Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

CLS
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la CLS » 16 sep 2009, 13:59

Phill Jackson je napisao/la:Na sinoćnjoj utakmici u Istanbulu Wayne Rooney još je jednom pokazao da ne zna kontorlirati svoju prgavu narav. Nakon što ga je trener Ferguson zamijenio u 63. minuti, Rooney se prvo svađao s navijačima Bešiktaša, a potom je i divljački bacao kopačke po travi.

:lol: :lol: :lol:

Ako ovako nastavi Alkos ce ga ko Beckhama,Nistelrooya i Pickonju sutnut :mrgreen:

heheh ma hajde bitno je da jos nije nikog premlatio van terena :twisted: :twisted:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 sep 2009, 16:40

CLS je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Na sinoćnjoj utakmici u Istanbulu Wayne Rooney još je jednom pokazao da ne zna kontorlirati svoju prgavu narav. Nakon što ga je trener Ferguson zamijenio u 63. minuti, Rooney se prvo svađao s navijačima Bešiktaša, a potom je i divljački bacao kopačke po travi.

Ako ovako nastavi Alkos ce ga ko Beckhama,Nistelrooya i Pickonju sutnut :mrgreen:

heheh ma hajde bitno je da jos nije nikog premlatio van terena :twisted: :twisted:
Heheh ma mlatio bi se on kad bi smio.Naš kapiten ima jaka leđa (Mascerano,Skrtel,Agger,Torres),a Shrek nema nikoga jer niko neće batine da prima zbog malog živče. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 16 sep 2009, 18:45

alan_kardec je napisao/la:
CLS je napisao/la:

Heheh ma mlatio bi se on kad bi smio.Naš kapiten ima jaka leđa (Mascerano,Skrtel,Agger,Torres),a Shrek nema nikoga jer niko neće batine da prima zbog malog živče. :mrgreen:
haha Mascherano jaka ledja haha iTorres hahah

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 17 sep 2009, 17:57

Joj sto imate srece..onda Fabregas za Arsenal nije igro,a sad za City nece Adebayor,Tevez,Robinho i Santa Cruz igrat :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 sep 2009, 18:03

Phill Jackson je napisao/la:Joj sto imate srece..onda Fabregas za Arsenal nije igro,a sad za City nece Adebayor,Tevez,Robinho i Santa Cruz igrat :roll:
ABd jos do utakmice s vama Gerrard i Torres ce slomiti nogu,pa nece ni oni igrati protiv nas. Jbg,kad nas sreca prati sta ces...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 17 sep 2009, 18:09

majestic24 je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Joj sto imate srece..onda Fabregas za Arsenal nije igro,a sad za City nece Adebayor,Tevez,Robinho i Santa Cruz igrat :roll:
ABd jos do utakmice s vama Gerrard i Torres ce slomiti nogu,pa nece ni oni igrati protiv nas. Jbg,kad nas sreca prati sta ces...
Da nisi to reko za Stevia i Nanda ne bi ovo stavljo al sad sam primoran..uzivaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 sep 2009, 19:05

De mi reci nesto sto vec neznam... ev i ja sam primoran da postavim ovo...

slika
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 sep 2009, 20:46

Španjolska zvijezda David Silva priznaje kako ga je ponuda Manchestera zainteresirala, te da bi bila čast igrati za takav prestižan klub. Krilni igrač Valencije predstavljen je kao nova meta menadžera Crvenih Vragova, Sir Alex Fergusona, dok sam Silva priznaje kako mu je dobro došla podrška i interesovanje tako velikog kluba.

"Čast je za bilo kojeg igrača da ga klub kao što je Manchester United prati i interesuje se za njega. Samo po sebi to je hvale vrijedno i govori nešto o tom igraču. Znam da je Premier Liga veliko i jako natjecanje i teško je odoliti takvoj prilici."

Iako bi volio preći u Manchester Silva priznaje kako bi prije toga volio podići pokal sa trenutnim klubom.

"Privržen sam Valenciji i moj je san osvojiti titulu, natjecanja su svake godine sve teža, ali lopta je okrugla i ništa nikad nije sigurno. Valencija je u prošlosti odbijala ponude za mene i meni je poprilično dobro ovdje."

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 sep 2009, 20:50

Fabio Capello vjeruje kako je Manchester United reagirao pametno i prodao Realu svoju zvijezdu 27 miliona Eura više nego je Milan prodao Kaku.
Menadžer Engleske Reprezentacije vjeruje kako je mogućnost Crvenih Vragova u pregovorima dala prednost i da su stoga dobili daleko više od dotičnog transfera. Iako je Ronaldo dobar igrač, Capello vjeruje kako je Madrid daleko preplatio njegove talente te da Kaka nije nimalo lošiji od njega.

Milan je zaradio 67 miliona Eura prodajom svoje zvijezde rastrošnim španjolcima, ali momčad Premier Lige je zaradila mnogo više uzevši čak 94 milona Eura za Portugalsko krilo.

"[Ronaldo] ne vrijedi 25 miliona više od Kake. Iz toga se može zaključiti da su direktori Manchestera sposobniji u svojim pregovorima sa Real Madridom."

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 sep 2009, 22:44

Phill Jackson je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:
Da nisi to reko za Stevia i Nanda ne bi ovo stavljo al sad sam primoran..uzivaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika
OINK OINK xD

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 18 sep 2009, 20:51

18! - Rafa it's a fact! :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 19 sep 2009, 10:47

UOČI velikog gradskog derbija 6. kola engleskog nogometnog prvenstva između Manchester Uniteda i Manchester Cityja, menadžer Uniteda Sir Alex Ferguson poslao je jasnu poruku svom bivšem igraču Carlosu Tevezu.

"Mogao bi biti jako negativno iznenađen dočekom na Old Traffordu. Danas se nogometna kultura promijenila i sve je jako emotivno", rekao je Ferguson.

Tevez ima problema s koljenom i još je upitno hoće li biti spreman za nedjeljni dvoboj na Old Traffordu, ali Fergusona ne zabrinjava previše hoće li on nastupiti ili ne.

"Tevez me nimalo ne brine. Njihov najbolji igrač neće nastupiti (Adebayor, radi suspenzije) i to im je nenadoknadiv gubitak s obzirom da je postigao pogodak u svakom kolu. Adebayor je zvijezda njihove momčadi, u to nema sumnje", dodao je škotski stručnjak i tada se osvrnuo na ljetni transfer Teveza u redove gradskog rivala nakon dvije godine provedene na Old Traffordu.

"Da smo zaista ozbiljno željeli zadržati Teveza, bili bismo ozbiljniji. Dali smo ponudu koja je prema našem mišljenju bila sukladna igračevim sposobnostima. Danas čitam po novinama da je City za otkup njegovog ugovora (od menadžerske tvrtke MSI, op.a.) platio oko 47, a ne 24 milijuna funti. Ja sam mislio da se brojka za otkup ugovora kretala oko 24 milijuna, ali očito nije bilo tako. City je dogovorio kupnju Teveza očito još na kraju prošle sezone, a ako su platili toliku svotu to kazuje samo koliko novca imaju", zaključio je Unitedov strateg, koji protiv Cityja neće moći računati na ozlijeđenog Rija Ferdinanda (prepone) i suspendiranog Paula Scholesa.

šb fanatik
Kontakt:

Post Postao/la šb fanatik » 19 sep 2009, 16:00

Pozdrav svim navijačima najboljeg kluba na svijetu, ovo mi je tek prvi komentar. Nadam se sutra pobjedi protiv City-a

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 19 sep 2009, 22:05

šb fanatik je napisao/la:Pozdrav svim navijačima najboljeg kluba na svijetu, ovo mi je tek prvi komentar. Nadam se sutra pobjedi protiv City-a

to se podrazumjeva :twisted: :twisted: :twisted:
Pa sam poslije reko tata

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 19 sep 2009, 23:25

majestic24 je napisao/la:Španjolska zvijezda David Silva priznaje kako ga je ponuda Manchestera zainteresirala, te da bi bila čast igrati za takav prestižan klub. Krilni igrač Valencije predstavljen je kao nova meta menadžera Crvenih Vragova, Sir Alex Fergusona, dok sam Silva priznaje kako mu je dobro došla podrška i interesovanje tako velikog kluba.

"Čast je za bilo kojeg igrača da ga klub kao što je Manchester United prati i interesuje se za njega. Samo po sebi to je hvale vrijedno i govori nešto o tom igraču. Znam da je Premier Liga veliko i jako natjecanje i teško je odoliti takvoj prilici."

Iako bi volio preći u Manchester Silva priznaje kako bi prije toga volio podići pokal sa trenutnim klubom.

"Privržen sam Valenciji i moj je san osvojiti titulu, natjecanja su svake godine sve teža, ali lopta je okrugla i ništa nikad nije sigurno. Valencija je u prošlosti odbijala ponude za mene i meni je poprilično dobro ovdje."
Pa ja, alkos se fura na rafu.. rafa vec 2 sezone zeli silvu vidjet u redsima, nemate scoutse kao liverpool.. ista prica je bila i za c ronalda... mi ga skontali al nisamo htjeli dat velike pare jer je bio mlad.. za pola godine vi ga dovedete..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 19 sep 2009, 23:43

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Pa ja, alkos se fura na rafu.. rafa vec 2 sezone zeli silvu vidjet u redsima, nemate scoutse kao liverpool.. ista prica je bila i za c ronalda... mi ga skontali al nisamo htjeli dat velike pare jer je bio mlad.. za pola godine vi ga dovedete..
Hahahahaha!!! Izjava sezone! :lol:
Pa ljudi pobogu, citate li vi sta pisete? Ima ova opcija "prikazi" kada pisete post. Znaci, kad zavrsite s iznosenjem svojih mudrih misli, onda kliknite to, pa procitajte sta ste napisali. Siguran sam da bi pobrisali mnoge svoje postove, samo kad biste prvo htjeli pogledati i shvatiti kolika je to glupost.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 19 sep 2009, 23:48

Trasimaco je napisao/la:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:Pa ja, alkos se fura na rafu.. rafa vec 2 sezone zeli silvu vidjet u redsima, nemate scoutse kao liverpool.. ista prica je bila i za c ronalda... mi ga skontali al nisamo htjeli dat velike pare jer je bio mlad.. za pola godine vi ga dovedete..
Pa ljudi pobogu, citate li vi sta pisete? Ima ova opcija "prikazi" kada pisete post. Znaci, kad zavrsite s iznosenjem svojih mudrih misli, onda kliknite to, pa procitajte sta ste napisali. Siguran sam da bi pobrisali mnoge svoje postove, samo kad biste prvo htjeli pogledati i shvatiti kolika je to glupost.
Za furanje necu komentarisat al upravu je covjek,,Pickonju smo prvi zapazili,,isto tako Silvu pratimo duze vrijeme,,a ako neko ne zna i Vidica je nekolko milioncica koje nije htio Perry dat djelilo od potpisa za nas al eto da se ne svadjamo bezze

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 20 sep 2009, 00:03

Trasimaco je napisao/la:
Za furanje necu komentarisat al upravu je covjek,,Pickonju smo prvi zapazili,,isto tako Silvu pratimo duze vrijeme,,a ako neko ne zna i Vidica je nekolko milioncica koji nije htio Perry dat djelilo od potpisa za nas al eto da se ne svadjamo bezze
Ti potvrdio ovu glupost, ali ipak neces da se raspravljas... :lol: Ne moze to tako. Ne mozes ba meni podvaljivati pricu da Livepool nema love kad je ona ispricana x puta i zna se kako to Liverpool "nema love". Cuj "nismo htjeli dati velike pare za Ronalda jer je bio mlad". WTF?! Vidic... opet fol pare u pitanju. Pa ispada da svakog kvalitetnog igraca Liverpool prvi pronađe. Hmmm... da je tako i da znaju poslovati, onda bi imali dream team. Silva... pa dosad je 10 puta stigao u Liverpool, a necu se nimalo iznenaditi ako osvane na OT. I opet ce biti da siroti Liverpool nije imao para. Ide mi vise na neku stvar to vase kukanje i isti fazon izvlacenja svaki put. Ja ocjenjujem dobar scouting tako kada se mlad igrac dovede i on postane zvijezda. A ja sam mogao isto reci da je scouting team Zelje prvi vidio Ronalda, ali eto United je bio brzi i kupio ga. Pametnjakovici na sve strane. :roll:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 20 sep 2009, 00:04

Torres Da Killa.!. je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Španjolska zvijezda David Silva priznaje kako ga je ponuda Manchestera zainteresirala, te da bi bila čast igrati za takav prestižan klub. Krilni igrač Valencije predstavljen je kao nova meta menadžera Crvenih Vragova, Sir Alex Fergusona, dok sam Silva priznaje kako mu je dobro došla podrška i interesovanje tako velikog kluba.

Pa ja, alkos se fura na rafu.. rafa vec 2 sezone zeli silvu vidjet u redsima, nemate scoutse kao liverpool.. ista prica je bila i za c ronalda... mi ga skontali al nisamo htjeli dat velike pare jer je bio mlad.. za pola godine vi ga dovedete..
da vi niste pomalo ljubomorni na "alkosa" :?:

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 20 sep 2009, 00:06

Trasimaco je napisao/la:
Za furanje necu komentarisat al upravu je covjek,,Pickonju smo prvi zapazili,,isto tako Silvu pratimo duze vrijeme,,a ako neko ne zna i Vidica je nekolko milioncica koje nije htio Perry dat djelilo od potpisa za nas al eto da se ne svadjamo bezze

heheh ma vi samo mozete da zapazate al slabo dovodite tako da vi i dalje gledajte kako mi dovodimo igrace :lol: :lol: :lol:
Pa sam poslije reko tata

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.