Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sveti
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la Sveti » 31 maj 2014, 16:36

BadrHari je napisao/la:Pape je ispao pacov od covjeka i nek se srami.
A bas cekam da vidim sta ce reci Spaha i Dzeko, kad su mogli propalom Ibricicu stati u odbrani jer im nije isti dernek bez njega, hoce li odbraniti ovog momciluka s moralom.
stat će u njegovu odbranu al' na muddima marjanovim. Daj ba, ovo je lakrdija od ekipe, u kojoj "nedodorljivi" liječe lične komplekse. Yebem vam mater cigansku
naprijed rejal

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 31 maj 2014, 16:41

Sveti je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Pape je ispao pacov od covjeka i nek se srami.
A bas cekam da vidim sta ce reci Spaha i Dzeko, kad su mogli propalom Ibricicu stati u odbrani jer im nije isti dernek bez njega, hoce li odbraniti ovog momciluka s moralom.
stat će u njegovu odbranu al' na muddima marjanovim. Daj ba, ovo je lakrdija od ekipe, u kojoj "nedodorljivi" liječe lične komplekse. Yebem vam mater cigansku
:thumbup: :thumbup:

na slucaju Zukanović padaju i igraci (prije svega kapiten i glavna zvijezda Džeko), koji sad šute ko pizde, umjesto da podignu glas za svog saigraca sa kojima su do juce prošli zajedno pripreme. A za pajdaša Ibričića bi to ucinili odmah :thumbdown:
A selektor pogotovu ispada smrad....ocekivao sam da ce stati za svog igraca kojieg je pozvao, da ce kritikovati Savez i natjerati ih da izvade momku vizu (što bi sigurno ucinio da je ista zapela Džeki ili bratiću Svenu).

ovaj slucaj zvani "Ervin Zukanović" pokazuje naše najgore lice :thumbdown: ....i to pred sami Mundijal

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 31 maj 2014, 16:45

Iskreno ne vjerujem da je savez direktno uticao na ervinovo nedobijanje vize, ali mislim da kurrcem nisu mrdnuli da mu pomognu, a jedva su čekali jednu njegovu riječ da ga ostrane kako bi rasteretili papeta i njegovu odluku o nepozivanju 24. igrača na mundijal. Zato im sve ovo ide na mlin i niko neće kurrcem mrdnut jer je ovo zapravo za sve njih dobro osim za samog ervina koji je popušio karru zbog licemjerja srži reprezentacije. koja ste vi marva yebem li vam nerođene
naprijed rejal

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 maj 2014, 16:46

U reprezentaciji vlada trougao Sušić-Spahić-Džeko i ukoliko niste pogodni ovom trojcu onda vrata repke su zatvorena bez obzira o kome se igraču radi.Pa tako imamo da Džeko vrbuje Sušića da pozove Ibričića i ovaj to naravno i uradi.Onda selektor u suradnji sa kapitenom i ostalim iz saveza daju šanse (čitaj prodaja preko repeke) Šunjiću,Avdiji i Svenu a zatvaraju vrata Zuki i Prciću sa sramotnim objašnjenjem.

Dok mu je Misimović yebavao sve po spisku na sred Bilinog Polja onda Sušić nije smio prstom mrdnuti a sad glumi autoritet nad Zukanovićem zbog pazi sad "neprimjerenih izjava" a momak izjavio da neko mora snositi odgovornost za njegov nedolazak u Ameriku jer je predao sve papire savezu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

pisac
Kontakt:

Re: Odg: Ervin Zukanovic

Post Postao/la pisac » 31 maj 2014, 16:50

Problem je jedini sto ljudi ne razumiju da je nas savez isto sto su i nasi politicari. Odnosno mi kao nacija smo takvi
Kod nas nema nista posteno i po zaslugama. Ko je jaci, ko ima veci uticaj njegovo ce i proci.
Ovo je zasigurno poslijedica internog dogovora Susic-Dzeko-Savez.
Svako je dobio ono sto zeli.
Dzeko Ibricica, Pape ona dva nesretnika, savez jednog hrvata Sunjica.
I na kraju kola se slome na jednom finom i mirnom momku.
Najtuznije je sto su dobrano unistili pravim navijacima draz i dozivljaj svjetskog prvenstva.
Zar se moralo ovo sve desavati i kvariti atmosferu na ovakav bezobrazan nacin?

Savez sam sebi kopa rupu a pape si je to sam vec davno uradio. Nadam se da ce se bar pojedini igraci dohavizati i da ce skontati da su oni tu radi reprezentacije a ne reprezentacija radi njih.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 31 maj 2014, 17:06

Neopravdam postupak sa saveza i stručnog štaba, ali većina ste smiješni :-D ko smije u bilo kom sportu protiv zvjezda? Dzeko, Spahic Misimovic znaju da mogu prema tome gotova priča. Mora i savez na ovim slabijim igračima da trenira strogocu. To je dobro za budućnost. Međutim tajming je loš :-(. A oni koji misle da je urota su mi još smjesniji. 99% višak je bio Hadžić, a ako nam se Spahic ili Bicakcic povrede, treba Mevlida amnestirati :-D :-P hahahahaha (ovo zadnje naravno sarkazam)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 31 maj 2014, 17:07

Syebase covjeka ni krivog ni duznog, a covjek zvani "teleci pogled" nek uziva jos malo. Kad cigan masla ima i guzicu maze. Pisam se na selektora kad mu 2-3 igraca kroje reprezentaciju, a on ko pic.kica ne smije pisnuti.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 31 maj 2014, 17:13

Kobe Bryant je napisao/la:Neopravdam postupak sa saveza i stručnog štaba, ali većina ste smiješni :-D ko smije u bilo kom sportu protiv zvjezda? Dzeko, Spahic Misimovic znaju da mogu prema tome gotova priča. Mora i savez na ovim slabijim igračima da trenira strogocu. To je dobro za budućnost. Međutim tajming je loš :-(. A oni koji misle da je urota su mi još smjesniji. 99% višak je bio Hadžić, a ako nam se Spahic ili Bicakcic povrede, treba Mevlida amnestirati :-D :-P hahahahaha (ovo zadnje naravno sarkazam)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:o :shock: :lol: :lol: kakvo elementarno nepoznavanje sportske psihologije

pa upravo na najvecim zvijezdama se "treneira strogoca" i bilda autoritet, a ne na "slabijim igracima"....kao pokaz svima šta ih ceka....kad slomiš najvece zvijezde, ostali ne smiju ni pisnuti

s druge strane, treniranjem strogoce na slabijim igracima se puše kite i pada u ocima javnosti. Pape je u ovom slucaju Zukanović sam sebi zabio autogol i iskopao rupu iz koje ce se teško izvaditi.
Novinari ce mu odrati kožu zbog ovog poteza, samo cekaju pogodan trenutak da mu se kolektivno obruše za vrat kao kobci...i njemu i Savezu zbog ovoga....baš zato što je rijec o nekakvom Zukanoviću.

Asina
Kontakt:

Post Postao/la Asina » 31 maj 2014, 18:51

Da je kakav čovjek,Pape bi izgladio stvar i pozvao momka u ekipu!!!Kada i gdje će biti ta presica Zukanovića?

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 31 maj 2014, 18:58

Safet da je htio mogo je jednostavno ne pozvat Zukanovica, kao sto nije pozvao ni Prcica, ima pravo na to, on je selektor i on ce na kraju polagat racune, zato ih sve skupa trebamo podrzat pa kad vidimo kakvi su rezultati onda cemo sudit, ja licno nemam nista protiv da igra 6 Susica i 5 Hadzica sve dok su rezultati pozitivni..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 31 maj 2014, 19:07

NEVJEROVATNO: Evo zašto Zukanović nije dobio američku vizu!

Portal *****.com ekskluzivno saznaje: Ervin Zukanović nije dobio vizu zbog greške iz prošlosti.

Naime, kako saznajemo Zukanović je prije već aplicirao za vizu ali je govorio neistine (lagao je) u ambasadi. Takve stvari se u Americi ne praštaju.

Naš provjereni izvor navodi da su čelni ljudi saveza urgirali, da su zvale i neke ugledne ličnosti iz javnog života ali ništa nije pomoglo.

Zukanović je platio za grešku iz prošlosti. Takve stvari Amerikanci ne praštaju.

To je jedina istina.
Odlazi Safete.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 31 maj 2014, 19:09

AeGon099 je napisao/la:NEVJEROVATNO: Evo zašto Zukanović nije dobio američku vizu!

Portal *****.com ekskluzivno saznaje: Ervin Zukanović nije dobio vizu zbog greške iz prošlosti.

Naime, kako saznajemo Zukanović je prije već aplicirao za vizu ali je govorio neistine (lagao je) u ambasadi. Takve stvari se u Americi ne praštaju.

Naš provjereni izvor navodi da su čelni ljudi saveza urgirali, da su zvale i neke ugledne ličnosti iz javnog života ali ništa nije pomoglo.

Zukanović je platio za grešku iz prošlosti. Takve stvari Amerikanci ne praštaju.

To je jedina istina.

IME I PREZIME TOG PORTALA JE :? :?:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 maj 2014, 19:12

Lovacke-price.ba

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 31 maj 2014, 19:12

Ne znam gdje su sad Dzeko i Spahic da jebu mater Susicu zbog saigrača, al sto bi, kad je ovaj Zukanovic normalan momak sportista a ne kabadahija ko oni i njihov Ibro, fuj fuj fuj

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 31 maj 2014, 19:13

Ne bi me iznenadilo da sad savez zeli ocrniti Zuku :lol:

Mogli su barem nesto bolje smisliti :roll:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 31 maj 2014, 19:58

Zukanovic je svojim izjavama pretjerao i sada placa cjenu toga... svalio je krivicu na Savez bez iti jednog dokaza.... normalno da mu je bilo krivo,ali on je inace brz na jeziku,tako da ga je to kostalo! Poslije SP on ce se opet vratiti u reprezentaciju ako svojim igrama to zasluzi,sad je to zavrsena prica i ne vrijedi se vise sluziti teorijama zavjere! Zmajevi razvaljuju,selektor je poslozio sve kockice,i spremni putujemo u Brazil,to je najvaznije,a neke nesuglasice ovog ili onog tipa nisu vrijedne bilo kakve paznje! Kad zavrsi SP sve ce opet doci na svoje mjesto! najvazniji je rezultat u Brazilu,sve ostalo treba zaboraviti!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 31 maj 2014, 20:11

mandraX je napisao/la:Lovacke-price.ba
:lol: :lol: legendo

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 31 maj 2014, 21:03

be ha supersport. ;)
Odlazi Safete.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 31 maj 2014, 21:10

Safet iskoristio situaciju i izbacio Zukana sa spiska jer bi u suprotnom morao izbaciti Tinkija ili vrlog Hadžića.Bravo Pape, još jedan fantastičan potez. :lolno: Nakon SP i tebi ide noga, pa makar osvojio SP...

Žao mi je Zukana ali dijelom je i on kriv zbog brzopletosti, morao je biti svjestan da spisak nije konačan i da će Pape samo čekati priliku da se riješi nekoga od rotacionih igrača kako bi spasio dupe Tinkiju i Hadžiću :roll:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 maj 2014, 21:12

AeGon099 je napisao/la:be ha supersport. ;)
inače portal u vlasništvu, nekog od čelnika saveza :cool:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AnelMid, Drum, feniksptica, General505, napapijri1987, Normus90, Pensioner26, Proximic, Sheyi, Shogun, signalidunapark i 78 gostiju.