sta cu ti ja sto koristis halucinogene droge, pa Militu tlo se drma pod nogama, a skakuce kao zec da izglumi penal.![]()
simptom izlozenosti dugotrajnoj hladnoci na -11 znaju bit "halke", tako da mozda i nisu droge.Nista, nadaj se toplijim danima.
Edit i od mene: sta ti sada ovo dokazuje ? jel bio i ovdje offside? daj da pogledamo zajedno,clip od ove utakmice a ne neke iz 72
super ako se sjećaš ,daj da pogledamo zajedno da li je bio offiside ili ne , to je cilj svega - postavi clip .JuveSissoko je napisao/la:ti pratis inter a ne ja, a opet se ja sjecam ovog gore gola.Slaba ti memorija.Slicno onoj proslavi titule iz 2006-te, jelde ne sjecas se slavlja intera?warden je napisao/la:dobro, razumijem da si intelektualno raslojen,ali od sada pa nadalje kad nesto spominjes vezano za Inter - postavi dokaze za to ,dokaze iz bliske proslosti ,DOKAZ a ne pumpanje Baria ,btw pomislit cu da i navijac intera .JuveSissoko je napisao/la: sta cu ti ja sto koristis halucinogene droge, pa Militu tlo se drma pod nogama, a skakuce kao zec da izglumi penal.![]()
Edit i od mene: sta ti sada ovo dokazuje ? jel bio i ovdje offside? daj da pogledamo zajedno,clip od ove utakmice a ne neke iz 72
[youtube][/youtube]warden je napisao/la: super ako se sjećaš ,daj da pogledamo zajedno da li je bio offiside ili ne , to je cilj svega - postavi clip .
eh brw ,de sada samo budi realan ,ne moras meni odgovoriti ,odgovrio za sebe .Prilikom suta igrac Baria se ubacuje ispred Ranochie ,i sada da li sudija namjerno gura Inter ili su to neke od gresaka koje se javljaju s vremena na vrijeme ,ako cemo tako svaka sudijska pogreska je navijanje za tim kojem su dali doprinos ,pa tako Barcelona skoro svaku tekmu potplati je li ? i da ovo je bio offside ,sjecam se ove utakmice .JuveSissoko je napisao/la:[youtube][/youtube]warden je napisao/la: super ako se sjećaš ,daj da pogledamo zajedno da li je bio offiside ili ne , to je cilj svega - postavi clip .
1:06 , uzivaj na minus 11, bye
znaci slazemo se, italijanska Serie A nakon caliopolia koji je bio ciscenje lige od korupcije je ista.Moj stav si potvrdio, samo sam to zelio.warden je napisao/la:eh brw ,de sada samo budi realan ,ne moras meni odgovoriti ,odgovrio za sebe .Prilikom suta igrac Baria se ubacuje ispred Ranochie ,i sada da li sudija namjerno gura Inter ili su to neke od gresaka koje se javljaju s vremena na vrijeme ,ako cemo tako svaka sudijska pogreska je navijanje za tim kojem su dali doprinos ,pa tako Barcelona skoro svaku tekmu potplati je li ? i da ovo je bio offside ,sjecam se ove utakmice .JuveSissoko je napisao/la:[youtube][/youtube]warden je napisao/la: super ako se sjećaš ,daj da pogledamo zajedno da li je bio offiside ili ne , to je cilj svega - postavi clip .
1:06 , uzivaj na minus 11, bye
[youtube][/youtube]Yuto je napisao/la:[youtube][/youtube]
Koja ironija,navijac kluba kojem se kroz historiju italijanskog fudbala najvise pomagalo od strane sudija prica o greskama u korist nekog drugog kluba ???
čovjek upozorava, ali vidim nema od toga ništa...sarajlija89 je napisao/la:Molim vas, tema Cp/Fp , pa tamo nastavite o tim stvarma.
Ako nastavite svaku temu trolovati na ovaj nacin, morat cu poduzeti drasticnije mjere. Lijepo sam vas zamolio par puta, ima predvidjena tema za to, pa koga interesuje, moze tamo.
Nemojte svaku temu kvariti na taj nacin. Nema potrebe i vise necu upozoravati.
Ko pocne bilo koju vrstu ove rasprave, bez prevelikog povoda, bice sancionisan. Postoji predvidjena tema za to kao sto znate.
Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.