Napravila je njihova drzava i napravila je milijardu drugih zlocina. Igramo protiv drzave Izrael, ne ovih 11 igraca. A i oni sasvim sigurno podrzavaju takve stvari.STEVIE je napisao/la:to njihovi igraci pocinili? toliko si zadojen mrznjom da ne pravis razliku izmedju vojnika i sportiste. steta.Cartman je napisao/la:http://www.theguardian.com/world/2015/j ... h-children
I onda kazu treba ih fino docekat.![]()
![]()
12.06.2015. / BiH - Izrael
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mene samo strah da ne primimo prvi go jer znamo kakav psihicki pad uslijedi tada.Nadam se da je Mesa poradio malo na tom aspektu.
Idemo momci prema euru
Idemo momci prema euru

#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Da li će se moci gledati utakmica na ovom linku?
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/
Hajrovic I PjanicElegant je napisao/la:Hajrovic daje gol.
- sagitarius
- Kontakt:
BiH 0-3 Izrael ! (za zelenim stolom)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Samo jedno pitanje za forumaše koji ovdje umjesto o sportu pišu o političkoj situaciji u Izraelu i kojima je, izgleda, važnije kako će Izrael biti dočekan nego li naša postavka, taktika, kadar.
Koliko ste novaca uplatili za pomoć Palestini koja se nedavno sakupljala ?
Iskreno ?
Iskreno ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trebalo bi.Sheyi je napisao/la:Da li će se moci gledati utakmica na ovom linku?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mnoge drzave prave razna sranja. Izrael, Turska, Kina, Amerika, itd.Cartman je napisao/la:Napravila je njihova drzava i napravila je milijardu drugih zlocina. Igramo protiv drzave Izrael, ne ovih 11 igraca. A i oni sasvim sigurno podrzavaju takve stvari.STEVIE je napisao/la:to njihovi igraci pocinili? toliko si zadojen mrznjom da ne pravis razliku izmedju vojnika i sportiste. steta.Cartman je napisao/la:http://www.theguardian.com/world/2015/j ... h-children
![]()
Ako si vanm BiH, koliko znam - ne daju!messilla je napisao/la:Trebalo bi.Sheyi je napisao/la:Da li će se moci gledati utakmica na ovom linku?
Treba ih dočekati na nož, ne zbog Palestine nego zbog ovih izjava prema nama.
Prvo, te izjave o "neprijateljskoj publici" , te to kako će se "pred muslimanskom publikom boriti za svetu zastavu".
Takvim izjavama nije mjesto u sportu, boli me qrac šta će biti na utakmici pa nek bude i prekid ako će biti, ali ova **** od igrača to su zaslužila, i kažem to nema nikakve veze sa Izrael - Palestina konflikt
Prvo, te izjave o "neprijateljskoj publici" , te to kako će se "pred muslimanskom publikom boriti za svetu zastavu".
Takvim izjavama nije mjesto u sportu, boli me qrac šta će biti na utakmici pa nek bude i prekid ako će biti, ali ova **** od igrača to su zaslužila, i kažem to nema nikakve veze sa Izrael - Palestina konflikt
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Pa naravno, to ti rade sve državne televizije. Ali onda instaliraš hola! i gledaš bez problema.Biki je napisao/la:Ako si vanm BiH, koliko znam - ne daju!
Inače, slab im je stream. Ja sam se sinoć dosta patio kod prenosa rukometa iako imam brzinu od 20mbps te nemam problema ni sa hd streamovima.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ja se ne nadam nicem dobrom.
Kad vec igramo protiv jedne seljacke reprezentacije a i drzave koja evidentno hoce da isprovocira javnost i navijace te da nam uzme 3b za zelenim stolom jer jedino tako i mogu zasto se mi napokon ne bi ponasali kulturno i navijali za nasu reprezentaciju onako kako najbolje znamo bez mjesanja neke politike u sport ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Opusti se, dobijamo ih lagano 2 razlike , zidovi su to picke ovbicne preplasit ce se .komax je napisao/la:Ja se ne nadam nicem dobrom.
Svi genocidasi zasluzuje zvizduke i neprijateljsku atmosferu
kako srbija tako i izrael, pozdrav iz evo kisovite zenice

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Turska? Njemacka? Amerika? Japan?BadrHari je napisao/la:Svi genocidasi zasluzuje zvizduke i neprijateljsku atmosferu![]()
napravila je i turska hiljadu zlocina pa smatras da su ti oni braca.Cartman je napisao/la:Napravila je njihova drzava i napravila je milijardu drugih zlocina. Igramo protiv drzave Izrael, ne ovih 11 igraca. A i oni sasvim sigurno podrzavaju takve stvari.STEVIE je napisao/la:to njihovi igraci pocinili? toliko si zadojen mrznjom da ne pravis razliku izmedju vojnika i sportiste. steta.Cartman je napisao/la:http://www.theguardian.com/world/2015/j ... h-children
![]()
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Objasnio co'ek.Cartman je napisao/la:Napravila je njihova drzava i napravila je milijardu drugih zlocina. Igramo protiv drzave Izrael, ne ovih 11 igraca. A i oni sasvim sigurno podrzavaju takve stvari.STEVIE je napisao/la:to njihovi igraci pocinili? toliko si zadojen mrznjom da ne pravis razliku izmedju vojnika i sportiste. steta.Cartman je napisao/la:http://www.theguardian.com/world/2015/j ... h-children
![]()
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
bravo. to je to, sve nesto ko' fol za palestinu, a kupuju produkte iz izraela, koriste viber itd. a sve neka ljubav prema palestiniceze je napisao/la:
Iskreno ?

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.