Ne mogu, ali moze on, mislim na Sea !bhsport je napisao/la:Jesi siguran da ostali mogu normala?
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Hajd nek kazu u facu Sei da nema maticnog broja ako smiju. 

- majstorija10
- Kontakt:
ne dirajte mi glavonju

momak je rusilac

momak je rusilac
inace legenda,mislim na Seamajstorija10 je napisao/la:ne dirajte mi glavonju
momak je rusilac
- majstorija10
- Kontakt:
i profesionalni bokser u teskom kategoriju inace bude sparing partner muamera hukica u subotu bodrice ga sa sandzackom zastavom kad bude boksavao protiv onoga mrkog afolabija inace ce mu polomit nos na sandzacki nacin puknut sakom u lice ona sandzacka pesnicaHibridLOL je napisao/la:inace legenda,mislim na Seamajstorija10 je napisao/la:ne dirajte mi glavonju
momak je rusilac
naravno da mogu,to je za novorodjencat problem,a JMB Seo naravno ima... valjda ce ovih dana predati za bh pasos i kako stvari stoje on bi u oktobru mogao debitovati za BIH.....Lik je napisao/la:Kakvog bolan broja matičnog, to djeca što se sad rode nemaju broj, a ostali ljudi mogu sve normalabagrcavi je napisao/la:A nisi konto da je trenutno nemoguće dobiti naše papire zbog problema sa JMBG ?soxx je napisao/la:Kakav je to rusilac, ne zna pasos izvadit
- majstorija10
- Kontakt:
daHead je napisao/la:Hoce li Seo igrati za Svabe u Izralu na ovom prvenstvu sto sutra pocinje?
Kad Seo pocne rusiti sve po Izraelu za svoju bracu Palestince.majstorija10 je napisao/la:daHead je napisao/la:Hoce li Seo igrati za Svabe u Izralu na ovom prvenstvu sto sutra pocinje?
1946
Ovog lika nebi trebali zvati u repku bas zbog cinjenice sto je "sandzo".

"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
reci mu to u lice ako smiješCepi1981 je napisao/la:Ovog lika nebi trebali zvati u repku bas zbog cinjenice sto je "sandzo".![]()

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
hahahaha majke mi suze mi na oci, bas vam hvala 

HAJ TO RECI SEI U FACU AKO SMIJES !Cepi1981 je napisao/la:Ovog lika nebi trebali zvati u repku bas zbog cinjenice sto je "sandzo".![]()
još se smješka, pa nema toga kod Sea...HibridLOL je napisao/la:HAJ TO RECI SEI U FACU AKO SMIJES !Cepi1981 je napisao/la:Ovog lika nebi trebali zvati u repku bas zbog cinjenice sto je "sandzo".![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mislim da je on jedan od najbolji defazivni igraca koje ce Bosna imati,Mislim na Sea,samo ako mu dadnu ovcovine i sudzuke prije utakmice ima da sve porusi i samo bi dodao da je lik pravi rusilac i legenda
- tyler durden
- Kontakt:
momak je legenda i pravi rusilac

Smorili ste s tim frazama,isto papagaji.
joj covjece spisah se dok procitah zadnje str...po meni daleko najjaci post

pozdrav za Seu rusiocaFOURTHOFFICIAL je napisao/la:stvarno arelinho tvoj bezobrazluk prelazi svaku granic, ja sam morao djecu u drugu sobu odvest da ne gledaju to, inače momak je legenda mislim na Seaarelinho je napisao/la:Momak je inace legenda,Seo rusilac
Zna li mozda neko ko je vise upuceniji zbog cega Seo nosi broj 35 ?

stvarno Vedo je izdominirao sve ovo 

Momak ce da bude hit kad/ako zaigra za nas, jos da se prosire ovi nadimci, mada je Rusilac najorginalniji, mislim na Sea.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAZIN, riki46, tuzlanskinacin, Zglavkar i 41 gost.