Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Vidi ovoga 1800KM 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa sto mislis da mnogi cekaju cijelu noc i postavljaju satore pred agencijom,zbog utakmice??Gorki je napisao/la:Kao što vidimo,sve sami navijači kupili kartu koji jedva čekaju tekmu sa Grčkom. PUUUUUUUUUU!

Cast izuzetcima

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Pa ovo ljudi nije normalno. Ovo sve sto se desava oko karate je sve samo zato sto su ovoliko niske cjene. A svi su svjesni da su NAJMANJE tri put vise vrijedne, pa zato svi i prodavaju skuplje. A ovo sto ce najvatreniji i najiskreniji navijaci repke dobiti samo 4000 karte, a ostalo je vec sve "rezervisano", a nemoram nabrajat sta to znaci "rezervisano".
JA zna dvije osobe koje su dobili vec prije sedmicu dana karte preko BH fanaticosa, a nikakve veze nemaju sa njima niti prijavljeni niti nista, vec imaju jedno osobu koji tu clan pa su preko nje dobili.
Kratko receno, mi smo najpoganiji narod. Netrebamo se cuditi ili pitati sto nam nista ne ide svejedno u kojem to smjeru bilo.
JA zna dvije osobe koje su dobili vec prije sedmicu dana karte preko BH fanaticosa, a nikakve veze nemaju sa njima niti prijavljeni niti nista, vec imaju jedno osobu koji tu clan pa su preko nje dobili.
Kratko receno, mi smo najpoganiji narod. Netrebamo se cuditi ili pitati sto nam nista ne ide svejedno u kojem to smjeru bilo.
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 06 mar 2013, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
Cartman je napisao/la:Vidi ovoga 1800KM

A tamo na pitanjima, moze li zamjena auto za kartu

Druže pa nebi ja čeko 12+ sati na zehmeriji napolju da mogu pretprodavat nema teorije.I kad bi čekao,čekao bi za sebe.Narod kod nas nema šta da jede a "on" traži preko 800KM za kartu.Da smo mi neka stabilna država sa normalnim primanjima pa ajde,dao bi ja prvi lovu za tekmu.Mada ne sumnjam da će ovaj "navijač" utopit nekome kartu,Bog da ima dijasporaša na sve stranePonos Torina je napisao/la: Pa sto mislis da mnogi cekaju cijelu noc i postavljaju satore pred agencijom,zbog utakmice??![]()
![]()
![]()
Cast izuzetcima

Ali opet kažem za tekmu Bosne bi isključivo zbog sebe čekao u redu,a ne zbog novca i sl.tome

Pobjeda je bolja od orgazma!
Sto bi volio da svim svercerima propadnu karte da ostanu u minusu, stoka bezobrazna prodaju karte po 200-400 KM.
Pitam se zar je neko bas toliko glup da to plati ?
Hvala Bogu ima na TV-u , jos ce biti organizovano gledanje ipred BBI centra, te kafici.
Hvala Bogu ima na TV-u , jos ce biti organizovano gledanje ipred BBI centra, te kafici.

HariTz je napisao/la:Cartman je napisao/la:Vidi ovoga 1800KM![]()
![]()
A tamo na pitanjima, moze li zamjena auto za kartu

a najgore sto ce uzimati raja od njih karte, znam ja hejbet dijaspore sto im svaki put da bruku para za karte.Ne prodaju oni ovo radi normalne raje.Koji ce to majmun dati 200 km za kartu sa platom od 600 km
- ibrakadabra
- Kontakt:
Pa ti bas mislis da su sverceri sinoc stajali u redu.Rikardo je napisao/la:Sto bi volio da svim svercerima propadnu karte da ostanu u minusu, stoka bezobrazna prodaju karte po 200-400 KM.
Njih gospoda iz saveza redovno snadbijeva dovoljnim brojem karate,tako da nemaju potrebe da se guraju.
Na kraju se rastale i bog te veselio.
Ako ih kojim slucajem ne prodaju samo ih vrate u savez.
Ako se ne varam u Italiji se na karti odstampa ime kupca i nemozes uci na stadion bez licne karte. Rjesen problem.
- maximusdecimus
- Kontakt:
koji su to i kako uopšte određuješ ko je najvjerniji navijač?AlenHalilovic je napisao/la:Pa ovo ljudi nije normalno. Ovo sve sto se desava oko karate je sve samo zato sto su ovoliko niske cjene. A svi su svjesni da su NAJMANJE tri put vise vrijedne, pa zato svi i prodavaju skuplje. A ovo sto ce najvatreniji i najiskreniji navijaci repke dobiti samo 4000 karte, a ostalo je vec sve "rezervisano", a nemoram nabrajat sta to znaci "rezervisano".
- AlenHalilovic
- Kontakt:
maximusdecimus je napisao/la:koji su to i kako uopšte određuješ ko je najvjerniji navijač?AlenHalilovic je napisao/la:Pa ovo ljudi nije normalno. Ovo sve sto se desava oko karate je sve samo zato sto su ovoliko niske cjene. A svi su svjesni da su NAJMANJE tri put vise vrijedne, pa zato svi i prodavaju skuplje. A ovo sto ce najvatreniji i najiskreniji navijaci repke dobiti samo 4000 karte, a ostalo je vec sve "rezervisano", a nemoram nabrajat sta to znaci "rezervisano".
Ti sto stanu u red 20 sata prije prodaje a ne misle ih prodat za 3 put vise nego sto su ih platili.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Mi do juce nismo imali svijetla u hali a ti bi ime na karti.Dado je napisao/la:Ako se ne varam u Italiji se na karti odstampa ime kupca i nemozes uci na stadion bez licne karte. Rjesen problem.
smoriste temu sa tim kartama
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kupio sam karte u Sarajevu, bio sam u prvih 20 po redu, na utakmicu cu ici regularno, nisam svercerElegant je napisao/la:U Sarajevu sto se tice karti sve svercer do svercera !

- AlenHalilovic
- Kontakt:
Posto sam dijasporac znam da 100 km za kartu absolutno nista nije ako imas zelju da je pogledas. Tako da ce karte te sve otici kako god.BigBang je napisao/la:a najgore sto ce uzimati raja od njih karte, znam ja hejbet dijaspore sto im svaki put da bruku para za karte.Ne prodaju oni ovo radi normalne raje.Koji ce to majmun dati 200 km za kartu sa platom od 600 km
Pa nisu sposobni naparaviti internet stranicu gdje ce se prodavati karta, kosto su sami naveli zbog "tehnickig problema", a kamoli tako nesto.Dado je napisao/la:Ako se ne varam u Italiji se na karti odstampa ime kupca i nemozes uci na stadion bez licne karte. Rjesen problem.
Nece ti ni jedan ko zivi u BiH dati 800 KM za kartu,osim ako nije sin od kakvog guzonje,a ti guzonjini sinovi dobiju karte na drugi nacin,dzabaluka.Ali ce dati 800 KM onaj ko je prevalio put iz Svicarske,Njemacke,Skandinavije,Australije,Amerike...Koji su prevalili ogroman put samo da pogledaju tekmu uzivo.Taj ce dati i zadnji dinar ako treba samo da ne bude da je dzaba prevalio toliki put.Gorki je napisao/la:Druže pa nebi ja čeko 12+ sati na zehmeriji napolju da mogu pretprodavat nema teorije.I kad bi čekao,čekao bi za sebe.Narod kod nas nema šta da jede a "on" traži preko 800KM za kartu.Da smo mi neka stabilna država sa normalnim primanjima pa ajde,dao bi ja prvi lovu za tekmu.Mada ne sumnjam da će ovaj "navijač" utopit nekome kartu,Bog da ima dijasporaša na sve stranePonos Torina je napisao/la: Pa sto mislis da mnogi cekaju cijelu noc i postavljaju satore pred agencijom,zbog utakmice??![]()
![]()
![]()
Cast izuzetcima![]()
Ali opet kažem za tekmu Bosne bi isključivo zbog sebe čekao u redu,a ne zbog novca i sl.tome
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
TMovac je napisao/la:Nece ti ni jedan ko zivi u BiH dati 800 KM za kartu,osim ako nije sin od kakvog guzonje,a ti guzonjini sinovi dobiju karte na drugi nacin,dzabaluka.Ali ce dati 800 KM onaj ko je prevalio put iz Svicarske,Njemacke,Skandinavije,Australije,Amerike...Koji su prevalili ogroman put samo da pogledaju tekmu uzivo.Taj ce dati i zadnji dinar ako treba samo da ne bude da je dzaba prevalio toliki put.Gorki je napisao/la:
Druže pa nebi ja čeko 12+ sati na zehmeriji napolju da mogu pretprodavat nema teorije.I kad bi čekao,čekao bi za sebe.Narod kod nas nema šta da jede a "on" traži preko 800KM za kartu.Da smo mi neka stabilna država sa normalnim primanjima pa ajde,dao bi ja prvi lovu za tekmu.Mada ne sumnjam da će ovaj "navijač" utopit nekome kartu,Bog dao ima dijasporaša na sve strane![]()
To sam i napisao.
Da ne zaboravim na ove "VIP" osobe koje ne znaju nabrojat 5 igrača BiH,pjevači i sl.

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Kontakt:
zasto ne igrati kao protiv francuske za mene ona formacija i taktika je odlicna za grke svi znamo da je ta utakmica bila nesto najbolje sto smo ikad odigrali,imali sansi mali milion a to nam treba protiv grka.Neka Dzeke sam u napadu jer cim je jedan napadac na klupi ovaj koji igra mora se potruditi Ibisevic i onako umire po stranama kad zajedno igraju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.