Sta je uradio molim te, citavu utakmicu?? eto samo mi to reci.. Sta je ustvari uradio citavo prvenstvo, a pogotovo nocas ?? Ne seri yebo te on u cmar hercegovackibaltazar1 je napisao/la:zbog ovakvih pametnjakovića i RINAKA dođe ti da se lupiš tastaturom po glavijbmilan je napisao/la:Milas jos jednom dokazao da je RINAKA od igraca
stručnjak "par excellence"
Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
ma ima i kod nas ovakvih divova... pune ljetne bašte , kafići , parkovi ..., Slovenci takvu djecu još u školi odrede ko je za koji sport i za par godina stvore odlične igrače , ovi Slovenci garant treniraju od 6.-7. godine i da su najveći klocevi ljudi ih nauče da igrač od 2 metra zabije sa udaljenosti od 9-10 metara ...sajo10 je napisao/la:Vjeruj i ja to bas govorim malo prije... yebo pa sta jedu oni..Razbojnik je napisao/la:Ovi Slovenci su na Popajevoj hrani![]()
Sve divovi na vanjskoj liniji
Pomjera se malo 2-3 min je ranije.Limonene je napisao/la:mozda da saznas da se iftar pomjera i nije isto danas kao prije 3-4 dana. prije nego ispadnes glup.Coraco je napisao/la:Haman da večeras nije bio Ramazan muslimanima u Sarajevu, k'o u ostalim danima
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Milas poprilicno los citavo prvenstvo sto ne znaci da nece eksplodirat i zacepit ti usta u svakom slucaju momak se trudi ne ide ga i to je to kad ga krene katapult niko ne zaustavlja, btw nisam hercegovac nego bosanac i boli me **** odakle je koji igrac...jbmilan je napisao/la:Sta je uradio molim te, citavu utakmicu?? eto samo mi to reci.. Sta je ustvari uradio citavo prvenstvo, a pogotovo nocas ?? Ne seri yebo te on u cmar hercegovackibaltazar1 je napisao/la:zbog ovakvih pametnjakovića i RINAKA dođe ti da se lupiš tastaturom po glavijbmilan je napisao/la:Milas jos jednom dokazao da je RINAKA od igraca
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gdje je to bio Marjan? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Možda sam već ranije pisao o tome šta ti misliš, uhljupeLimonene je napisao/la:mozda da saznas da se iftar pomjera i nije isto danas kao prije 3-4 dana. prije nego ispadnes glup.Coraco je napisao/la:Haman da večeras nije bio Ramazan muslimanima u Sarajevu, k'o u ostalim danima
I velika razlika od prve utakmice do ove treće, za 4 minute se pomjerio iftarCoraco je napisao/la:Sarajlije pojačajte malo tu posjećenost, sramota je. Iftar je pola sata prije utakmice, stigne se na oboje, ili se barem zakasni na utakmicu.

ps. eto vidiš kakav si seljak, ne znaš ništa ni napisati da ne vrijeđaš, i tražiš nešto od moderatora.

- samo_lijevo
- Kontakt:
Ne igra se rukomet samo u napadu.Pogledaj malo sutra kako momak igra u odbrani pa onda sudi ko kako igra.Ne valja ti sto je promasio tri lopte u napadu.Ne mogu se sjetiti,je li ono tebi u ponedjeljak nije isto ovako valjao Malinovic?Ili sam te zamijenio s nekim.jbmilan je napisao/la:Sta je uradio molim te, citavu utakmicu?? eto samo mi to reci.. Sta je ustvari uradio citavo prvenstvo, a pogotovo nocas ?? Ne seri yebo te on u cmar hercegovackibaltazar1 je napisao/la:zbog ovakvih pametnjakovića i RINAKA dođe ti da se lupiš tastaturom po glavijbmilan je napisao/la:Milas jos jednom dokazao da je RINAKA od igraca
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
Veceras nismo bili na nivou..Slovenci jesu jaki,imaju jaku odbranu,dobre bekove i ono krilo mislim broj 7..mi smo pokusavali brzom igrom i dosta se grijesilo..dosta je igraca nasih veceras podbacilo,ali nista nije izgubljeno..ove dvije zadnje tekme trebamo dobiti i imamo 2 mjesto..gledalaca moje misljenje oko 8 milja.
Marjan je bio spiker. Cini mi se da je uz njega bio onaj drugi komentator sa Face TVa, ako sam dobro upratio.Unofficialpage je napisao/la:Gdje je to bio Marjan?
-
- Kontakt:
Marijan je kralj..on je vise bio navijac nego spiker 

Borik je i veceras bio premali da primi sve navijce, par hiljada je ostalo vani. Zavrsnica je trebala biti u Banjaluci.
Ulazak u 1/4 finale bi bio VELIKI uspjeh. Prva završnica ikad (ne računajući kadete na EP 2008, igrao i Perić), klupski rukomet u stanju kakvom jest, "A" reprezentacija u st(r)anju kakvom jest... treba biti realan. Momci ginu na terenu, a konačno se shvatilo i kod nas da se jedino tako i uz ozbiljan rad/pripreme nešto može napraviti u rukometu. Argentinu se ne smije potcijeniti, Pablo Simonet (br. 4) trpa samo tako, ali realno bolji smo i uz pristup kakav je bio u ove 3 dosad odigrane utakmice pobjeda ne bi smjela doći u pitanje. A onda Brazil ili Egipat, istinsko finale za ovu generaciju. Sve preko toga je premija i rezultat ravan podvigu. Šta god da bude do kraja, svijetal je obraz ovih bh juniora! 

-
- Kontakt:
na golmanskoj poziciji smo najjaci, serdarevic cavar i novljanin su klasa golmani, sarac je isto solidan!
- skyisthelimit
no rules je napisao/la:ma ima i kod nas ovakvih divova... pune ljetne bašte , kafići , parkovi ..., Slovenci takvu djecu još u školi odrede ko je za koji sport i za par godina stvore odlične igrače , ovi Slovenci garant treniraju od 6.-7. godine i da su najveći klocevi ljudi ih nauče da igrač od 2 metra zabije sa udaljenosti od 9-10 metara ...sajo10 je napisao/la:Vjeruj i ja to bas govorim malo prije... yebo pa sta jedu oni..Razbojnik je napisao/la:Ovi Slovenci su na Popajevoj hrani![]()
Sve divovi na vanjskoj liniji
Jeste, puno nabildanih dvometrasa od kojih nikakve koristi nema

15.10 - 15.06 ...
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sada imamo pravu guzvu na toj poziciji.Gdje cemo sa ovolikim golmanima.edinjo-bih je napisao/la:na golmanskoj poziciji smo najjaci, serdarevic cavar i novljanin su klasa golmani, sarac je isto solidan!
Moj izbor za A je Grahovac,Buric,Serdarevic.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
-
- Kontakt:
PS: slabo je da niko u BiH ili izvan ko ima BHRT nemoze da nam snimi utakmicu i stavi na download...
aaaaa je napisao/la:Borik je i veceras bio premali da primi sve navijce, par hiljada je ostalo vani. Zavrsnica je trebala biti u Banjaluci.
šteta zadnje 2 bez publikeU dvorani Borik u Banjoj Luci u okviru Svjetskog juniorskog prvenstva, tokom prvog poluvremena na tribini iza gola istaknuta je zastava Ravnogorskog četničkog pokreta i slika ratnog zločinca Ratka Mladića.
Na ovakvo skandalozno ponašanje dijela navijača u Boriku oštro je reagirao generalni sekretar Rukometnog saveza BiH Smajo Karačić, koji je za "****" kazao:
- Dobili smo tu informaciju, a osiguranje nam je javilo da su zastavu odmah uklonili. Daljnje korake ćemo preduzeti nakon konsultacija sa Međunarodnom rukometnom federacijom (IHF) bez koje ne možemo ništa uraditi. Što se tiče RSBiH naš će prijedlog biti da se sutrašnje utakmice u Boriku igraju bez prisustva publike.

Ovaj Malinovic ce biti svjetska klasa za 2 godine.
- 7aprildomemoj
Greška je i bila igranje u BL. Znalo se da će tako biti 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
- Kontakt:
Jel ovo patka za Banja Luku..ako je istina..jbg nije mjesto zabranjenim slikama i zastavama na SP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.