Ajde nemoj da si nekulturan. Nisam rekao da je bolji, nemoj da mi stavljaš riječi u usta, to je odlika nevaspitanih ljudi. Pročitaj opet. Rekao sam da nije daleko. Možda nisi gledao Matića dovoljno.Lillard je napisao/la:Da, ali reci sada da je Matic bolji od Luke jeEvoMene je napisao/la:Pa nije ni daleko. Možda ne može još da se poredi jer treba da odigra bar 2-3 sezone na vrhunskom nivou, ali ako nastavi da igra ovako kao sad biće definitivno tu negdje. Svidjalo se to tebi ili ne.geoxx je napisao/la:Rece frajer bez pola muke da je Kovacic bolji od Modrica jos ga na to sve ovaj dole zakuca kako je Matic također ispred Luke![]()
![]()
. I nista vise.
Jos onaj gore ljiljan hoce samo da provocira, daj bolan, neki argument nego odma po nekim drugim stvarima...
Modric je ove sezone jedan od najboljih veznjaka, ako ne i najbolji veznjak svijeta. Ove sezone! Pogba je strasan talent, mislim, nema se tu sta puno pricat, ali da je trenutno bolji od Modrica koji igra nogomet karijere - malo realnosti. Bit ce strasan igrac, vjerovatno se borit za Zlatnu loptu, ali sada niej ta razina.
Vidal je masina kao sto neko rece, nema toga ko ne bi pozelio takvog igraca u svojoj momcadi. Brzian, trka, sut, pas - ma sve lik ima.