FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

formance
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la formance » 14 jun 2009, 16:03

Kerime,Kerime ;) ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 jun 2009, 22:35

Danas 3-3 juniori,3 suta na gol 3 gola primili,ipak kako se razvijao tok susreta i ovaj remi je dobar rezultat gubili smo 2-0 pa izjednacili na 2-2 Celik opet poveo,i eto na kraju 3-3....

I da dodam da je Avdic povratnik u Bordo dres,tako danas rece Cala ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

prijeratni mangup
Kontakt:

Post Postao/la prijeratni mangup » 15 jun 2009, 00:35

Stari je prestao da ide na utakmice kada je Sarajevo postalo prvak. Prvi put, te, sada daleke 67. godine. Lazem, gledao je i Manchestera. Prvo poluvrijeme, i onda je rekao zbogom Kosevu i onom redaru sto je dezurao pored klozeta, jer za njegov stomak, Sarajevo je bilo prevelik zalogaj.

Onda je nedjeljna popodneva provodio pored tranzistora, koji mu je Hase donio sa neke turneje iz Austrije. "Teretna" skala za biranje stanica je tako jedne nedjelje zavrsila u suprotnom uglu sobe, daleko od tranzistora, jer je "neki kreten" zabio gol Sarajevu u posljednjoj minuti! Od tada nije slusao prenose utakmica.

Na redu su bile novine. Ponedjeljak ujutro, pravac trafika i na posao. E, onda je izvjesni novinar nesto nalupao protiv Sarajeva, sto se Starom nije svidjelo, pa su i novine ispale iz njega. Sta strast, navijacka strast moze uciniti od finog gospodina koji ne bi na posao otisao bez kravate i sesira, koji je pozdravljao sve od kuce do grada i nazad, zahvaljivao kelnerici u "Majevici" poslije svakog gemista, boljeg primjera nema.

Tako je jednom imao bliski susret sa organom u plavom, dok smo ulazili na Kosevo. Ko se sjeca onih starih ulaza, uskih, ograde na sve strane, a guzva na svakoj utakmici. Stajali smo tako u lelujavom redu, guranje, korak naprijed, dva nazad, a milicioneri na konjima izmedju redova. I drug odozgo, na konju, sa obaveznim pendrekom, praveci red, krenu pravo na klinca od nekih desetak godina... Naredno cega se sjecam bilo je da je lezao na asfaltu, dok se konj nemirno propinjao i pravio rusvaj medju narodom. Ko mu je pomogao da se spusti na majcicu zemljicu, ne treba ni pominjati.

Na onoj sampionskoj utakmici, u posljednjem kolu protiv Celika, kada se Sarajevo na pocetku mucilo sa posljednjim na tabeli, tri puta je cijepao slike igraca i ponovo ih kupova! Tek sto je pocela utakmica ponosni otac je kupio sinu slike svih igraca Antica, Musemica, Fazlagica... Nek zna dijete kad je Sarajevo bilo prvak! Celik da gol, odose slike u parcice... Nova tura... Promasaj Musemica, opet isto... Drugi gol Zenicana, itd...

Kad smo mi djeca slavili titulu, a kod nas u centru magicnog trougla Bjelave-Mejtas-Kosevo, malo je bilo izdajica, tj. navijaca Zelje, ispisivali smo citavu ulicu kredama u slavu prvaka. Pobuni se komsija sto "zagadjujemo okolinu", ali kad se otvorio prozor na broju devet znao je da je vrag odnio salu, pa se zatvorio onaj na broju osam. Jer, Stari nije volio da neko dira djecu, posebno ako navijaju za Sarajevo.

To sto je sina prvi dan kad se rodio uclanio u voljeni klub, sto je imao sluzbenu propusnicu, a nikada nije htio da ulazi na sluzbeni ulaz, sve to mozda i nije vazno. Kad se razbolio i lezao u bolnici, sin mu je odnio umjesto narandzi sliku Safeta Susica sa potpisom, na kojoj mu je pozelio brzo ozdravljenje. To mu je sigurno produzilo zivot, bar za koji dan, jer
STARI JE VOLIO SARAJEVO.

TRIUMPH
prezteo sa fksinfo.
najezio sam se dok sam citao ovo,LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA!!!

High

Post Postao/la High » 15 jun 2009, 18:51

" Hiroš se nije pojavio. Škoro operisao koljeno. Bez novih imena. "

Danas je, sa početkom u 12:00 sati, održana prva prozivka pred predstojeću sezonu 2009/2010. Moramo reći da atmosfera u klubu nije najbolja i današnju situaciju najbolje opisuju riječi nekadašnje glavne uzdanice tima sa Koševa, a sada pomoćnog trenera Turkovića koji kaže da u svojoj igračkoj karijeri još nije doživio da se na prvoj prozivci pred sezonu ne pojavi niti jedno novo ime.

Sastav tima je ostao nepromijenjen, jedini igrač koji je nedostajao je Hiroš koji je trenutno u Švedskoj i po svemu sudeći će i ostati tamo. Prozivci su prisustvovali sljedeći igrači: Alaim, Hamzić, Hodžić, Hadžić, Nikitović, Torlak, Belošević, Mohar, Rizvanović, Lušničkić, Anel Škoro, Dudo, Ihtijarević, Muminović, Maksumić, Janjoš, Džakmić, Kapetanović, Gušo, Pliska, Pandža, Alen Škoro i Jahović.

Treba napomenuti da niko iz juniora, osim Pandže koji je već pod ugovorom, nije danas prisustvovao prozivci jer su, prema riječima pomoćnog trenera Alihodžića, imali slobodan dan nakon jučerašnje utakmice finala Omladinske premijer lige.

Na prozivci se pojavio i Alen Škoro koji je nedavno operisao koljeno i kojem je doktor naredio strogo mirovanje iduća dva mjeseca nakon čega tek može početi trenirati laganim tempom. Tako bordo tim neće moći računati na najboljeg napadača u evropskim utakmicama, a, po svemu sudeći, Škoro neće biti spreman ni za sami početak iduće sezone.

Trener Janjoš je izjavio da trenutno nema novih imena, ali da to ne znači da ih neće nikako ni biti. S druge strane, Uprava kluba tvrdi kako je nastupila jako teška finansijska kriza koja jednostavno ne dopušta izdvajanje većih sredstava za transfere.

U narednim danima će igrači obaviti redovne zdravstvene preglede nakon čega će od 20. do 26. juna trenirati u Vitezu gdje će bordo tim obaviti prvi dio priprema pred međunarodne utakmice.

Pred vratima svlačionice smo mogli zateći i mladog fudbalera iz Francuske koji je sa svojim ocem, prilično nenajavljen, došao u Sarajevo tražeći probu. Sa mladićem je razgovarao sportski direktor Senad Merdanović i vjerovatno će priliku za probu imati na nekom od narednih treninga.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 jun 2009, 19:02

dno dna :shock: ....haj nema se para,razumijem..al nikog da ne dovedu i to jos u euro ligi nastupamo...pa sta oni misle? milosevic,hosic,hadzic(celik),avdic...i jos mnogi igraci koji su bez ugovora...pa bar su neke slobodne igrace mogli dovesti...i napravit kakvu takvu ekipu a ovako svi navijaci strepe i brinu se za sudbinu kluba dok oni mirno daju izjave u stilu "nema se para..nama pojacanja"...i cak nam igraci odlaze.

najbolje bi bilo da sve otjeraju pa da sansu daju juniorima...tad bi bar znao na cemu si a ne ovako...

UPRAVA NAPOLJE!
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 jun 2009, 19:14

Mora se dotaci dno da bi doslo do promjena,ako je cjena propadanja ta da ce ovi ljudi otici onda nek i propadnemo pa nek dodju novi ljudi da nas vode,tako da iz dana i dan ocekujem da bude sve gore,oni otici nece to je sigurno jer su Evropu ispunili,i to smo silom prilika obezbjedili..evo i Zeku su otpustili danas jer je jucer u novinama iznjeo istinu,koja je naravno glavonjama zasmetala...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 jun 2009, 19:58

Ja bih volio da odmah na prvoj Euro utakmice se istakne transparent Uprava Napolje ,svejedno jesu li ispunili to obaćanje , jer možda je čak bolje bilo da nismo otišli u Europu , ovako sad se mogu izvlačiti, ali vjerujem da neće zadugo .
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

High

Post Postao/la High » 16 jun 2009, 09:50

Edin Šaranović napustio Zadar

Nekadašnji napadaš Sarajeva, Edin Šaranović, nakon samo pola godine napustio je hrvatskog prvoligaša, NK Zadar.

Edin Šaranović na Stanove je doveden u decembru prošle godine kao igrač koji bi mogao ostaviti Zadar u prvoligaškom društvu.

Svojim igrama u proljetnom dijelu sezone Šaranović je opravdao epitet pojačanja i sa postignuta 3 pogotka doprinjeo je opstanku Zadra u društvu najboljih. Međutim, iz uprave kluba odlučili su podmladiti ekipu te shodno tome dati ispisnicu našem internacionalcu.

Šaranović je prije dolaska u Zadar branio boje Sarajeva, Međimurja, Slaven Belupa, Kamen Ingrada, Pogon Sczcecina i Primorja
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 jun 2009, 10:15

Zašto je suspendovan Almir Turković?

Današnja prozivka igrača tima sa Koševa donijela je suspenziju prvog pomoćnika Mehmeda Janjoša, Almira Turkovića. Naime, kada je došao u prostorije kluba nekadašnjem sjajnom igraču bordo tima rečeno je da je suspendovan i da ne mora prisustvovati treningu. Kao razlog naveden je intervju koji je dao jednom štampanom sarajevskom mediju.
Piše: Edin Isanović
Kada smo kontaktirali Turkovića izgovorio je znakovitu, ali logičnu rečenicu:

- Jedan od čelnika kluba rekao mi je da sam suspendovan zbog tvrdnji koje sam iznio u jednom štampanom mediju. U narednih nekoliko dana trebao bih dobiti i službenu odluku o suspendiranju - istakao je pomoćni trener Sarajeva za naš portal.

Da napomenem, nekadašnji bh. reprezentativac aspostrofirao je da je bordo tim postao neozbiljan klub i kako ljudi koji su zaduženi za pojačanja nisu uradili svoj dio posla, tako da na Koševu nisu stigla pojačanja koja su bila predložena od strane stručnog štaba.

Vrlo logična i iskrena izjava (mlađeg sarajevskog premijerligaša uskoro čekaju evropske utakmice) očigledno je zasmetala čelnim ljudima pa su odmah poduzeli nepopularne mjere.

Kako bi čuli i drugu stranu kontaktrali smo Nihada Baljka direktora bordo tima. Za Sarajevo-x.com je rekao:

- Tačno je da smo suspendovali Turkovića. On je prekršio statut kluba, iznio je niz neistina i odlučili smo se za ovakav potez.

Da li je ovu odluku donio Upravni odbor?

- To nije bitno. Ovo smo odlučili nakon što smo održali sastanak. Nije prvi put da bivši prvotimac našeg tima govori kontra čelnih ljudi kluba. Turković će imati pravo žalbe, a nakon toga biće donesena i pismena odluka. Vidjećemo. Ne mogu shvatiti zašto mu sve ovo treba. Recite mi da li ste ikada pročitali da bivše legende Koševa govore protiv Sarajeva? Sušić, Hadžibegić, Musemić... Ružno je da se ovo uopšte moralo desiti, ali mislim da nije slučajno da se desilo na dan prozivke.

Ipak, Turković je iznio i nekoliko nepobitnih činjenica. Niti jedno pojačanje nije stiglo na Koševo, a uskoro se igraju međunarodne utakmice. I Vi ćete se složiti da aktuelni igrački kadar nije u stanju napraviti neki značajni iskorak?

- Tačno je da nije stiglo niti jedno novo ime, ali radi se na tome. Uskoro bi trebao potpisati jedan igrač kojeg nam je predložio Faruk Hadžibegić. Taj nogometaš je trenutno u SAD-u i uskoro dolazi u glavni grad BiH na pregovore. Igra u veznom redu, a inače je bh. nogometaš. Pored njega u pregovorima smo sa još nekoliko imena. Sarajevo ne čini niti Baljak, niti Turković, niti bilo koji pojedinac, na prvom mjestu je klub. Još bih napomenuo da je angažman u inostranstvo prihvatio i Almir Hurtić i već smo u pregovorima sa Irfanom Handžićem koji bi trebao popuniti to mjesto.

Kako su igrači podnijeli ovu vijest?

- Atmosfera u ekipi je odlična što će vam potvrditi i sami igrači. Ponavljam nije mi drago što se ovo desilo, ali bilo je neminovno.

Kako sada stvari stoje nekadašnji dvostruki prvak bivše Jugoslavije mogao bi imati temeljite kadrovske izmjene u stručnom štabu. No, ostaje nejasno kako se olako može suspendovati igrač koji je bio i ostao ljubimac navijača Sarajeva (sigurno jedan od najboljih postratnih nogometaša), igrač koji je osvajao karizmom i šarmom, igrač koji je ostavio dubok trag u spiltskom Hajduku, Zadru i Osijeku, igrač zbog kojeg su Japanci formirali Fan club „Almir Turković“, igrač koji želi da se u Sarajevu radi mnogo ozbiljnije i na kraju krajeva igrač koji je jedan od najzaslužnij što je Sarajevo prije dvije godine osvojilo toliko željenu titulu. Zar je grijeh reći svoje mišljenje?
(Sarajevo-x.com)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jun 2009, 14:23

Colic iz Veleza bi trebao da bude igrac koji ce doci kod nas,u danasnjem sportu je rekao da ima amaterski ugovor sa Celikom, te da ce traziti sporazumni raskid ugovora jer nema namjeru da se vraca u Celik,vec je razgovarao sa Merdanovicem i u slucaju da ne nadje inozemni angazman bit ce mu veoma drago da nastavi karijeru u Sarajevu ;)

I da dodam da se momak vec nekim prijateljima u Mostaru pohvalio da prelazi u Sarajevo(sa naseg foruma) ;)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 jun 2009, 14:35

miky_hz je napisao/la:Colic iz Veleza bi trebao da bude igrac koji ce doci kod nas,u danasnjem sportu je rekao da ima amaterski ugovor sa Celikom, te da ce traziti sporazumni raskid ugovora jer nema namjeru da se vraca u Celik,vec je razgovarao sa Merdanovicem i u slucaju da ne nadje inozemni angazman bit ce mu veoma drago da nastavi karijeru u Sarajevu ;)

I da dodam da se momak vec nekim prijateljima u Mostaru pohvalio da prelazi u Sarajevo(sa naseg foruma) ;)
Evo vidjeh i ja na našem forumu, nego da samo nešto pitam, ako neko zna koju poziciju igra onaj Hamzagić koji bi trebao doći u Sarajevo ?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jun 2009, 14:38

Zagor je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Colic iz Veleza bi trebao da bude igrac koji ce doci kod nas,u danasnjem sportu je rekao da ima amaterski ugovor sa Celikom, te da ce traziti sporazumni raskid ugovora jer nema namjeru da se vraca u Celik,vec je razgovarao sa Merdanovicem i u slucaju da ne nadje inozemni angazman bit ce mu veoma drago da nastavi karijeru u Sarajevu ;)

Evo vidjeh i ja na našem forumu, nego da samo nešto pitam, ako neko zna koju poziciju igra onaj Hamzagić koji bi trebao doći u Sarajevo ?
Jos kad bi ja znao o kojem se Hamzagicu radi,nisam cuo nista za njega,malo me uputi u to...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 16 jun 2009, 14:41

miky_hz je napisao/la:
Zagor je napisao/la:

Jos kad bi ja znao o kojem se Hamzagicu radi,nisam cuo nista za njega,malo me uputi u to...
hamzagic igra na istoj poziciji kao i ihtijarevic na jednoj stranici nazad imate moj post i opis hamzagica
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 17 jun 2009, 09:26

¸Na kraju ce biti kao i uvijek,daj sta das sto se tice tzv pojacanja.Ne mislim da ce doci neko toboze pravo pojacanje ali kojekakvih odpadaka ce sigurno nahrliti za koji dan.E upravo draga koji vam je k....Pa uzmiti kredite pa kupite nekog igraca.Kad moze real jos da se zaduzi pa mozemo i mi.LJUBAV je samo jedna.FCS.

High

Post Postao/la High » 18 jun 2009, 09:44

Slovenac u bordo dresu

Mohar: Želja mi je ostati u Sarajevu

Gregor Mohar internacionalac iz Slovenije, koji je došao u Sarajevo prošle godine nakon neugodne povrede opet je u našem gradu, gdje se javio na prozivku i odradio prvi trening sa bordo timom.

SportSport.ba: Jeste li se oporavili od povrede?

„Jesam, ali je bola zaista teška i na duži vremenski period me odvojila sa terena. Na sreću, sada je ta povreda iza mene i spreman sam na nove izazove u bordo dresu“.

SportSport.ba: Kako vidite sezonu iza vas?

„Sezona je bila teška, mnogi nisu vjerovali u ovu ekipu. Pošto smo odigrali nešto lošije prvi dio sezone, nisu nam se davale velike šanse. Mi smo ipak stisli zube i odigrali najbolje što znamo i na kraju izborili Evropu, što je i bio cilj koji smo postavili pred sobom“.

SportSport.ba: Sarajevo u sljedećoj sezoni?

„Mi u sljedećoj sezoni sigurno idemo na najviše ciljeve. Ako ne možemo biti šampioni, sigurno ćemo se boriti za Evropu. Iako nismo doveli neka pojačanja, mislim da ova ekipa ima snage i znanja da napravi dosta u prvevstvu“.

Sportsport.ba: Nastup u evropskim takmičenjima je sve bliže?

„Evropa je za sve nas izazov. Ja sam nekako siguran da možemo proći drugo pretkolo. Mislim da nije nemoguće da se prođe i još koje kolo, ali to će sve zavisiti od žrijeba“.

SportSport.ba: Kakvi su vami planovi za budućnost?

„Imam sa Sarajevom ugovor na još godinu dana. Iskreno bi volio da ostanem i duže u Sarajevu jer je to veliki klub. Ovdje što sam doživio se ne može opisati. Imamo najbolje navijače na svijetu, koji nas bodre od prve do zadnje minute. Ako budem našao sa upravom zajednički jezik, nadam se da ću ostati još u 'svome"Sarajevu'“.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 18 jun 2009, 10:23

High je napisao/la:Slovenac u bordo dresu

Mohar: Želja mi je ostati u Sarajevu

Gregor Mohar internacionalac iz Slovenije, koji je došao u Sarajevo prošle godine nakon neugodne povrede opet je u našem gradu, gdje se javio na prozivku i odradio prvi trening sa bordo timom.

SportSport.ba: Jeste li se oporavili od povrede?

„Jesam, ali je bola zaista teška i na duži vremenski period me odvojila sa terena. Na sreću, sada je ta povreda iza mene i spreman sam na nove izazove u bordo dresu“.

SportSport.ba: Kako vidite sezonu iza vas?

„Sezona je bila teška, mnogi nisu vjerovali u ovu ekipu. Pošto smo odigrali nešto lošije prvi dio sezone, nisu nam se davale velike šanse. Mi smo ipak stisli zube i odigrali najbolje što znamo i na kraju izborili Evropu, što je i bio cilj koji smo postavili pred sobom“.

SportSport.ba: Sarajevo u sljedećoj sezoni?

„Mi u sljedećoj sezoni sigurno idemo na najviše ciljeve. Ako ne možemo biti šampioni, sigurno ćemo se boriti za Evropu. Iako nismo doveli neka pojačanja, mislim da ova ekipa ima snage i znanja da napravi dosta u prvevstvu“.

Sportsport.ba: Nastup u evropskim takmičenjima je sve bliže?

„Evropa je za sve nas izazov. Ja sam nekako siguran da možemo proći drugo pretkolo. Mislim da nije nemoguće da se prođe i još koje kolo, ali to će sve zavisiti od žrijeba“.

SportSport.ba: Kakvi su vami planovi za budućnost?

„Imam sa Sarajevom ugovor na još godinu dana. Iskreno bi volio da ostanem i duže u Sarajevu jer je to veliki klub. Ovdje što sam doživio se ne može opisati. Imamo najbolje navijače na svijetu, koji nas bodre od prve do zadnje minute. Ako budem našao sa upravom zajednički jezik, nadam se da ću ostati još u 'svome"Sarajevu'“.
zadivio me je ovim tekstom on stranac vise voli sarajevo i volio bi ostati a ovi nasi domaci samo da im je pobijeci klasicni primjer je gospodin hiros otisao on u svedsku zaboravio sta mu je sve sarajevo dalo hadzic je car za hirosa

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 18 jun 2009, 10:56

ova se tema malo zaposatavlja moramo biti aktivniji

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 18 jun 2009, 11:08

Gregor Mohar nam je svima pokazao sta je pravi profesionalac.Trebao je jedan slovenac da nam kaze kako treba da se voli i postuje klub u kojem zaradjuje hljeb.A ne pobjeci glavom bez obzira cim je gisto u klubu.Da je bogdo vise ovakvih u sarajevu i zdravija bi klima bila i to bi nadomjestilo kvalitet koji nam nedostaje.LJUBAV je samo jedna.FCS.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 18 jun 2009, 11:09

krcko je napisao/la:Gregor Mohar nam je svima pokazao sta je pravi profesionalac.Trebao je jedan slovenac da nam kaze kako treba da se voli i postuje klub u kojem zaradjuje hljeb.A ne pobjeci glavom bez obzira cim je gisto u klubu.Da je bogdo vise ovakvih u sarajevu i zdravija bi klima bila i to bi nadomjestilo kvalitet koji nam nedostaje.LJUBAV je samo jedna.FCS.
i ja kazem da je vise ovakvih poput njega,hadzica,turkovica,dzakmica

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 18 jun 2009, 15:04

Gerrard je napisao/la:
krcko je napisao/la:Gregor Mohar nam je svima pokazao sta je pravi profesionalac.Trebao je jedan slovenac da nam kaze kako treba da se voli i postuje klub u kojem zaradjuje hljeb.A ne pobjeci glavom bez obzira cim je gisto u klubu.Da je bogdo vise ovakvih u sarajevu i zdravija bi klima bila i to bi nadomjestilo kvalitet koji nam nedostaje.LJUBAV je samo jedna.FCS.
Drug ne zamjeri ali si jako naivan ;)
Mohar je jedan prosjecan igrac kojem je u karijeri Sarajevo vrh , ali ima tu jedna bitnija stvar ... njemu ide plata i dugovi se gomilaju iz ugovora, i onda kada mu dosadi lijepo ce predati slucaj na arbitrazu komisiju i opaliti Sarajevo po usima , morat ce mu isplatiti dugovanja i gotovo ... kakva ljubav ... ;)
Ok ali zar je mohar kriv u tom slucaju ili uprava.A samo mi reci sto se tice karijera ostalih tzv domacih igraca toboze nase djece gdje je to njihov vrh u karijeri.Pa svima njima treba da bude i cast i vrh da igraju za sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, fks74, HordasDolacMalta, Napapijri, Serha, UltraNorth i 70 gostiju.