Ermin Zec
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Zec
Ibišević da ne igra godinu dana bolji je od Zeca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako si ti napacano dijete, stvarno mi je te pocelo zao da bude, nisam znao da je toliko opasna bolest!Virtu4l je napisao/la:Ibišević da ne igra godinu dana bolji je od Zeca.
Ovo ti je gramatički nepravilno. Prvo na dodatnu nastavu iz maternjeg jezika, pa ćemo pričati.ARGUMENT je napisao/la:Kako si ti napacano dijete, stvarno mi je te pocelo zao da bude, nisam znao da je toliko opasna bolest!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ponovo se uzbuđuješ bez razloga.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne, postavio sam ti jednostavno pitanje..cega se bojis pa neces da odgovoris?Virtu4l je napisao/la:Ponovo se uzbuđuješ bez razloga.
Pusti ga, malo ko ga ozbiljno dozivljava na ovom forumu.ARGUMENT je napisao/la:Ne, postavio sam ti jednostavno pitanje..cega se bojis pa neces da odgovoris?Virtu4l je napisao/la:Ponovo se uzbuđuješ bez razloga.
Siguran sam da bi Zec vise pokazao u repki na poziciji Ibisevica, razloge sam vec naveo. Vedo je bolji kao klasicni napadac, ali kao taj SS ili na krilu Zec je ispred.
Po meni, poziv se namece kao obaveza Safetu.
Svi oni koji treba da znaju odgovor na to pitanje - znaju ga, a na ovom forumu ih ima poprilično mnogo, ti nisi među njima. Međutim, vrlo rado ću ti putem privatnih poruka dati odgovore na sva pitanja. Bujrum.
Rajaz, sa 36367. nickom po redu se elegantno uključio u diskusiju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imas PP!!Virtu4l je napisao/la:Svi oni koji treba da znaju odgovor na to pitanje - znaju ga, a na ovom forumu ih ima poprilično mnogo, ti nisi među njima. Međutim, vrlo rado ću ti putem privatnih poruka dati odgovore na sva pitanja. Bujrum.
Zec sigurno zasluzuje da ide u Brazil,ali problem je fakat sto iza njega ne stoji nikakav lopi,menadzerska agencija,talovi ...momak samo radi svoj posao,zabija golove,standardno igra,i opet se kao razmislja da li ga pozvati,pa stvarno...ccc!Njegov klub je u vrhu Turske lige,ali nekima to opet nije dovoljno...
Nepozivanje Prcica i Zeca a pozivanje Susica i Hadzica, gledajuci kvalitet liga, je kriminal!bosnas_ je napisao/la:Zec sigurno zasluzuje da ide u Brazil,ali problem je fakat sto iza njega ne stoji nikakav lopi,menadzerska agencija,talovi ...momak samo radi svoj posao,zabija golove,standardno igra,i opet se kao razmislja da li ga pozvati,pa stvarno...ccc!Njegov klub je u vrhu Turske lige,ali nekima to opet nije dovoljno...
- sanelmasetic
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Susic bi trebao ozbiljno razmisliti o Zecu, ne samo zbog toga sto je u dobroj formi nego sto moze igrati vise pozicija. Krilo, krilni napadaca, klasicni napadac, zna zabiti, ima brzinu...
On je upravo ono što Sušić traži. Pred nosom mu je, samo da ga zovne. Daje golove, igra redovno, uz naravno profil napadača kakav on zahtjeva. Pitanje je da li će se držati onoga što je izjavljiv'o.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jel ovo neka zajebancija, pa ovaj pokemon zabije svake prestupne a vi bi ga na svjetsko vodili..Treba nam treci napadac to i budala vidi,ali ovog, dovoditi u kontrkst sa reprezentacijom i svjetskim prvenstvom je smijesno.
definitivno! Zec je igrac koji ima brzinu,igra na poziciji napadaca,krila,i obzirom da nece zvati Stevanovica,namece se kao logican izbor! Klub Zeca se bori za izlazak u Evropu,a ne za opstanak,sto isto treba imati na umu,i sto je najvaznije igra u odlicnoj formi,zabija golove,suti,ne namece se....calcio je napisao/la:Susic bi trebao ozbiljno razmisliti o Zecu, ne samo zbog toga sto je u dobroj formi nego sto moze igrati vise pozicija. Krilo, krilni napadaca, klasicni napadac, zna zabiti, ima brzinu...
Nadam se da ce ga zvat ali toliko je puta izjavio da ima Viscu i Ibricica kao rezervnog napadaca da ce na kraju krajeva Avdukic zaigrati u napadu prije Zeca.bosnas_ je napisao/la:definitivno! Zec je igrac koji ima brzinu,igra na poziciji napadaca,krila,i obzirom da nece zvati Stevanovica,namece se kao logican izbor! Klub Zeca se bori za izlazak u Evropu,a ne za opstanak,sto isto treba imati na umu,i sto je najvaznije igra u odlicnoj formi,zabija golove,suti,ne namece se....calcio je napisao/la:Susic bi trebao ozbiljno razmisliti o Zecu, ne samo zbog toga sto je u dobroj formi nego sto moze igrati vise pozicija. Krilo, krilni napadaca, klasicni napadac, zna zabiti, ima brzinu...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Vec je rekao da nece zvati Zeca.Nema veze sto momak briljira.On je rekao da ce sacekati jos dva vikenda navodno da vidi jos ko ce igrati,jasno je da je time dao vremena Tinu da odigra jos jednu,dvije utakmice i da ga pozove.
Znaci ovo u vezi cekanja jos dva vikenda je iskljucivo zbog bratica.
Pa daj bolje ako imas!!!!Guarin14 je napisao/la:Jel ovo neka zajebancija, pa ovaj pokemon zabije svake prestupne a vi bi ga na svjetsko vodili..Treba nam treci napadac to i budala vidi,ali ovog, dovoditi u kontrkst sa reprezentacijom i svjetskim prvenstvom je smijesno.
Momak igra cesce veznog bocnog a ne napadaca, zato i ne zabija toliko koliko bi ti mozda zelio..mislim da je u Sibeniku pokazao da zna gdje je gol, a pokazuje i ovih zadnjih par sedmica..neznam u cemu je problem..momak igra u solidnom turskom prvoligasu, standardno. Ima neke atribute, koje su nam potrebne..brzina, pokretnost, zna igrati na vise pozicija..pa koje to kriterije jos mora ispunit, da bih zadovoljio i dobio poziv za repku??
Ne mogu da vjerujem da razglabamo ovdje o tome treba li Zec dobiti poziv ili ne a imamo toliko reprezentativaca koji igraju/sjede na klupi/sjede na tribini po saban klubovima u saban ligama..Ljudi moji, mi moramo da skontamo da pola nasih igraca ili slabo igra ili nikako ne igra u svojim klubovima, i moramo biti sretni sto imamo tu i tamo par standardnih..i takve bi mi da ostavimo kod kuce, pa nevjerovatno!
Pa ja! I de neka mi onda neko od ovih, sto toliko vole Susica, samo objasne je li to ok ili ne? Ne mislim na to davanje vremena Tinu, nego mislim to odbijanje igraca unaprijed. Odbio je tako Prcica unaprijed, tako isto je uradio sa Zecom. A obojica bi nam itekako valjali, ovaj drugi vjerovatno puno vise u ovome momentu..pa eto, budite realni, je li to ok od Susica?? Bi li vi tako uradili?drummer je napisao/la:Vec je rekao da nece zvati Zeca.Nema veze sto momak briljira.On je rekao da ce sacekati jos dva vikenda navodno da vidi jos ko ce igrati,jasno je da je time dao vremena Tinu da odigra jos jednu,dvije utakmice i da ga pozove.
Nema nikakve sumnje da Zec po svim postavljenim kriterijima zasluzuje poziv,cak igra i u dosta boljem klubu od nekih igraca koji su neupitni.Nazalost po njega i po nas,ne zadovoljava samo jedan kriterij,ne uklapa se u privatne menadzerske i ine interese,nije rodbina,nije igrac agencije.Zbog toga nece ici u Brazil,jasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.