Head je napisao/la:Ja volim kad zene nista ne nose i kad su gole.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Head je napisao/la:Ja volim kad zene nista ne nose i kad su gole.
Dex je napisao/la:IlPrincipe je napisao/la:Joj daj nemoj majke ti .. starke su jedine patike koje idu uz sve živo osim na odijelo. To što ti ovdje na forumu izigravaš nekog posebnog dečka me nenormalno iritira.LenBias je napisao/la:pa ne mozes vala ni starke, realno, ali sta neko radi i pokusava to je vec druga stvar
TRY AGAIN
swagIlPrincipe je napisao/la:Joj daj nemoj majke ti .. starke su jedine patike koje idu uz sve živo osim na odijelo. To što ti ovdje na forumu izigravaš nekog posebnog dečka me nenormalno iritira.LenBias je napisao/la:pa ne mozes vala ni starke, realno, ali sta neko radi i pokusava to je vec druga stvar
pa stavi gela i na braduHZ_ilidzaa je napisao/la:Imam ostru i gustu bradu ,ali me zeza boja.Imam skroz svijetlu smedju(ridjastu) boju i ne stoji mi lijepo.
Da li postoji neki gel za bradu koji ce je potamniti jer npr. kad stavim gel na kosu bude skroz tamna, svi me pitaju jesam li se farbao
Obrij jeHZ_ilidzaa je napisao/la:Imam ostru i gustu bradu ,ali me zeza boja.Imam skroz svijetlu smedju(ridjastu) boju i ne stoji mi lijepo.
Da li postoji neki gel za bradu koji ce je potamniti jer npr. kad stavim gel na kosu bude skroz tamna, svi me pitaju jesam li se farbao
Budi DexterHZ_ilidzaa je napisao/la:Imam ostru i gustu bradu ,ali me zeza boja.Imam skroz svijetlu smedju(ridjastu) boju i ne stoji mi lijepo.
ja sto je nemam nikako kuknjavaBosniacum Lilium je napisao/la:nemoj brijat. Ja se sinoc obrijo nakon mjesec dana, evo cijeli dan kuknjava
Furaj Čolin stilsamo_lijevo je napisao/la:ja sto je nemam nikako kuknjavaBosniacum Lilium je napisao/la:nemoj brijat. Ja se sinoc obrijo nakon mjesec dana, evo cijeli dan kuknjava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.