Eh evo mene nakon par dana opet na forumu i ne mogu vjerovati koliko srece ima ona Hertha. Ako ona ode u LP nek se onda Njemacka oprsoti od cetvrtog mjesta kojeg bi mogla izboriti sljedece sezone, ali to postaje naucna fantastika ako Hertha bude medju top 3, jer oni ne mogu dobiti Corka iz Irske, a ako im zapadne Lyon ili Arsenal (u trecem kolu nema vise nosioca, nego moze igrati svako sa svakim, npr. moze se desiti da igraju Arsenal-Lyon-ako oni budu treci u Francuskoj) onda bi bilo bolje da Njemacka preda te utakmice sa 3-0, jer se bojim da bi na kraju moglo biti 12-0 u oba meca. Evo mog rasporeda na kraju kojeg bi zelio vidjeti
1. Bayern - trebaju osvojiti kad us ostali glupi i ne mogu uzeti titulu kad Bayern igra lose
2. Wolfsburg - svako ko cita moje teme na forumu zna da mrzim ekipe koje zavise od kompanija ili milijardera, i zato ne bih volio da oni uzmu titulu (svaka cast Dzeki i Misketu)
3. Stuttgart - zato sto nisu kao ona sretna Hertha
4. HSV - nadam se da ce sreca napustiti Herthu i da ce moj HSV zauzeti ovu poziciju (ruku na srce zasluzili su najmanje Euro Ligu, ako ne i Kup Uefa, jedini tim u Njemackoj koji je igrao sve do kraja, ali su povrede i nesreca ucinili svoje)
5. ekipu koju nikad nisam volio i koju nikad necu voljeti, iskreno nisu ni ovo mjesto zasluzili, ja mislim u njih nema priprema u Julu, nego odu i posjete sve vjerske objekte pa sta Bog da
"My Favorite Ring is Always the Next One"