NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 dec 2011, 18:25

alacious je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:
alacious je napisao/la:Kad pocinje prva tekma nocas?
U 1 ujutro. I to 5 utakmica:

NJN - WAS
MIL - CHA
HOU - ORL
TOR - CLE
DET - IND

e jbm-ga..nista od tog -.-'

Jel' neko zna kad pocinje sljedeca tekma NYK? i kojeg datuma?
mozes gledati preko league passa sve ove i sutra odma cim zavrse ima snimak i gledas ko uzivo..tako sam ja sinoc gledo lakerse i bullse i onda ujutru clipperse i okc..tako da se mogu sve pogledat ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 dec 2011, 18:34

adriano_leite je napisao/la:Onda je LBJ tip igraca pass first, prvo gleda saigrace pa onda sutira. Onda je bolji playmaker i od Kidda i od Paula i od Derona i od Nasha, jer pored tih silnih asistencija ima i toliki broj koseva. Zasigurno mora biti bolji playmaker od njih, jer prvo razigrava saigrace, pa onda kada je posljednja opcija sut on sutne ili se zaleti na kos. Da, to mora da je tako. Moja greska, sad i ja skontah napokon.
Jel to on play?

jel neko reko da je bolji od tih nabrojanih?

a i sam rece,kad mu je to 2,3 opcija stvarno fascinatno kako uspije skupiti i jednu asistenciju..

Mozda nije odlican pick and roll igrac ili da ima dobar pregled igre,pas preko citave odbrane pa i da Vareja ucini pristojnim igracem..
bit ce da je do Goodena i kom. koja ga je izvlacila u zadnjim sekundima napada i redovno mu osiguravala 7 do 8 asistencija po sezoni..

Ne on ne cini svoje suigrace boljim,dapace njegovi suigraci tokom godina su 26 godisnjem Lebronu osigurali skoro 4500 asistencija..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 dec 2011, 18:45

@adriano_leite-malo ti se pravis budala jel tako? Shvatas sta zelim da kazem,ali mi izvrces rijeci.
nagledaj se ;)
[youtube][/youtube]
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 26 dec 2011, 18:49

Jbt. grom kakvih bukvalaca ima. Kazem da njegove asistencije nisu u rangu asistencija ljudi koje sam nabrojao. Da je LBJ covjek koji ide na kos, kojem je prva opcija zavrsetak akcije, a onda ako ne moze da doda loptu na saigraca jer idu po 2 3 igraca na njega. Ali ispade kao da sam rekao da je svaka njegova asistencija takva. Ne nije svaka takva, ali su barem 3 od tih 8 takve. Jedino da pokusam da nacrtam nekako jbg.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 dec 2011, 18:51

adriano_leite je napisao/la:Jbt. grom kakvih bukvalaca ima. Kazem da njegove asistencije nisu u rangu asistencija ljudi koje sam nabrojao. Da je LBJ covjek koji ide na kos, kojem je prva opcija zavrsetak akcije, a onda ako ne moze da doda loptu na saigraca jer idu po 2 3 igraca na njega. Ali ispade kao da sam rekao da je svaka njegova asistencija takva. Ne nije svaka takva, ali su barem 3 od tih 8 takve. Jedino da pokusam da nacrtam nekako jbg.
da si ovo napisao odmah,niko ti ne bi nista rekao.Pogrjesio si pa sad se izvlacis :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 dec 2011, 18:52

Nisu i ne trebaju ni biti.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 26 dec 2011, 19:02

Jbt nema fajde se raspravljati sa navijacima jednog covjeka. Ako se napise svaka, onda je to bukvalno svaka, svaka od tih 8 u prosjeku, naime treba dobro napisati koliko tih asistencija od ukupnih 8 je bilo takvih. Hajd bolje nauciti nekad nego nikad. Citava diskusija je bila ta da je Balon poredio Mela, Kobija sa LBJ, te je rekao da su ovi mrtvi suteri u odnosu na Jamesa, koji nema taj sut. Da bi ti poceo oko asistencija i ja sam rekao to sto se reklo, da je James covjek koji ima vise loptu kod sebe, da mu je prva opcija da probije reket, a onda ako ne moze doda i da kupi asistencije na taj nacin. Znaci ne svaki put, nego odredjen broj asistencija je na taj nacin, sto mu svakako dize prosjek asistencija u sezoni. Hajd eto valjda je sada jasnije.

Mes Que Un Club!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 dec 2011, 19:12

adriano_leite je napisao/la:Jbt nema fajde se raspravljati sa navijacima jednog covjeka. Ako se napise svaka, onda je to bukvalno svaka, svaka od tih 8 u prosjeku, naime treba dobro napisati koliko tih asistencija od ukupnih 8 je bilo takvih. Hajd bolje nauciti nekad nego nikad. Citava diskusija je bila ta da je Balon poredio Mela, Kobija sa LBJ, te je rekao da su ovi mrtvi suteri u odnosu na Jamesa, koji nema taj sut. Da bi ti poceo oko asistencija i ja sam rekao to sto se reklo, da je James covjek koji ima vise loptu kod sebe, da mu je prva opcija da probije reket, a onda ako ne moze doda i da kupi asistencije na taj nacin. Znaci ne svaki put, nego odredjen broj asistencija je na taj nacin, sto mu svakako dize prosjek asistencija u sezoni. Hajd eto valjda je sada jasnije.
eto opet si pogrijesio,nije tako bilo :lol:

hay vozdra,izvlakuso 8-)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 26 dec 2011, 19:19

L-Train je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Jbt nema fajde se raspravljati sa navijacima jednog covjeka. Ako se napise svaka, onda je to bukvalno svaka, svaka od tih 8 u prosjeku, naime treba dobro napisati koliko tih asistencija od ukupnih 8 je bilo takvih. Hajd bolje nauciti nekad nego nikad. Citava diskusija je bila ta da je Balon poredio Mela, Kobija sa LBJ, te je rekao da su ovi mrtvi suteri u odnosu na Jamesa, koji nema taj sut. Da bi ti poceo oko asistencija i ja sam rekao to sto se reklo, da je James covjek koji ima vise loptu kod sebe, da mu je prva opcija da probije reket, a onda ako ne moze doda i da kupi asistencije na taj nacin. Znaci ne svaki put, nego odredjen broj asistencija je na taj nacin, sto mu svakako dize prosjek asistencija u sezoni. Hajd eto valjda je sada jasnije.
eto opet si pogrijesio,nije tako bilo :lol:

hay vozdra,izvlakuso 8-)
Pazi James je bolji igrac jer je prije svega vrijedniji, gine za svaku loptu i zato sto ima strasne fizicke predispozicije, o odbrani netrebamo ni pricati jer je Carmelo vecinom i neigra. Jamesova igra se dosad zasnivala najvise na snagu i prodor ali Lebron moze samo da sanja o nekim sutevima koje Anthony s lakocom ubacuje a malo je takvih igraca.
Ja sam gore trebao dodati, ofanzivno najversatilniji igrac uz Kobe-a. Melo je ofanzivna masina koja iz nicega napravi nesto dok Jamesu ipak fali nesto najbitnije a to izvanredan sut, nece ni on u 33-oj vise moci igrati na snagu. Ali eto kazu da ga je popravio sada pa eto vidjet cemo.
Eto boldirao sam ti, nema sanse da ti nije jasno o cemu je Balon pricao i to sto sam ja rekao, znaci sut sut sut, evo slike jedne, mozda shvatis
slika
eto toga nema LBJ, za razliku od Mela i KB24, eto to je Balon rekao.

Mes Que Un Club!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 dec 2011, 19:27

adriano_leite je napisao/la:. Citava diskusija je bila ta da je Balon poredio Mela, Kobija sa LBJ, te je rekao da su ovi mrtvi suteri u odnosu na Jamesa, koji nema taj sut.
Balon je napisao/la:Sta juce uradi Carmelo na kraju pa to je strasno. Ja i dan danas tvrdim da on je uz Kobe-a najtalentovaniji i najversatilniji igrac ove lige, cak iznad Jamesa, Duranta i ostalih.
eto zbog cega je pocela diskusija.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 26 dec 2011, 19:29

L-Train je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:. Citava diskusija je bila ta da je Balon poredio Mela, Kobija sa LBJ, te je rekao da su ovi mrtvi suteri u odnosu na Jamesa, koji nema taj sut.
Balon je napisao/la:Sta juce uradi Carmelo na kraju pa to je strasno. Ja i dan danas tvrdim da on je uz Kobe-a najtalentovaniji i najversatilniji igrac ove lige, cak iznad Jamesa, Duranta i ostalih.
I nakon toga ti je covjek obrazlagao zasto je to rekao, zbog suta.

Mes Que Un Club!

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 26 dec 2011, 19:38

Daleko od toga da je James los suter, on ima prosjecan cak mozda i solidan sut ali njemu fale one finte koje ce zbuniti protivnickog igraca. Njemu nije bio ni potreban sut dosad ali kao sto rekoh nece ni on a ni Wade vjecno moci ici na snagu i atletiku, to je njihovo glavno oruzje, ne jedino ali glavno. Bryant, Pierce, Anthony, Nowitzki itd.za ovakve igrace ja se i nebrinem bas mnogo jer su to igraci koji igraju na fintu, koji izlevate protivnickog igraca nekim potezom i ubace loptu. To je ono sto Jamesu fali, pored suta.
konkretno evo dva primjera
" onclick="window.open(this.href);return false; Melo
ili Kobe jucer
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Balon, dana/u 26 dec 2011, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 dec 2011, 19:41

adriano_leite je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
I nakon toga ti je covjek obrazlagao zasto je to rekao, zbog suta.
kada je shvatio da je pogrijesio,onda je dosao da obrazlaze kao da je mislio samo na sut,a gore lijepo pise "najsvestranij i najtalentovanij igrac lige uz Kobea"nakon toga on izlazi iz price i ti upadas s pricom kako LeBron dodaje samo kad mora.Zasto si uopste upao s tom pricom,ako je tema bila samo sut?

izvinjavam se ostalim zbog off topica,valjda cemo jednom zavrsiti raspravu :D

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 26 dec 2011, 19:47

L-Train je napisao/la: kada je shvatio da je pogrijesio,onda je dosao da obrazlaze kao da je mislio samo na sut,a gore lijepo pise "najsvestranij i najtalentovanij igrac lige uz Kobea"nakon toga on izlazi iz price i ti upadas s pricom kako LeBron dodaje samo kad mora.Zasto si uopste upao s tom pricom,ako je tema bila samo sut?
Tebi onda trebaju naocale ja nigdje nevidim da sam kao shvatio da sam pogrijesio, mozda nisam bio precizan u izjavi, ja i dalje kazem Anthony, Pierce, Bryant pa i Nowitzki su ne samo bolji suteri vec i versatilniji igraci od LeBrona u ofanzivi, imaju veci arsenal suteva, finti itd. samim time su i neizracunljiviji. I ovdje neubrajam asistencije tu je LeBron ispred njih nego pricam o klasicnoj igri jedan-na-jedan.
Zadnja izmjena: Balon, dana/u 26 dec 2011, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 dec 2011, 19:50

James je najtalentiraniji igrac koji se ikad pojavio u NBA. Niko nikad nije imao ovakve fizicke dispozicije, inace su ljudi sa ovakvim predispozicijama malo pametni( slab IQ), ali to je kod njeg suprotno. Za mene jest, a drugo je to sto je on flopina. Mrsko mu radit da unaprijedi svoju igru, voli vise snimat reklame (mada i ja ne bi odbio snimit reklamu sa Nicole Scherzinger) nego otici u dvoranu vjezbat taj svoj sut. Juce se dalo primjetit da je radio, ali opet to nije dovoljno. Frajer je u ove 3 utakmice vise bacio airballa nego Scalabrini u citavoj svojoj karijeri.

Nisam ga mrzio dok nije otisao u Miami, nisam ni bio neki ljubitelj Jamesa dok je igrao u Cavsima al sam ga respektovao, sve do onog Decisiona. Od tad mi je najmrzi igrac u NBA, a odmah iza njega Iverson The Stupide.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 26 dec 2011, 19:50

L-Train je napisao/la: kada je shvatio da je pogrijesio,onda je dosao da obrazlaze kao da je mislio samo na sut,a gore lijepo pise "najsvestranij i najtalentovanij igrac lige uz Kobea"nakon toga on izlazi iz price i ti upadas s pricom kako LeBron dodaje samo kad mora.Zasto si uopste upao s tom pricom,ako je tema bila samo sut?

Ne kontam te, ali ono fkt, jesi toliki bukvalac, da li ti sve treba crtati, objasnjavati? Evo posljednji pokusaj:
Covjek ti rekao da je najsvestraniji Melo uz Kobija, da bi ti rekao da je James kompletniji, onda ti Balon rekao da je mislio na sut, jer James igra na snagu i da takav nece moci biti kada napuni 35, da bi ti pricao o asistencijama, a Balon govori o sutu, znaci ti mu poceo o asistencijama, tada sam ja rekao sta sam rekao, jer mi je upalo u oci to sto si poceo pricati o asistencijama da Melo ili Kobe nisu asistenti kakav je Lebron. Onda ti Balon kaze da su to razliciti tipovi, da su Kobe i Melo scoreri a James sve u jednom. Onda je pocela nasa rasprava vezano za asistencije. Znaci u diskusiji nisam od samog pocetka, nego sam se ukljucio kada si poceo o asistencijama.

Mes Que Un Club!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 dec 2011, 19:53

Balon je napisao/la:
Tebi onda trebaju naocale ja nigdje nevidim da sam kao shvatio da sam pogrijesio, mozda nisam bio precizan u izjavi, ja i dalje kazem Anthony, Pierce, Bryant pa i Nowitzki su ne samo bolji suteri vec i versatilniji igraci od LeBrona u ofanzivi, imaju veci arsenal suteva, finti itd. samim time su i neizracunljiviji. I ovdje neubrajam asistencije tu je LeBron ispred njih nego pricam o klasicnoj igri jedan-na-jedan.
ok,nas dvojica smo zavrsili s tim.Niti ja nisam najbolje razumio ovo najversatilniji igraci,mislio sam da si pogrijesio kod kucanja ;)

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 dec 2011, 20:08

adriano_leite je napisao/la:

Ne kontam te, ali ono fkt, jesi toliki bukvalac, da li ti sve treba crtati, objasnjavati? Evo posljednji pokusaj:
Covjek ti rekao da je najsvestraniji Melo uz Kobija, da bi ti rekao da je James kompletniji, onda ti Balon rekao da je mislio na sut, jer James igra na snagu i da takav nece moci biti kada napuni 35, da bi ti pricao o asistencijama, a Balon govori o sutu, znaci ti mu poceo o asistencijama, tada sam ja rekao sta sam rekao, jer mi je upalo u oci to sto si poceo pricati o asistencijama da Melo ili Kobe nisu asistenti kakav je Lebron. Onda ti Balon kaze da su to razliciti tipovi, da su Kobe i Melo scoreri a James sve u jednom. Onda je pocela nasa rasprava vezano za asistencije. Znaci u diskusiji nisam od samog pocetka, nego sam se ukljucio kada si poceo o asistencijama.
pazi nesto,ja sam napisao da su i asistencije sastavni dio ofanzivne igre,nakon cega balon pise da je mislio samo na sut.Tu prestaje nasa konverzacija,nakon cega se ti nepotrebno hvatas za ovaj dio oko asistencija i lupas da su LeBronove asistencije iznudjene,a ja sam samo zelio pojasniti da LeBron ima strano dobar pregled i izuzetno dobro asistira.Poslije toga si se izvukao pa si napisao da su barem 3-8 njegovih asistencija zato sto ne moze da zavrsi napad sutem.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 dec 2011, 22:06

Nakon sinocnje predstave siguran sam da Howard sezonu nece zavrsiti u Orlandu. Kao sto kazu na NBA ono je bio govor bez rijeci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 26 dec 2011, 22:17

u koliko igra cikago veceras po nasem vremenu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.