Ja bih volio da sa najjacim sastavom izadjemo, nista ne prepustimo slucaju,
pa da nam ostane nada da cemo osvojiti drugi trofej u 102godisnjoj historiji kluba.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja bih volio da sa najjacim sastavom izadjemo, nista ne prepustimo slucaju,
Nije Goražde loša ekipa i sa najjačim sastavom našim mogu nam napraviti puno problema na svom terenu.
Druze, mi cemo biti u sredini tabele.Madal je napisao/la: ↑29 sep 2021, 12:55Samo prva postava i maksimalno zalaganje. Mislio sam da bi mogli ganjati Europu i preko lige ali s obzirom da se Borcu počelo igrati imaš i njih kao tim kojem ne vidim kako možemo parirati u 33 kola, uz Zrinjski i Slogu. Tako da se kup nameće kao logična opcija da pokušamo nešto i testiramo sreću.
Ja ne vidim kako su Velez i Siroki bolji od nas da ih sigurno ispred stavljamo. Polusezonu ispred njih zavrsavamo.slusalica je napisao/la: ↑29 sep 2021, 13:27Druze, mi cemo biti u sredini tabele.Madal je napisao/la: ↑29 sep 2021, 12:55Samo prva postava i maksimalno zalaganje. Mislio sam da bi mogli ganjati Europu i preko lige ali s obzirom da se Borcu počelo igrati imaš i njih kao tim kojem ne vidim kako možemo parirati u 33 kola, uz Zrinjski i Slogu. Tako da se kup nameće kao logična opcija da pokušamo nešto i testiramo sreću.
Zrinjski, Azmir, Borac, Sarajevo, Velez i Siroki, svi ti klubovi ce biti iznad nas.
Sto je i sasvim ok ukoliko cemo dizati ciljeve svake godine.
Ja ne mogu drugačije ni zamisliti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.